Τρεις εφαρμογές για κινητά χρειάζεστε για ασφαλή ταξίδια

Συσκευάστε το smartphone σας με αυτές τις εφαρμογές προτού ταξιδέψετε

Με τις συνεχιζόμενες βελτιώσεις στην τεχνολογία των κινητών, οι ταξιδιώτες έχουν πολλούς περισσότερους τρόπους να αλληλεπιδρούν με τον κόσμο τους από τις παλάμες των χεριών τους. Με το πάτημα μερικών κουμπιών σε μια οθόνη, τα διεθνή φυλλάδια μπορούν να συμβαδίσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να ανταποκριθούν σε σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ακόμη και να κάνουν κρατήσεις για δείπνο. Το πιο σημαντικό είναι ότι ένα smartphone μπορεί επίσης να είναι μια σωτηρία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τις χειρότερες καταστάσεις κατά τη διάρκεια των διεθνών ταξιδιών τους.

Σε περίπτωση που κάτι πρέπει να συμβεί, ένα smartphone μπορεί να είναι το πρώτο σημείο επαφής σας για να κερδίσετε βοήθεια από τις τοπικές αρχές , την τοπική πρεσβεία ή ακόμα και μια ταξιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία . Πριν επιβιβαστείτε σε άλλη διεθνή πτήση, φροντίστε να κάνετε λήψη αυτών των εφαρμογών για ασφαλέστερα ταξίδια.

Ασφαλέστερο ταξίδι από το Ίδρυμα ουράνιου τόξου της Caroline

Αναμφισβήτητα μία από τις πιο σημαντικές εφαρμογές που βοηθάει στην ασφαλή διαμονή των ταξιδιωτών, η εφαρμογή Safer Travel είναι μια δωρεάν λήψη που προσφέρει οδηγούς και χάρτες με δυνατότητα λήψης για μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, με συστάσεις για το πού πρέπει να αποφύγετε όταν ταξιδεύετε. Αυτό που κάνει την εφαρμογή αυτή ανεκτίμητη είναι ότι δεν βασίζεται σε δεδομένα διεθνούς περιαγωγής για εργασία. Αφού ένας ταξιδιώτης κατεβάσει έναν οδηγό για την πόλη, θα είναι διαθέσιμος σε αυτόν και εκτός γραμμής κατόπιν αιτήματος.

Εκτός από τους τοπικούς οδηγούς και τους χάρτες που φορτώνονται απευθείας στο τηλέφωνό σας, η εφαρμογή Safer Travel προσφέρει επίσης χρήσιμες πληροφορίες επικοινωνίας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αριθμούς έκτακτης ανάγκης για την τοποθεσία τους, να μάθουν πού βρίσκονται τα νοσοκομεία, να εντοπίσουν την πλησιέστερη πρεσβεία ή ακόμα και να βρουν το κοντινότερο τουριστικό γραφείο. Όταν πρόκειται για προληπτικό σχεδιασμό ασφάλειας και συμβουλές που δεν θα βλάψουν το πορτοφόλι σας, η εφαρμογή Smartphone για ασφαλέστερα ταξίδια είναι το πλήρες πακέτο.

TripLingo από την TripLingo, LLC

Πριν από τη διεξαγωγή ενός διεθνούς ταξιδιού, πολλοί ταξιδιώτες μπορούν να εργαστούν για να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερη τοπική γλώσσα της χώρας προορισμού τους. Ωστόσο, η κατανόηση κάθε απόχρωσης μιας γλώσσας μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο και οι νέοι μαθητές της γλώσσας είναι ικανοί να ξεχάσουν τις καλύτερες δεξιότητές τους σε μια κρίσιμη στιγμή. Αυτό είναι όπου η εφαρμογή smartphone ταξιδιού TripLingo έρχεται στη διάσωση: άμεσες βασικές γλωσσικές δεξιότητες ακόμη και για τους πιο πράσινους ταξιδιώτες.

Παρόμοια με την εφαρμογή Safer Travel, το TripLingo επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κατεβάσουν όλες τις γλωσσικές πληροφορίες που μπορεί να χρειαστούν στα smartphones τους πριν ταξιδέψουν. Μέσω της εφαρμογής, οι ταξιδιώτες μπορούν να μεταφράζουν λέξεις και προτάσεις μέσω κειμένου και να μιλούν την ερώτησή τους στο τηλέφωνο για να λάβουν ζωντανή μετάφραση. Στη χειρότερη περίπτωση, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να πληρώσουν μια ονομαστική αμοιβή για να συνδεθούν με έναν ζωντανό μεταφραστή μέσω wi-fi για να γεφυρώσουν το γλωσσικό χάσμα. Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή TripLingo βοηθά τους ανθρώπους να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με τους ντόπιους στη μητρική τους γλώσσα. Παρόλο που ορισμένες μεταφράσεις σε πραγματικό χρόνο και η σύνδεση με ζωντανό μεταφραστή μπορεί να απαιτούν κάποια χρήση δεδομένων, το πρόσθετο κόστος που καταβάλλεται για αυτήν την εφαρμογή smartphone travel μπορεί να αξίζει τον κόπο όταν οι ταξιδιώτες φτάνουν στο τέλος του γλωσσικού τους φραγμού και χρειάζονται απεγνωσμένα βοήθεια.

Ευφυέστερο ταξίδι από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ

Για τους ταξιδιώτες που καλούν το σπίτι των Ηνωμένων Πολιτειών πηγαίνουν στο εξωτερικό συχνά, η πιο έξυπνη εφαρμογή Travel από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ είναι μια σχεδόν απαιτούμενη λήψη. Αυτή η εφαρμογή smartphone travel επιτρέπει στους σύγχρονους τυχοδιώκτες να αναζητούν πληροφορίες από όλο σχεδόν το κόσμο, παρέχοντας ταυτόχρονα πολύτιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει κάθε ταξιδιώτης προτού επιβιβαστούν στο επόμενο αεροσκάφος. Εκτός από τα στοιχεία προορισμού, η εφαρμογή παρέχει επίσης προειδοποιήσεις ταξιδιού και ειδοποιήσεις μέσω ειδοποιήσεων push. Αν υπάρχει πρόβλημα στον κόσμο, η εφαρμογή Smarter Travel θα αφήσει τους ταξιδιώτες να γνωρίζουν.

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες της εφαρμογής Smart Smarter Travel είναι να επιτρέπει στους ταξιδιώτες να εγγραφούν στο STEP - το πρόγραμμα Smart Travel Enrollment Program. Αυτό το ελεύθερο πρόγραμμα καταγράφει αυτόματα τους ταξιδιώτες με την τοπική πρεσβεία ή το προξενείο των ΗΠΑ στη χώρα που επισκέπτονται, επιτρέποντας στο προξενείο να συνδεθεί με ταξιδιώτες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ενώ αυτή η εφαρμογή προσφέρει εξαιρετικές λειτουργίες, τα δεδομένα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα για να έχουν πρόσβαση στην πλήρη λειτουργικότητα.

Οι ταξιδιώτες συσκευάζουν μουσική και ταινίες στα smartphones τους, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσετε να κατεβάσετε τις εφαρμογές ταξιδιωτών smartphone για ασφαλέστερα ταξίδια. Όταν οι ταξιδιώτες κατεβάζουν τις σωστές εφαρμογές smartphone για ταξίδια, μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους να ταξιδεύουν όσο πιο ομαλά γίνεται.