Τα καλύτερα spas στο Cabo

Με αγάπη την ονομασία Cabo, οι παραλιακές πόλεις του Los Cabos (ισπανικά για τους "capes") βρίσκονται στο νότιο άκρο της χερσονήσου Baja μήκους 775 μιλίων, όπου ο Ειρηνικός Ωκεανός συναντά τη θάλασσα του Cortez. Χωριστά από τα τριακόσια μίλια δραματικών ακτών, οι δύο πόλεις σε αυτό το ηλιόλουστο, ερημικό κλίμα έχουν δραστικά διαφορετικές προσωπικότητες.

Το Cabo San Lucas είναι το πιο διάσημο, γνωστό για τα πανέμορφα θέρετρα του όπως το Las Ventanas al Paraiso και το One & Only Spa στο Palmilla, το μεγάλο γκολφ και το αθλητικό ψάρεμα. Η παραδοσιακή αποικιακή πόλη του San Jose del Cabo, με τη ροζ εκκλησία και το υπέροχο ζοκάλο (πλατεία της πόλης), είναι πιο χαλαρή, με βιολογικές αγορές τροφίμων και γκαλερί τέχνης.

Οι λάτρεις του σπα θα βρουν αυτό που ψάχνουν στα τεσσάρων και πέντε αστέρων ξενοδοχεία και τα ιαματικά λουτρά του Cabo San Lucas. Αυτά τα πολυτελή θέρετρα είναι αρκετά ακριβά, ειδικά για το Μεξικό, με τα περισσότερα από τα ποσοστά πολυτελών δωματίων να ξεκινούν από περίπου 600 έως 800 ευρώ τη βραδιά. Υπάρχουν επίσης μερικές πιο προσιτές επιλογές στο θέρετρο all-inclusive Grand Velas Los Cabos και Grand Fiesta Americana Los Cabos, τα οποία και τα δύο διαθέτουν εξαιρετικά ιαματικά λουτρά . Αυτή είναι επίσης μια περιοχή φημισμένη για την παρακολούθηση της φάλαινας. Αν αυτό είναι που μετά, το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε.