Συμβουλές στάθμευσης στο εσωτερικό λιμάνι

Το Εσωτερικό Λιμάνι στη Βαλτιμόρη είναι ένας διεθνής τουριστικός προορισμός, έτσι ώστε σε μια ωραία άνοιξη ή καλοκαιρινή μέρα, μπορεί να πάρει συντριπτικά γεμάτο. Αλλά η στάθμευση στο Inner Harbor δεν πρέπει να είναι εφιάλτης. Με δεκάδες χιλιάδες χώρους σε γκαράζ και στο δρόμο στο εσωτερικό λιμάνι και τις γύρω γειτονιές, η στάθμευση είναι γενικά μια προσπάθεια χωρίς στρες.

Πάρκινγκ στα Σαββατοκύριακα

Τα σαββατοκύριακα πολλά γκαράζ προσφέρουν ένα προεξοφλημένο ολοήμερο κατ 'αποκοπή ποσό των $ 7- $ 10.

Αν έρχεστε για το βράδυ, να θυμάστε ότι κάποια γκαράζ προσφέρουν ευκαιρίες μετά την εκκαθάριση των επιβατών, συνήθως ένα κατ 'αποκοπή ποσό των $ 5- $ 7 μετά τις 5 μ.μ. από την Κυριακή μέχρι την Παρασκευή. Απλά ακολουθήστε τα σήματα που διαφημίζουν αυτές τις εκπτώσεις.

Μικρές παρτίδες που πληρώνουν μόνοι τους γύρω από την προκυμαία μπορεί να είναι μια καλή συμφωνία. Αυτά τα μη επιτηρούμενα μέρη συνήθως έχουν ένα κατ 'αποκοπή ποσό των $ 5-7 για την ημέρα. Πάρκο σε ένα σημείο, και ελέγξτε τον αριθμό βαμμένο στο σημείο σας. Τοποθετήστε τα μετρητά σας στην αντίστοιχη υποδοχή σε μεταλλικό κουτί.

Οδός στάθμευσης

Εάν η εξοικονόμηση χρημάτων είναι σημαντική και η επίσκεψή σας είναι σύντομη, η στάθμευση στο δρόμο ή στο μετρητή μπορεί να είναι η σωστή επιλογή. Αλλά αν πάρει ένα εισιτήριο στάθμευσης θα καταστρέψει απόλυτα την ημέρα ή το χρόνο σας είναι σύντομη, να παίξετε ασφαλή και να κατευθυνθείτε για ένα γκαράζ. Οι ημερήσιες τιμές κυμαίνονται από $ 10 έως $ 25, ανάλογα με την τοποθεσία και την ημέρα. Μια χρέωση για στάθμευση, συνήθως σε περίπου αυτήν την ημερήσια τιμή, είναι επίσης στάνταρ στα περισσότερα ξενοδοχεία Inner Harbor και στο κέντρο της πόλης .

Τα περισσότερα σημεία στο δρόμο είναι νόμιμα για περίοδο δύο ή τεσσάρων ωρών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μετρητή! Οι κοντινές γειτονιές, όπως η Μικρή Ιταλία και το Federal Hill, διαθέτουν δωρεάν χώρο στάθμευσης δύο ωρών, αλλά υπάρχουν περιορισμοί, ειδικά στις μέρες του παιχνιδιού, οπότε διαβάστε προσεκτικά τις πινακίδες.

Παραδοσιακοί μετρητές στάθμευσης κερμάτων διαγράφονται σταδιακά σε περιοχές όπως το Mount Vernon, το Harbour East και το Fells Point.

Περίπτερα στάθμευσης που παίρνουν κέρματα και πιστωτικές κάρτες τα έχουν αντικαταστήσει. Πληρώστε για το χρόνο σας και αφήστε την απόδειξη στον πίνακα ελέγχου σας.

Όταν σταθμεύετε κοντά σε μια γωνία, να έχετε υπόψη ότι η μύτη ή το πίσω μέρος του οχήματος δεν πρέπει να εμποδίζουν το πεζοδρόμιο που είναι κάθετο προς αυτό. Ακόμη και αν δεν υπάρχει διαζύγιο ή πινακίδα, μπορείτε να εισάγετε εισιτήρια για στάθμευση πολύ κοντά στη γωνία.

Εξετάστε τις δημόσιες μεταφορές

Εάν η στάθμευση μοιάζει με υπερβολική ταλαιπωρία, η δημόσια συγκοινωνία είναι μια επιλογή. Μπορείτε να πάρετε το ελαφρύ σιδηρόδρομο από τα βόρεια και νότια προάστια απευθείας στο Camden Yards , και το μετρό μετρό τρέχει από Owings Mills στο κέντρο της πόλης. Η καμπάνη του Camden Line του τρένου του MARC τρέχει κοντά στο γήπεδο, αλλά δεν τρέχει αργά το βράδυ και έχει περιορισμένο χρονοδιάγραμμα για το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα θαλάσσιο ταξί ή ένα παλιομοδίτικο ταξί .

Συμβουλές για στάθμευση