Ημερολόγιο δημόσιων σχολείων του Βαλτιμόρη

Το ακαδημαϊκό ημερολόγιο για τα σχολεία της Βαλτιμόρης

Υπάρχουν πολλά σχολεία που ανήκουν στην περιοχή δημόσιου σχολείου της Βαλτιμόρης για να καλύψουν τις ανάγκες των σπουδαστών και των οικογενειών της Βαλτιμόρης.

Εγγραφές και εγγραφές στα δημόσια σχολεία του Baltimore City

Για πρόσθετες πληροφορίες και βοήθεια, οι ειδικοί για την εγγραφή είναι διαθέσιμοι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. στο 443-984-2000 ή στο 200 Ε. Βόρεια Avenue, αίθουσα 106 κατά τις ίδιες ώρες. Οι ειδικοί εγγραφής διατίθενται επίσης από τις 2:30 έως τις 4:00 μ.μ. μόνο με ραντεβού.

Ημερολόγιο δημόσιων σχολείων του Βαλτιμόρη

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα διδάγματα και τα ακαδημαϊκά ημερολόγια του Δημοτικού Σχολείου του Baltimore City για το τρέχον (και επερχόμενο) έτος. Το να γνωρίζετε πότε το παιδί σας έχει μια ελεύθερη ημέρα ή μια πρόωρη απόλυση θα διευκολύνει την οργάνωση παιδικών και οικογενειακών διακοπών και θα ενημερώνεστε για τις εκθέσεις προόδου και τις κάρτες αναφοράς.

Το σχολείο αρχίζει αρχικά για φοιτητές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από την Ημέρα της Εργασίας και ολοκληρώνεται κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου. Το ημερολόγιο αντιστοιχούσε σε πέντε δύσκολες καιρικές ημέρες στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Εάν κάποια από τις πέντε ημέρες δεν χρησιμοποιηθεί, αφαιρούνται από την ημερομηνία κλεισίματος του Ιουνίου.

Το ημερολόγιο των σχολείων ακολουθεί αυτές τις κατευθυντήριες αρχές:

Εδώ είναι το πλήρες ημερολόγιο για τα Δημόσια Σχολεία της Βαλτιμόρης για το 2016 - 2017. Φυσικά, υπάρχουν πάντα απρόβλεπτες ημέρες διακοπής ή / και πρόωρες απολύσεις. Σκεφτείτε να εγγραφείτε εδώ για τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των σχολείων του Baltimore City και τα ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία.

Ημέρες όταν το σχολείο είναι κλειστό

Αναφορές Κάρτες και Εξετάσεις

Οι κάρτες αναφοράς διανέμονται συνήθως στη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου και τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου.

Οι ανώτερες εξετάσεις συνήθως προγραμματίζονται κατά την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου.

Η αποφοίτηση από το γυμνάσιο είναι συνήθως η πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου.

Παρατηρήσεις όπου δεν μπορεί να παρουσιαστούν δραστηριότητες μετά τη σχολική φοίτηση ή δοκιμές

Άλλοι Σχολικοί Σύνδεσμοι της Βαλτιμόρης