Τι να δείτε και να κάνετε στο Sandy Point State Park

Το Sandy Point State Park, ένα πάρκο 786 στρεμμάτων κοντά στην Αννάπολη του Μέριλαντ, προσφέρει μια ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως κολύμβηση, ψάρεμα, κρουαζιέρες, βαρκάδα και πεζοπορία. Με τη βολική του τοποθεσία στη δυτική πλευρά της γέφυρας του Chesapeake Bay, το Sandy Point State Park είναι ένας δημοφιλής προορισμός για οικογένειες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν χώρους πικνίκ και καταφύγια, ντους, τουαλέτες και παραχώρηση τροφίμων.

Το πάρκο προσφέρει θέα στη Γέφυρα του Κόλπου και σε ποικίλα αποδημητικά υδρόβια πτηνά. Οι παραλίες είναι ναυαγοσώστες από την Ημέρα Μνήμης έως την Ημέρα Εργασίας. Κατά τα τέλη του καλοκαιριού, μπορεί να υπάρχουν μέδουσες στα νερά.

Βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το Sandy Point State Park

Πάρκο Passes - Maryland Πάρκο Υπηρεσία Σέρβις Διαβατήρια μπορούν να αγοραστούν στο κεντρικό πάρκο ή στο σταθμό επικοινωνίας κατά την είσοδο στο Πάρκο. Μπορούν επίσης να αγοραστούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φυσικών Πόρων.

Παραλίες και Κολύμβηση - Η κύρια παραλία της Sandy Point είναι ναυαγοσώστης από την Ημέρα του Μνήμης έως την Ημέρα της Εργασίας, καθημερινά από τις 11:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Η παραλιακή περιοχή στην East Beach, όπου βρίσκονται τα καταφύγια, είναι ναυαγοσώστης όταν νοικιάζονται καταφύγια και το προσωπικό είναι διαθέσιμος.

Ψάρεμα - Απαγορεύεται η αλιεία και η εκσκαφή οπουδήποτε στο Πάρκο εκτός από τις καθορισμένες περιοχές κολύμβησης και βαρκών. Τα καλύτερα σημεία είναι μακριά από τις βραχώδεις προβλήτες που βρίσκονται στο South Beach και την East Beach.

Η περιστροφή είναι περιορισμένη σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ισχύουν όλοι οι κανονισμοί της Μερλανδίας σχετικά με την αλιεία και την περιποίηση.

Πολιτική απορριμμάτων - Τα State Parks του Maryland είναι "Trash Free" που σημαίνει ότι είστε υπεύθυνοι για τη λήψη των απορριμμάτων σας μαζί σας όταν φύγετε.

Καταφύγια καταφυγίων - Για ομαδικά πικνίκ και μεγάλες συγκεντρώσεις, το πάρκο διαθέτει δώδεκα καταλύματα (με κράτηση μόνο).

Εννέα καταφύγια φιλοξενούν έως 140 άτομα, δύο καταλύματα φιλοξενούν έως 180 άτομα και ένα καταφύγιο φιλοξενεί μέχρι 300 άτομα. Τα καταφύγια περιλαμβάνουν πίνακες πικνίκ, σχάρες και περιορισμένες ηλεκτρικές συνδέσεις. Για να κάνετε κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 1-888-432-CAMP (2267).

Άγρια Ζωή - Το Sandy Point State Park φιλοξενεί πολλά είδη άγριας ζωής, όπως τα ελάφια whitetail, opossums, ρακούν, σκίουροι, αρπακτικά, φίδια, χελώνες, αλεπούδες, κουνέλια και πολλά άλλα.

Ετήσια γεγονότα

Maryland Polar Bear Plunge - Κάθε Ιανουάριο, η φιλανθρωπική εκδήλωση χρηματοδοτείται από την πολιτειακή αστυνομία του Maryland για την υποστήριξη των Special Olympics. Χιλιάδες συμμετέχοντες όλων των ηλικιών βυθίζονται στα χειμωνιάτικα νερά του κόλπου Chesapeake .

Maryland Φεστιβάλ θαλασσινών - Το ετήσιο φεστιβάλ, που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο, χαρακτηρίζει το πρωί καβούρι σούπα μαγειρέματος, ζωντανή μουσική παραστάσεις, καμπίνες σκάφος και οικογενειακές δραστηριότητες.

Φώτα στον κόλπο - Κατά τη χειμερινή περίοδο των διακοπών, το πάρκο φωτίζεται με κινούμενα φώτα κατά μήκος της ακτής του κόλπου Chesapeake με περισσότερες από 60 θεαματικές οθόνες.

Τοποθεσία

1100 East College Parkway, Annapolis, Maryland. Το Sandy Point State Park βρίσκεται στην περιοχή Anne Arundel County, Maryland, στις διαδρομές των ΗΠΑ 50/301 στην έξοδο 32.