Απόκριες κόμμα στο αγρόκτημα Grant

Γιορτάστε με τα άλογα της Anheuser-Busch Clydesdale

Το αγρόκτημα Anheuser-Busch Grant's είναι ένα δημοφιλές θερινό αξιοθέατο στο Σαιντ Λούις, που διαθέτει τα φημισμένα άλογα Clydesdale, αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε το φθινόπωρο για μια μικρή διασκέδαση αποκριών. Κάθε χρόνο, το Grant's Farm φιλοξενεί έναν οικογενειακό εορτασμό αποκριών γεμάτο κοστούμια, διακοσμήσεις, τρόφιμα, μουσική και δραστηριότητες διασκέδασης.

Πάρτε το διάσημο πνεύμα το 2018 με μια μοναδική γιορτή θεματικών παρουσιάσεων, έναν DJ στην αυλή του Bauernhof και θεματικές βόλτες μέσα από Deer Park με μια εκθαμβωτική εμφάνιση φωτισμού αποκριών σε επιλεγμένες ημερομηνίες από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 28 Οκτωβρίου, ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα για ακριβείς ημερομηνίες και ώρες εισόδου.

Ακόμα κι αν επισκεφθείτε το Farm Grant στην εκτός εποχής, υπάρχουν πολλά να ανακαλύψετε σε αυτό το διάσημο ακίνητο - από τα άλογα Clydesdale και τα εξωτικά ζώα που βρέθηκαν στο Deer Park μέχρι την ιστορική καμπίνα τεσσάρων δωματίων που ανακαινίστηκε υπέροχα το 1977 στην αρχική της 1855 κατάσταση.

Τι θα δείτε στο αγρόκτημα της Grant

Η γιορτή των αποκριών ξεκινά με μια βόλτα με το τραμ στο σκοτάδι στο κέντρο του πάρκου και κατά μήκος της διαδρομής υπάρχουν διάφορα φαντάσματα, ξωτικά και άλλες διακοσμήσεις που φωτίζουν το δρόμο. Ενώ η διακόσμηση είναι τρομακτικό, είναι ακόμα σχεδιασμένο για να είναι φιλικό προς το παιδί ως επί το πλείστον, αλλά πρέπει να φέρετε έναν φακό για να βοηθήσετε να εντοπίσετε τα ζώα στο σκοτάδι.

Μετά το τραμ, μπορείτε να περπατήσετε και να δείτε περισσότερα από τα ζώα. Αν ψάχνετε για ένα καλό μέρος για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε το βράδυ, κατευθυνθείτε προς το Bauernhof. Εκεί θα βρείτε ένα DJ που παίζει μουσική, μια ποικιλία από τρόφιμα προς πώληση και δωρεάν δείγματα μπίρας Anheuser-Busch για εκείνους 21 ετών και άνω.

Η γιορτή αποκριών αγροκτήματος Grant έχει επίσης μεγάλη διασκέδαση για τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να ταΐσουν τα κατσίκια ή να οδηγήσουν το καρουσέλ, αλλά πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια για το γύρο. Εναλλακτικά, τα παιδιά μπορούν να τροφοδοτήσουν αιγοειδή από φιάλες γάλακτος με επιπλέον χρέωση.

Άλλες επιλογές για τα παιδιά περιλαμβάνουν διακόσμηση κολοκύθας και αποκριές θεματικές, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει πραγματικό «τέχνασμα ή θεραπεία» για παιδιά στο Grant's Farm, οπότε αν αυτό είναι που πραγματικά ενδιαφέρονται τα παιδιά σας, ίσως θελήσετε να ελέγξετε ένα από τα άλλα φιλικά για τα παιδιά γιορτές του Halloween γύρω από την πόλη.

Περισσότερες αποκριές διασκέδασης

Το Grant's Farm είναι ένα από τα τοπικά αξιοθέατα που φιλοξενούν ειδικές εκδηλώσεις αποκριών. Τα παιδιά μπορούν επίσης να απολαύσουν μια ασφαλής βραδιά αποκριών στο Boo στο ζωολογικό κήπο του ζωολογικού κήπου του Σαιντ Λούις ή στο σπίτι που δεν είναι τόσο στοιχειωμένο στο Magic House στο Kirkwood.

Υπάρχει επίσης το μεγάλο πάρτι στο Central West End το Σάββατο πριν από το Halloween που περιλαμβάνει αλεξίπτωτο ή αγωγή και κοστούμι για παιδιά κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ενήλικες εκδηλώσεις το βράδυ.