Αγαπημένες τοποθεσίες John Waters Κινηματογράφου στη Βαλτιμόρη

Η Βαλτιμόρη είναι η πατρίδα του John Waters και ο τόπος όπου βρίσκονται όλες οι ταινίες του. Για εκείνους που θέλουν να ελέγξουν κάποιες θέσεις όπου γυρίστηκαν τα κλασσικά κλασικά του John Waters - ή ίσως ακόμη και να έχουν την ευκαιρία να χτυπήσουν τον «Πάπα του σκουπιδιού» - οι περιοχές αυτές είναι γνωστό ότι έχουν συνδέσεις με τον αξιοσημείωτο Βαλτιμόρη.

Αμερικανικό Ωδείο Μουσείο Τέχνης

800 Κλειδί Hwy.
Αφιερωμένο στην παρουσίαση της αυτοδίδακης τέχνης, το Αμερικανικό Μουσείο Ανθρωπολογικής Τέχνης κοντά στο Inner Harbor διαθέτει ένα άγαλμα της βασίλισσας Dragon Queen Divine, ένα αγαπημένο φίλο του John Waters, που απετέλεσαν σε έξι ταινίες του σκηνοθέτη: «Mondo Trasho» (1969 ), "Πολλαπλοί μανιακοί" (1970), "Ροζ Φλαμίγκος" (1972). "Θηλυκό πρόβλημα" (1974); "Polyester" (1981). και "Hairspray" (1988).

Ο John Waters είναι ένας τεράστιος υποστηρικτής του μουσείου και κάθεται στο Εθνικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο του.

Ατομικά Βιβλία

3620 Falls Rd.
Αυτό το ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο είναι ο επίσημος τόπος όπου αποστέλλεται το ταχυδρομείο ανεμιστήρων του John Waters. Έρχεται περιστασιακά για να το πάρει, αλλά αν τον χάσετε, το βιβλιοπωλείο είναι όπου μπορείτε να πάρετε τα πάντα από τα βιβλία και τις ταινίες του John Waters σε εκτυπώσεις τέχνης και καρτ ποστάλ, όπως το ένα με το μαρκαδόρο μάρκας του.

Bengies Drive-In Θέατρο

3417 Eastern Blvd.
Στο "Cecil B. Demented", ο Cecil (Stephen Dorff) και το πλήρωμά του αναλαμβάνουν την αίθουσα προβολής σε αυτό το θέατρο, το οποίο χρησιμοποιεί για να ενθουσιάσει τους κινηματογραφιστές σε μια φρενίτιδα. Το κινηματογραφικό θέατρο παρουσιάζει τις τελευταίες επιτυχίες του Hollywood στις Παρασκευές, το Σάββατο και τις Κυριακές, ενώ σε μερικές βράδια προβάλλει κλασικά κινούμενα σχέδια, vintage ρυμουλκούμενα και κλιπ διακοπής.

Γυμνάσιο κολλεγίου του Calvert Hall

8102 Lasalle Rd.
Ως έφηβος, ο John Water έλαβε μια φωτογραφική μηχανή 8mm από τη γιαγιά του και άρχισε να γυρίζει ταινίες με τους φίλους του γύρω από τη Βαλτιμόρη.

Οι σκληροί φίλοι μπορούν να σταματήσουν από το alma mater του John Waters, αυτό το γυμνάσιο στο Towson. Ο John Waters αποφοίτησε αργότερα από το Λατινικό Σχολείο των Μαιών του Maryland.

Charles Theatre

1711 North Carol St.
Ο John Waters βρίσκεται συχνά σε αυτό το θέατρο, το οποίο προβάλλει ένα μίγμα κινηματογραφικών ταινιών του Χόλιγουντ, ανεξάρτητων ταινιών και κινηματογραφικών κλασικών.

Ο σκηνοθέτης είναι επίσης γνωστός για ένα ποτό στο Club Charles (1724 North Charles St.), ένα μπαρ απέναντι από το θέατρο.

ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

6427 Harford Rd.
Όποιος έχει δει την ταινία του John Waters "Μια βρώμικη ντροπή" (2004) θα αναγνωρίσει το Holiday House, έναν ποδηλατόδρομο στη γειτονιά της Hamilton της εργατικής τάξης. Η Ursula Udders (Selma Blair) εργάστηκε ως χορεύτρια χωρίς τόνο εδώ.

Επαγγελματική Τεχνική Σχολή Mergenthaler

3500 Hillen Rd.
Προσποιείτε ότι είστε έφηβος στο "Hairspray" όταν στέκεστε έξω από αυτό το κτίριο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για γυρίσματα του γυμνασίου στην ταινία.

Το Philly's Best

1101 W 36ο Πανεπιστήμιο
Το 1998, το "Pecker" γυρίστηκε στο Hampden. Το Philly's Best είναι το κατάστημα σάντουιτς όπου ο 18χρονος πρωταγωνιστής Pecker (Edward Furlong) εργάζεται στην ταινία.

Πύραυλος στην Αφροδίτη

3360 Chestnut Ave.
Αυτό το ρετρό-themed μπαρ στο Hampden είναι μία από τις αγαπημένες τρύπες John Waters. Σύμφωνα με τον σύλλογο εμπόρων χωριού Hampden, ένας ανεμιστήρας που ζει απέναντι από το δρόμο ζήτησε από τον John Waters να υπογράψει το σπίτι τους.

Ο γερουσιαστής

5904 York Rd.
Αυτό το ιστορικό θέατρο art deco, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό, το 1939 και τώρα βρίσκεται στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων. Παρουσιάστηκε εμφανώς στο "Cecil B Demented" του John Waters και πολλά από τα ανοίγματα του John Waters έχουν πραγματοποιηθεί εδώ.

"Η λεωφόρος"

Δυτική 36η Στ.
Η λεωφόρος είναι μια λωρίδα καφέ, vintage καταστήματα, γκαλερί τέχνης, εστιατόρια και καταστήματα με αντίκες στο Hampden, τη γειτονιά που αποτελεί παράδειγμα της Βαλτιμόρης που εμπνεύστηκε από τον John Waters. Εδώ γυρίστηκαν πολλές σκηνές τόσο στο "Hairspray" όσο και στο "Pecker". John Waters μπορεί συχνά να εντοπιστεί στο Hampden, όπου έχει ένα τοπικό στούντιο και ισχυρίζεται ότι έχει επιπλωμένα πολλά κοστούμια από vintage καταστήματα της περιοχής.