Τέλειες ημερήσιες εκδρομές από τη Βαλτιμόρη

Ένα από τα οφέλη της ζωής στη Βαλτιμόρη είναι πόσο κοντά είμαστε σε γοητευτικές πόλεις Chesapeake, ιστορικά πεδία μάχης και εθνικά πάρκα. Κρατήστε αυτές τις προτάσεις για ημερήσιες εκδρομές από τη Βαλτιμόρη κατά την επόμενη φορά που χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τη ζωή της πόλης.

Σημείωση: Τα ταξίδια είναι διατεταγμένα κατά σειρά απόστασης με αυτοκίνητο από το κέντρο της Βαλτιμόρης .

Κρατικό πάρκο Gunpowder Falls
Απόσταση από την Κεντρική Βαλτιμόρη με αυτοκίνητο: 16 μίλια
Ένα από τα μεγαλύτερα κρατικά πάρκα του Maryland, το Gunpowder Falls State Park περιλαμβάνει περισσότερα από 100 μίλια μονοπατιών για πεζοπορία, τρέξιμο, περπάτημα και ποδηλασία.

Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για ρολόι πουλιών, κανό, καγιάκ, σκι αντοχής, ιππασία, ιπτάμενα ψάρια και πολλά άλλα.

Sandy Point State Park
Απόσταση από Κεντρική Βαλτιμόρη με αυτοκίνητο: 28 μίλια
Αυτό το πάρκο της πολιτείας κοντά στην Αννάπολη του Μέριλαντ είναι ένας δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός για οικογένειες που ενδιαφέρονται για κολύμπι, ψάρεμα, σέρφινγκ και πεζοπορία. Βρίσκονται στη σκιά της γέφυρας του Chesapeake Bay , οι παραλίες στο πάρκο στεγάζονται από ναυαγοσώστες από την Ημέρα Μνήμης μέχρι την Ημέρα της Εργασίας.

Annapolis, Maryland
Απόσταση από την Κεντρική Βαλτιμόρη με αυτοκίνητο: 42 μίλια
Μέσα σε μισή ώρα με το αυτοκίνητο από τα όρια της πόλης του Βαλτιμόρη βρίσκεται η γοητευτική ιστορική περιοχή της Αννάπολης. Όχι μόνο είναι η πρωτεύουσα της πόλης Maryland, αλλά και ένας εξαιρετικός προορισμός για όσους θέλουν να νοικιάσουν ένα σκάφος για την ημέρα, να πάρουν μερικά φρέσκα θαλασσινά, ή να κάνουν κάποια παράθυρα ψώνια.

Έξι σημαίες Αμερική
Απόσταση από την Κεντρική Βαλτιμόρη με αυτοκίνητο: 41 μίλια
Απολαύστε βόλτες με αδρεναλίνη, όπως το Superman των 200 ποδών: Ride of Steel, ή δροσιστείτε στο Hurricane Harbour, ένα υδάτινο πάρκο με πολλές διαφάνειες, ένα τεμπέλικο ποτάμι και μια πισίνα με κύματα.



Ουάσιγκτον
Απόσταση από Κεντρική Βαλτιμόρη με αυτοκίνητο: 45 μίλια
Ο γείτονάς μας προς τα νότια είναι γεμάτος από συνεχώς μεταβαλλόμενα αξιοθέατα. Ελέγξτε έξω μερικές εκθέσεις στο National Mall , πάρτε μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο σε ένα εστιατόριο με την υψηλότερη βαθμολογία, δείτε μια συναυλία ή συναυλία στο Κέντρο Kennedy ή κάντε μια μέρα έξω από το Εθνικό Ζωολογικό Κήπο.

Δεν έχει σημασία τι ώρα του χρόνου, υπάρχουν τόσα πράγματα για να δείτε και να κάνετε στην Ουάσινγκτον, DC, που ίσως θέλετε να προγραμματίσετε να μείνετε το Σαββατοκύριακο.

Πάρκο Great Falls
Απόσταση από την κεντρική Βαλτιμόρη με αυτοκίνητο: 50 μίλια
Ένα άλλο μεγάλο ημερήσιο ταξίδι από τη Βαλτιμόρη είναι μια πεζοπορία, καγιάκ ή εκδρομή αναρρίχησης στο Great Falls Park , ένα πάρκο 800 στρεμμάτων στη Βιρτζίνια που προσφέρει εκπληκτική θέα στον ποταμό Potomac . Υπάρχει ένα $ 5 εισόδου ανά αυτοκίνητο για τους επισκέπτες που οδηγούν στο πάρκο.

Mount Vernon
Απόσταση από Κεντρική Βαλτιμόρη με αυτοκίνητο: 52 μίλια
Εξερευνήστε το 500-στρεμμάτων πρώην περιουσία του George Washington , συμπεριλαμβανομένου ενός 14-δωματίων αρχοντικό, στάβλοι, μουσείο και εκπαιδευτικό κέντρο. Να μην συγχέεται με τη γειτονιά με το ίδιο όνομα στη Βαλτιμόρη.

Παραλία Chesapeake
Απόσταση από την Κεντρική Βαλτιμόρη με αυτοκίνητο: 53 μίλια
Αν δεν έχετε χρόνο για να φτάσετε στην Ocean City , το Chesapeake Beach είναι μια εναλλακτική λύση. Η πόλη του θέρετρου διαθέτει ένα boardwalk, καταστήματα με αντίκες, εστιατόρια, ένα πάρκο νερού και πολλά άλλα. Είναι τόσο υπέροχο που η πόλη ψηφίστηκε ως ένας από τους 10 κορυφαίους περιπάτους στις ΗΠΑ.

Gettysburg, Πενσυλβάνια
Απόσταση από την Κεντρική Βαλτιμόρη με αυτοκίνητο: 57 μίλια
Οι λάτρεις της ιστορίας θα απολαύσουν το ταξίδι στο Gettysburg, την ιστορική θέση της πιο δαπανηρής μάχης του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

Εκτός από το μουσείο και το κέντρο επισκέψεων που εκπέμπει ιστορίες του πολέμου, το Gettysburg National Military Park περιλαμβάνει περισσότερα από 40 μίλια από γραφικούς δρόμους και 1.400 μνημεία, μάρκες και μνημεία που τιμούν τη μάχη.

St. Michaels
Απόσταση από την Κεντρική Βαλτιμόρη με αυτοκίνητο: 70 μίλια
Επισκεφθείτε την ανατολική ακτή για μια περιήγηση στην ιστιοπλοΐα, κάποια antiquing ή γευσιγνωσία κρασιών στο St. Michaels, μια μικρή πόλη γνωστή για ποιοτικά ξενοδοχεία, εστιατόρια με θαλασσινά και καταστήματα με είδη δώρων. Ο St. Michaels φιλοξενεί επίσης το Ναυτικό Μουσείο Chesapeake Bay, όπου μπορείτε να μάθετε για την ιστορία του Chesapeake, καθώς και για το φάρο Hooper Strait Lighthouse, το οποίο είναι ανοιχτό για το δημόσιο έτος.

Antietam Εθνικό πεδίο μάχης
Απόσταση από την Κεντρική Βαλτιμόρη με αυτοκίνητο: 70 μίλια
Κάθε χρόνο, περίπου 330.000 άνθρωποι πραγματοποιούν ένα ταξίδι στο National Battlefield του Antietam, το site του στρατηγού Robert E.

Η πρώτη εισβολή του Lee στο Βορρά. Μάθετε για τη μάχη στο Κέντρο Επισκεπτών, πληρώστε τα σέβη σας στο Εθνικό Νεκροταφείο Αντίεταμ ή περάστε τις ημερήσιες βαρκάδες, βυθίσματα ή ποδηλασία σε ένα μονοπάτι περιοχής.

Hersheypark
Απόσταση από την κεντρική Βαλτιμόρη με το αυτοκίνητο: 90 μίλια
Μόλις ένα κέντρο αναψυχής για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο του Milton Hershey, σήμερα το Hersheypark διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από βόλτες και αξιοθέατα για οποιαδήποτε ηλικία. Πέρα από τις φυσιολογικές προσφορές ενός θεματικού πάρκου, το Hersheypark διαθέτει επίσης το ZOOAMERICA, το οποίο περιλαμβάνει τα ζώα που προέρχονται από τη Βόρεια Αμερική και το Chocolate World του Hershey, όπου μπορείτε να δείτε πώς γίνεται η σοκολάτα και να πάρετε ένα δωρεάν δείγμα.

Θέλετε να επεκτείνετε το ταξίδι σας; Ελέγξτε αυτές τις ιδέες για αποδράσεις Σαββατοκύριακου κοντά στη Βαλτιμόρη .