Μέριλαντ Ζωολογικός Κήπος στη Βαλτιμόρη

Σε 160 στρέμματα στο Druid Hill Park , ο ζωολογικός κήπος του Maryland στη Βαλτιμόρη είναι ο τρίτος παλαιότερος ζωολογικός κήπος του έθνους. Έχει εκδοθεί από τον κρατικό νομοθέτη το 1876, ο ζωολογικός κήπος έχει περισσότερα από 1.500 πουλιά, θηλαστικά, αμφίβια και ερπετά, που αντιπροσωπεύουν περίπου 200 είδη. Τα ζώα εμφανίζονται σε φυσικές ρυθμίσεις που αναπαράγουν τους φυσικούς τους χώρους.

Επειδή βρίσκεται στη Βόρεια Βαλτιμόρη, ο ζωολογικός κήπος συχνά επισκιάζεται από τα αξιοθέατα της πόλης Inner Harbor .

Όποιος όμως παραλείπει τον ζωολογικό κήπο κάνει ένα μεγάλο λάθος. Μια εκδρομή στο ζωολογικό κήπο κάνει για ένα φιλικό προς την οικογένεια, προσιτό απόγευμα, και η εγκατάσταση στεγάζει πιο εντυπωσιακά ζώα από ό, τι νομίζετε. Οι πολικές αρκούδες, τα λιοντάρια, οι μεγάλες γάτες, οι ελέφαντες, οι καμηλοπάρες καλούν το ζωολογικό κήπο του Maryland στη Βαλτιμόρη .

Τοποθεσία και Χώρος στάθμευσης

Ο ζωολογικός κήπος βρίσκεται στην καρδιά του πάρκου Druid Hill. Η διεύθυνση του είναι το 1876 Mansion House Dr., Baltimore, MD, 21217. Ο μεγάλος χώρος στάθμευσης κοντά στην κύρια είσοδο είναι δωρεάν και τα σημεία είναι άφθονα.

Ώρες και εισιτήρια

Ανοίξτε κάθε μέρα από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ., που θα ανοίξει στις 9:30 π.μ. μεταξύ της Ημέρας Μνήμης και της Ημέρας Εργασίας. Ο ζωολογικός κήπος είναι κλειστός. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, ο ζωολογικός κήπος είναι ανοιχτός τις Παρασκευές μέχρι τις Δευτέρες.

Δείτε την ιστοσελίδα τους για τις τιμές των εισιτηρίων και για να τους παραγγείλετε online.

Ιδιότητα μέλους

Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα πακέτα μελών. Όλα έρχονται με:

Παραχωρήσεις

Οι υπηρεσίες φαγητού και αναψυχής παρέχονται σε όλο τον ζωολογικό κήπο.

Οι μηχανές αυτόματης πώλησης παρέχονται επίσης σε διάφορες τοποθεσίες. Ένα μέρος όλων των πωλήσεων ωφελεί άμεσα τα προγράμματα συντήρησης και εκπαίδευσης του ζωολογικού κήπου του Maryland.

Το Grill Stop Whistle Stop είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, ενώ διατίθενται και άλλες επιλογές κατά τις μη χειμερινές ώρες. Οι υπηρεσίες φαγητού περιλαμβάνουν κρύα σάντουιτς, σαλάτες, ψητά σνακ, χάμπουργκερ και χορτοφάγους, σάντουιτς, πατατάκια και παγωτά.

Ψώνια

Το κατάστημα δώρων Wild Things πωλεί τα γεμιστά ζώα, τα παιχνίδια, τα ενδύματα, τα δώρα και τα βιβλία. Διατίθενται επίσης καροτσάκια και ενοικιαζόμενα αναπηρικά καροτσάκια.

Εκθέματα και αξιοθέατα