Λιθουανική Gay Pride 2016 - Πορτογαλία Gay Pride 2016 - Λισσαβόνα Pride 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας

Μεταξύ των μεγαλύτερων περιοχών του μετρό στην Ευρώπη, η Λισαβόνα είναι η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, η οποία έχει αναπτύξει σταθερά μια φήμη ως κέντρο ευφυΐας και ανοχής - το 2010 η Πορτογαλία νομιμοποίησε τους ομοφυλοφιλικούς γάμους. Στα τέλη Ιουνίου, τα μέλη της GLBT από όλη την Πορτογαλία έρχονται στην πρωτεύουσα για το Gay Pride της Λισαβόνας. Η φετινή ημερομηνία της Parade Pride της Λισαβόνας (Marcha do Orgulho LGBT) είναι το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, από τις 5 μ.μ., στο Jardim do Principe Real.

Τότε το Σαββατοκύριακο, το Σάββατο 25 Ιουνίου, από τις 4 μ.μ. έως τις 4 το πρωί, το Pride Village της Λισαβόνας (Arraial Lisboa Pride) είναι ο χώρος των gay bars, ψυχαγωγίας και πολλά άλλα.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, στα τέλη Μαΐου, η πόλη κατέχει επίσης μια υπερηφάνεια της Λισαβόνας, μια εκδήλωση έξι ημερών που φιλοξενείται από το bar bear TR3S Lisboa. Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πάρτι χορού, βραδιές μπαρ, πισίνα & σάουνα, διαγωνισμούς και πολλά άλλα. Οι ημερομηνίες του τρέχοντος έτους είναι 25 Μαΐου έως 30, 2016.

Λιβανέζικες πηγές

Κατά τη διάρκεια της Pride, τα gay-δημοφιλή μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα στην περιοχή έχουν περισσότερες συνέπειες από ό, τι συνήθως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Pride. Ελέγξτε τους πόρους του διαδικτυακού τόπου σχετικά με την ομοφυλοφιλική σκηνή της Βουδαπέστης, όπως ο Οδηγός Gay της Λισαβόνας στο Patroc.com και ο οδηγός Gay Gay της Λισσαβώνας Επίσης, ρίξτε μια ματιά στον εξαιρετικό ιστότοπο επισκεπτών που παράγει ο επίσημος τουριστικός οργανισμός της χώρας, το Turismo de Portugal.