Εθνικό Ενυδρείο στη Βαλτιμόρη: Συμβουλές, Εκδρομές και Προσφορές

Το κεντρικό κομμάτι του εσωτερικού λιμανιού του Βαλτιμόρη

Το Εθνικό Ενυδρείο στη Βαλτιμόρη είναι το πιο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο της πόλης και ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το κεντρικό κομμάτι του εξαιρετικά δημοφιλούς Inner Harbour του Βαλτιμόρη, που είναι περιττό να πούμε, μπορεί να είναι λίγο γεμάτο (και ακριβό). Η διαπραγμάτευση του ενυδρείου μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά λιγότερο εάν συμβουλευτείτε αυτές τις συμβουλές σχετικά με την επίσκεψη στο ενυδρείο, να κάνετε μια περιοδεία ή ακόμα καλύτερα - να πάρετε πολλά .

Συμβουλές

Εκπτώσεις για το Ενυδρείο της Βαλτιμόρης

Οι επισκέπτες με ειδικές ανάγκες

Διατίθενται διάφορες υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ανάγκες. Υπάρχει ένας κύκλος απόρριψης μπροστά από το ενυδρείο στην οδό Pratt, μια προσιτή είσοδος ακριβώς μπροστά από την κύρια είσοδο και ανελκυστήρες σε όλο. Οι επισκέπτες με ειδικές ανάγκες και τα μέλη τους μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια στην είσοδο των μελών και να αποκτήσουν άμεση είσοδο.

Οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν δωρεάν αναπηρικές καρέκλες με την κατάθεση άδειας οδήγησης στον έλεγχο καροτσιού. Οι αναπηρικές καρέκλες είναι διαθέσιμες σε βάση προτεραιότητας. Τα καροτσάκια για παιδιά με αναπηρίες είναι τα μόνα περιπατητικά που επιτρέπονται στα κτίρια. Μια ετικέτα ενυδρείου, που έχει τραβηχτεί από τον έλεγχο του καροτσιού, πρέπει να εμφανίζεται κατά την περιήγηση.

Ένας οδηγός προσβασιμότητας καταγράφει μια διαδρομή αναπηρικής πολυθρόνας / καροτσιού που αποφεύγει τις κυλιόμενες σκάλες.

Πάρτε το στο Accessibility / Entrance Members, τον έλεγχο καροτσιού και τα γραφεία πληροφοριών. Διατίθενται θέσεις για την προβολή δελφινιών.

Οι επισκέπτες με ειδικές ανάγκες και οι επισκέπτες τους μπορούν να εισέλθουν στο ενυδρείο 30 λεπτά πριν από το άνοιγμα κατά τη διάρκεια του πρώτου προγράμματος των Σάββατων και των Πρώτων Κυριακών.

Με προειδοποίηση, οι τυφλοί ή κωφούς επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακουστικές εκδρομές ή σενάρια δημόσιων παρουσιάσεων. Τα ζώα συντήρησης επιτρέπονται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ενυδρείου. Επικοινωνήστε με τον ειδικό σύνδεσμο πελατών στο 410-659-4291 ή αφήστε ένα μήνυμα στο TTY στο 410-727-3022.

Εκδρομές για ενυδρεία

Εάν θέλετε να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά σε ό, τι συμβαίνει πίσω από τις σκηνές στο Εθνικό Ενυδρείο στη Βαλτιμόρη, αυτές οι περιηγήσεις είναι ο τρόπος να πάτε. Προσφέρουν τα πάντα από μια βουτιά στις δεξαμενές σε μια σε βάθος περιήγηση.

Η περιοδεία του Insider
Οικογένειες με παιδιά άνω των 8 ετών, έφηβοι, ενήλικες, προσκόπους
$ 55 - $ 65, περιλαμβάνει όλη την ημέρα εισδοχής
Ξεκινώντας στις 8:30 π.μ. πριν την έναρξη του επίσημου ενυδρείου, πρόκειται για μια περιήγηση 2,5 ωρών. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει πίσω από τις σκηνές στο Ενυδρείο; Εδώ είναι η ευκαιρία σας να μπείτε στις ιστορίες μας και να δείτε το ενυδρείο με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο. Σε αυτή την απίστευτη εμπειρία, ένας ειδικός θα σας οδηγήσει μέσα από τα εκθέματα μας.

Εμπειρία φροντίδας των ζώων

Οικογένειες με παιδιά άνω των 8 ετών, έφηβοι, ενήλικες, προσκόπους

$ 55 - $ 65, περιλαμβάνει όλη την ημέρα εισδοχής. 1,5 - 2 ώρες, αρχίζοντας στις 4 μ.μ.

Πάρτε μια απίστευτη ματιά πίσω από τις σκηνές καθώς βιώνετε το πώς φροντίζουμε για μερικά από τα σχεδόν 20.000 ζώα που καλούν το Εθνικό Ενυδρείο στο σπίτι.

Ημερήσια περιήγηση πίσω από τα σκηνικά

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 8 ετών για να συμμετάσχουν. 45 λεπτά έως 1 ώρα.

$ 15 (δεν περιλαμβάνει την εισαγωγή καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας)

Ελάτε μαζί μας για μια γρήγορη και συναρπαστική ματιά πίσω από τις σκηνές! Με οδηγό εμπειρογνωμόνων, θα μάθετε για μερικά από τα αγαπημένα σας ζώα και εκθέματα γύρω από το Ενυδρείο. Με διαφορετικές εκδρομές που προσφέρονται καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, φροντίστε να επιστρέψετε και να τις βιώσετε όλοι!

Icky, ανατριχιαστικό, Slimy, δροσερό ταξίδι

Οικογένειες με παιδιά άνω των 8 ετών, έφηβοι, ενήλικες, προσκόπους

$ 55 - $ 65, περιλαμβάνει όλη την ημέρα εισδοχής. 2 ώρες, ξεκινώντας στις 9 π.μ.

Ditch το χαριτωμένο και χαριτωμένο για να ανακαλύψετε τον κόσμο των icky, ανατριχιαστικό, γλοιώδη, και (φυσικά) πιο cool ζώα που θα θέσει ποτέ τα μάτια!

Δελφίνι Συνάντηση
Ηλικίας 8 ετών και άνω. τα παιδιά κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο Encounter ή Observer.
$ 195 - $ 225 ανά συμμετέχοντα, $ 80 - $ 90 για έναν παρατηρητή
Αγγίξτε ένα δελφίνι κατά τη διάρκεια αυτής της 2ωρης συνάντησης με τα θηλαστικά (ξεκινά στις 9 π.μ.). Η συνάντηση αρχίζει με μια διαδραστική περίοδο προσανατολισμού. Στη συνέχεια, καθίστε και απολαύστε την παράσταση των δελφινιών , μετά την οποία θα ανεβείτε στο κατάστρωμα για την πραγματική διασκέδαση - το παιχνίδι με τα δελφίνια. Φέρτε έναν φίλο για να παρακολουθήσετε τη συνάντησή σας για την τιμή του παρατηρητή. Οι συμμετέχοντες μπορεί να μην είναι έγκυοι.

Καρχαρίες! Ο γύρος πίσω από τα σκηνικά
Ηλικίας 8 ετών και άνω
$ 55 - $ 65, περιλαμβάνει όλη την ημέρα εισδοχής. 1,5 ώρες, ξεκινώντας στις 1:30 μ.μ.
Εξερευνήστε τις περιοχές των καρχαριών πίσω από τις σκηνές με έναν οδηγό εμπειρογνωμόνων και ανακαλύψτε την αλήθεια για αυτούς τους απίστευτους θηρευτές των ωκεανών. Τολμήστε να περπατήσετε στο πασαρέλα, όπου καρχαρίες κολυμπούν σιωπηλά μόλις εκατοστά κάτω από σας. Μάθετε πώς το προσωπικό του ενυδρείου φροντίζει για μια ποικιλία καρχαριών και ακτίνων. Επισκεφθείτε την περιοχή προετοιμασίας τροφίμων για να μάθετε πώς οι δίαιτες σχεδιάζονται και παρακολουθούνται προσεκτικά.

Διανυκτέρευση Περιπέτεια

Οικογένειες με παιδιά άνω των 8 ετών, έφηβοι, ενήλικες, προσκόπους

$ 100 - $ 120. 5:30 μ.μ. - 9 π.μ.

Περάστε μια αξέχαστη βραδιά στο Ενυδρείο! Όταν ο ήλιος πέσει, το Ενυδρείο έρχεται στη ζωή. Αυτή η περιπέτεια μετά από ώρες σας μεταφέρει στο Ενυδρείο για να μάθετε τα ζώα των 20.000 επιπλέον που καλούν το σπίτι του ενυδρείου.

Sleepover με τους καρχαρίες
Ηλικίας 8 ετών και άνω
$ 105 - $ 120. 5: 3 0μμ - 9πμ
Μια νύχτα στο Ενυδρείο είναι όνειρο κάθε εραστή του καρχαρία! Με τη βοήθεια των πτερυγίων μας, θα αποσιωπάτε τους μύθους για τους καρχαρίες και θα ανακαλύψετε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα απίστευτα ζώα για την υγεία του ωκεανού μας.

Ψυχαγωγία δελφινιών
Οικογένειες με παιδιά άνω των 8 ετών, προσκόπους, έφηβοι
$ 105 - $ 120, 5:30 μ.μ. - 9 π.μ.

Περάστε μια αξέχαστη βραδιά με τα δελφίνια του Ενυδρείου! Ξεκινήστε τη βραδιά με μια ιδιωτική συζήτηση από την ομάδα θαλάσσιων θηλαστικών, όπου θα γνωρίσετε τα δελφίνια μας και θα ανακαλύψετε πώς μαθαίνουν και παίζουν.

Ενυδρείο Πρόγραμμα Diver Guest
18+; Ο επισκέπτης πρέπει να είναι πιστοποιημένος PADI Open Water Diver ή ισοδύναμος

1 ώρα προσανατολισμός / προετοιμασία. 30-45 λεπτά κατάδυσης
$ 195

Ζήστε μια καταπληκτική κατάδυση που σας μεταφέρει σε έναν εξωτικό κοραλλιογενή ύφαλο γεμάτο απίστευτα ζώα, εδώ στο Μέριλαντ.

Dolphin Explorer

Νεαρά παιδιά, οικογένειες, προσκόπους, παιδιά, ενήλικες, έφηβοι

$ 45 - $ 55, περιλαμβάνει όλη την ημέρα εισδοχής. 1,5 ώρες - 8:30 π.μ. - 10 π.μ.

Σε όλη την ιστορία, οι άνθρωποι έχουν σφυρηλατήσει ισχυρές συνδέσεις με τα δελφίνια. Σήμερα, έχουμε πολύ μεγαλύτερη κατανόηση αυτών των ζώων από ό, τι κάναμε στο παρελθόν. Αλλά πόσο πραγματικά γνωρίζουμε για αυτό το όμορφο και έξυπνο είδος;

Ο μύθος του χρυσού της Καλυψώ

Νεαρά παιδιά, οικογένειες, προσκόπους, παιδιά

$ 45 - $ 55, περιλαμβάνει όλη την ημέρα εισδοχής. 1,5 ώρες - 9 π.μ. - 1:30 π.μ.

Ετοιμαστείτε για μια απίστευτη περιπέτεια καθώς ξεκινάτε για να αναζητήσετε τον κρυμμένο θησαυρό του μεγάλου κηδεμόνα Calypso!

Backyard Explore r

Νεαρά παιδιά, οικογένειες, προσκόπους, παιδιά

$ 45 - $ 55, περιλαμβάνει όλη την ημέρα εισδοχής. 1,5 ώρες - 2 μ.μ. - 3 μ.μ.

Συμμετάσχετε σε έναν από τους εξειδικευμένους φυσιολάτρες μας για να αποκαλύψετε τα ζώα τα οποία τα ζώα σας αφήνουν πίσω στη φύση και ανακαλύψτε μερικούς από τους πιο αόριστους κατοίκους του ενυδρείου!

Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες γύρου ποικίλλουν. Καλέστε 866-550-3483 για περισσότερες πληροφορίες.