Ταξιδέψτε προς και από τη Μάλαγα και τη Μαρμπέγια στην Ισπανία

Ταξιδεύοντας μεταξύ των δύο βασικών προορισμών της Costa del Sol

Η Marbella είναι η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη πόλη θέρετρο Costa del Sol. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει σταθμός τρένων στη Marbella, μπορείτε να συνδεθείτε με τη Μάλαγα με λεωφορείο. Μπορείτε ακόμη να μεταβείτε απευθείας στο αεροδρόμιο της Μάλαγα χωρίς να αλλάξετε στην πόλη.

Μάλαγα στο κέντρο της Μαρμπέγια

Εάν δεν έχετε αυτοκίνητο, τότε, γενικά, ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε κατά μήκος της Costa del Sol είναι με λεωφορείο. Τα λεωφορεία από τη Μάλαγα προς τη Μαρμπέλα διοικούνται από την εταιρεία λεωφορείων της Avanza.

Το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ώρα και κατά μέσο όρο μπορεί να κοστίσει περίπου επτά ευρώ.

Επιλογές τρένων

Δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός στη Marbella. Το Cercanias, το τοπικό δίκτυο τρένων, στη Μάλαγα πηγαίνει μόνο μέχρι τη Fuengirola μέσω της Benelmadena και του Torremolinos. Δεν είναι γρήγορο να αλλάξετε ένα τρένο στη Fuengirola.

Αεροδρόμιο Μάλαγα προς Μαρμπέλα με λεωφορείο

Η επιχείρηση λεωφορείων της Avanza εκτελεί απευθείας δρομολόγια από το σταθμό των λεωφορείων της Marbella προς το αεροδρόμιο της Μάλαγα. Το χρονοδιάγραμμα λεωφορείων του αεροδρομίου Marbella στο αεροδρόμιο της Μάλαγα μπορεί να σας δώσει περίπου χρόνο άφιξης και αναχώρησης.

Για να φτάσετε από και προς το αεροδρόμιο, μια οικονομική επιλογή είναι να κάνετε μια κοινή μεταφορά, που σημαίνει ότι θα πάτε με τους άλλους, αλλά ένα λεωφορείο ή οδηγός θα σας παραλάβει από και προς το ξενοδοχείο σας.

Με το αυτοκίνητο

Εάν ενοικιάζετε αυτοκίνητο στην Ισπανία , το ταξίδι 40 μιλίων από τη Μάλαγα στη Μαρμπέλα διαρκεί περίπου 45 λεπτά, ταξιδεύοντας κυρίως στο AP-7. Αυτός είναι ένας δρόμος με διόδια. Πολλοί άνθρωποι παίρνουν την παράλληλη παράκτια διαδρομή, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορα να πάει στην ενδοχώρα, λαμβάνοντας τα A-355 και A-357.

Αν σκοπεύετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, λάβετε υπόψη ότι το υψηλό κόστος ενοικίασης και ενοχλήσεων, όπως οι δρόμοι με διόδια, η αγορά δαπανηρού φυσικού αερίου και η περιορισμένη διαθεσιμότητα στάθμευσης, μπορεί να μην κάνουν την ενοικίαση αυτοκινήτου την καλύτερη επιλογή.

Ταξιδιωτικά λεωφορεία

Επίσης, μπορείτε να βρείτε άλλους τρόπους να φτάσετε στην Costa del Sol μέσω ξεναγήσεων .

Ή μπορείτε να κάνετε εκδρομές σε άλλα μέρη της Ισπανίας ή του Μαρόκου .

Περισσότερα για τη Μαρμπέλα

Η Marbella είναι μια πόλη που ανήκει στην επαρχία της Μάλαγα στην περιοχή της Ανδαλουσίας της νότιας Ισπανίας. Η παράκτια πόλη έχει επίσης μια σημαντική αρχαιολογική κληρονομιά, διάφορα μουσεία, χώρους επιδείξεων και ένα πολιτιστικό ημερολόγιο με εκδηλώσεις που κυμαίνονται από συναυλίες reggae έως παραστάσεις όπερας σε φεστιβάλ τροφίμων .

Περισσότερα για τη Μάλαγα

Η Μάλαγα είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας της Μάλαγα στην περιοχή της Ανδαλουσίας της νότιας Ισπανίας. Είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη στην Ισπανία. Βρίσκεται στην Costa del Sol στη Μεσόγειο Θάλασσα περίπου 60 μίλια ανατολικά του Στενού του Γιβραλτάρ και 80 μίλια βόρεια της ακτής της Αφρικής. Η ιστορία της Μάλαγα εκτείνεται σε 2.800 χρόνια, καθιστώντας την μια από τις παλαιότερες πόλεις στον κόσμο. Αρχικά ιδρύθηκε από τους Φοίνικες το 770 π.Χ. και από τότε έχει αλλάξει τα χέρια πολλές φορές σε όλη την ιστορία. Είναι η γενέτειρα του φημισμένου ζωγράφου Pablo Picasso και του δημοφιλούς ηθοποιού Antonio Banderas.