Εξερευνήστε τη σκηνή τέχνης του Brooklyn Waterfront αυτή την άνοιξη

6 Πρέπει να δείτε τις παραστάσεις και τα εκθέματα τέχνης

Δεν είναι μυστικό ότι το Μπρούκλιν έχει μια απίστευτη και έντονη καλλιτεχνική σκηνή. Από ένα μουσείο τέχνης παγκόσμιας κλάσης στο Prospect Heights μέχρι την επική τέχνη του δρόμου στο Bushwick, ο κόσμος της τέχνης στο Brooklyn γοητεύει όλους τους λάτρεις της τέχνης. Ωστόσο, αυτή την άνοιξη, το Brooklyn φιλοξενεί έξι εκπληκτικά εκθέματα τέχνης και παραστάσεις που είναι πραγματικά μοναδικά και δεν πρέπει να χάσετε. Όλα βρίσκονται κατά μήκος της ιστορικής προκυμαίας, τα βιομηχανικά τμήματα του Μπρούκλιν φιλοξενούν σήμερα πολυάριθμες καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Η προκυμαία του Μπρούκλιν έχει υποστεί μια αναγέννηση τις τελευταίες δεκαετίες και αυτές οι μνημειακές εκδηλώσεις τέχνης βάζουν τον χάρτη τέχνης του Μπρούκλιν στον χάρτη.

Δημιουργήστε το δρομολόγιο της άνοιξης γύρω από αυτά τα έξι happenings και δεν θα απογοητευτείτε. Από την τέχνη της τέχνης μέχρι τις επιμελημένες εκθέσεις με πρωτοπόρους στον κόσμο τέχνης του Μπρούκλιν, υπάρχουν πολλά που μπορούν να δουν στο Μπρούκλιν.

Νυχτερινή πτήση

Για χρόνια, τα περιστέρια των μεταφορέων ήταν εκτός ζωής της Νέας Υόρκης και οι άνθρωποι εκπαίδευσαν τα περιστέρια. Στην πραγματικότητα, το Μπρούκλιν ήταν το σπίτι σε ένα Homing Pigeon Clubs και πολλοί άνθρωποι αγωνίστηκαν περιστέρια (απλά σκεφτείτε την ταινία On the Waterfront ). Τώρα ο καλλιτέχνης Duke Riley αποτίει φόρο τιμής σε αυτά τα πανταχού παρόντα αστικά πουλιά, ενσωματώνοντάς τα σε ένα έργο τέχνης μεγάλης κλίμακας, το οποίο πραγματοποιείται Σαββατοκύριακα (Παρασκευή έως Κυριακή στις 7 μ.μ.) μέχρι τις 7 Ιουνίου στο Ναυτικό Ναυτικό Μπρούκλιν. Ο Riley εξοπλίζει τα πουλιά με φώτα LED και χρησιμοποιώντας σφυρίχτρες ενορχηστρώνει το κοπάδι των δύο χιλιάδων για να πετάξει πάνω από το ποτάμι από τα παπούτσια τους πάνω σε ένα ιστορικό πλοίο ναυπηγείου.

Η εκπομπή τρέχει το σούρουπο και είναι δωρεάν, αλλά τα εισιτήρια εξαντλούνται. Μπορείτε να βάλετε το όνομά σας στην λίστα αναμονής ή να γίνετε μέλος του Creative Time για να εξασφαλίσετε ένα κάθισμα λεύκανσης. Ωστόσο, αν περπατήσετε κοντά στο Ναυτικό Ναυτικό του Μπρούκλιν γύρω στις 7 μ.μ., ίσως να δείτε μια αναλαμπή της επίδειξης, η οποία λαμβάνει χώρα στις οδούς Sands και Navy Streets.

Ή μπορούμε να περάσουμε τα δάχτυλά μας και να ελπίζουμε ότι τα σχόλια από τους New York Times θα επεκτείνουν την απόδοση. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε να δείτε την εκπομπή εδώ.

Καθαρή νύχτα στα έργα της Pioneer

Στις 20 Μαΐου, η Clear Night από τον Kim Brandt, κυκλοφορεί στο Pioneer Works, που βρίσκεται στην προκυμαία του Red Hook. Το πρωτοποριακό show "είναι μια σειρά συναφών αλλά ξεχωριστών παραστάσεων στις οποίες οι χορευτές αναπτύσσουν μια ποικιλία συστημάτων κίνησης για να πολλαπλασιάζουν τους τόνους, τις επιφάνειες και τα τοπία." Τα ερωτήματα επιδόσεων " πώς η βαρύτητα, η αρχιτεκτονική και η διάρκεια ασκούν πίεση στην κίνηση προς την αδράνεια" μέχρι τις 27, το Clear Night πραγματοποιείται στην κύρια γκαλερί και διαθέτει ένα διαφορετικό έργο για μια οκταήμερη διαδρομή ", με κομμάτια που κυμαίνονται από δεκαπέντε λεπτά έως αρκετές ώρες και διαθέτουν οπουδήποτε από έναν έως τριάντα πέντε καλλιτέχνες. δέκα δολάρια πρότειναν δωρεά για την απόδοση.

Λιμάνι Πόλεις στο Waterfront Barge

Η απλή αναπήδηση στο πλοίο Waterfront Barge μπορεί να θεωρηθεί καλλιτεχνική εκδρομή. Ωστόσο, εάν θέλετε να δείτε την σκαπάνη ως σκηνικό για μια απίστευτη θεατρική παραγωγή, θα πρέπει να πάρετε εισιτήρια για τα Port Cities. Η εκπομπή θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαΐου και είναι "ένα θεατρικό ταξίδι από την οικονομική περιοχή στο Red Hook". Η παράσταση ξεκινάει στην αποβάθρα 11 στην Financial District, όπου φεύγετε απέναντι από το λιμάνι συνοδευόμενος από ένα αυθεντικό soundscape, αποβάθρα στο λιμάνι εργασίας του Red Hook και επιβιβαστείτε στο Waterfront Barge Museum για μια πολυμέσα. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε αυτή την παράσταση, μην ανησυχείτε, το Waterfront Barge Museum έχει ένα πλήρες ημερολόγιο θεατρικών παραγωγών αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου του Salome on the Rocks, μια προσαρμογή ενός έργου Oscar Wilde και ένα καλλιτεχνικό κομμάτι από τον καλλιτέχνη Stephanie Corne.

Τα ανοικτά στούντιο της Industry City

Βρίσκεται στην προκυμαία του Sunset Park, η βιομηχανική πόλη έχει υποβληθεί σε ένα ιστορικό μετασχηματισμό τα τελευταία χρόνια. Εκτός από τη στέγαση του Brooklyn Flea και του Smorgasburg τους χειμερινούς μήνες, η Industry City φιλοξενεί επίσης ένα αποστακτήριο, μια σειρά ταινιών στον τελευταίο όροφο, ένα κορυφαίο γεύμα τροφίμων τροφίμων και πολλές νέες εταιρείες και καλλιτέχνες. Είναι επίσης ένας σημαντικός χώρος στούντιο για πολλούς απίστευτους καλλιτέχνες του Μπρούκλιν. Πάρτε μια περιήγηση εσωτερικού σε αυτό το ζωντανό στούντιο χώρο το Σάββατο, 14 Μαΐου και Κυριακή 15 Μαΐου από τις 10 π.μ. Γνωρίστε τους καλλιτέχνες, τους κατασκευαστές και τους κατασκευαστές της Industry City και δείτε γιατί αυτός ο ιστορικός βιομηχανικός χώρος της προκυμαίας αποτελεί έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες του Μπρούκλιν καθώς βλέπετε τον ιδιωτικό χώρο εργασίας τους.

Wide Open 7 στο Brooklyn Waterfront Καλλιτεχνικό Συμβούλιο

Πριν από την Banksy με ετικέτα το Red Hook και τα μοντέρνα εστιατόρια άρχισαν να εμφανίζονται στην οδό Van Brunt, την κύρια οπισθέλκουσα της περιοχής, υπήρξε ο συνασπισμός Brooklyn Waterfront Artists.

Αυτή η γκαλερί για καλλιτέχνες ιδρύθηκε το 1978 για να βοηθήσει τους καλλιτέχνες - καθιερωμένους και αναδυόμενους - να κάνουν τη δουλειά τους διαθέσιμη στο κοινό. Επισκεφτείτε το Wide Open 7 στην ιστορική γκαλερί αποβαθρών στο Red Hook for Wide Open 7 ", μια εθνική επίδειξη κριτικής επιλεγμένη από τον βοηθό επιμελητή του Μητροπολιτικού Μουσείου Beth Saunders με 120 κομμάτια σε όλα τα μέσα ενημέρωσης που επιλέχθηκαν από πάνω από 1900 υποβολές. Η επίδειξη είναι ανοιχτή τα Σαββατοκύριακα 1-6PM και διαρκεί μέχρι τις 12 Ιουνίου. Αυτό θα ήταν ένα μεγάλο γεγονός για να ζευγαρώσετε με το Clear Night στα έργα της Pioneer. Πριν κατευθυνθείτε προς την Pioneer Works, απολαύστε ένα μεσημεριανό δίπλα στο νερό στο γειτονικό Fairway. Ή φεύγετε με το πλοίο στο Waterfront Barge Museum.

Βάλτος

Το Swale, ένα «συνεργατικό σχέδιο πλωτών τροφίμων» που στεγάζεται σε πλατφόρμα 80 ποδών, σχεδιάζει να αποβάθρα στο Brooklyn Bridge Park τον Ιούνιο. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμά τους, ώστε να μπορείτε να ανεβείτε σε αυτό το πλωτό δάσος που "παρέχει δωρεάν υγιεινή διατροφή στη διασταύρωση της δημόσιας τέχνης και των υπηρεσιών." Το καταπράσινο δάσος θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην προκυμαία Brooklyn, γεμάτη με ασιατικό λωτός, , και η άλλη ζωή των φυτών, το Swale είναι ένα καλλιτεχνικό κομμάτι που διερευνά το θέμα της τροφής στην κοινωνία μας. Το έργο είναι ένα εφευρετικό κομμάτι τέχνης και ένα μέρος για να εμπνεύσει τους ανθρώπους για το μέλλον των τροφίμων και του περιβάλλοντος μας.