Ζαχαροπλαστεία κοντά στο Μόντρεαλ: Cabane à Sucre Paquette

Hop σε ένα πόνι ή επισκεφθείτε το Μουσείο Maple

Οι γιορτές ζάχαρης κοντά στο Μόντρεαλ, οι οποίες είναι ιδιαίτερα φιλικές προς την οικογένεια, περιλαμβάνουν το Cabane à Sucre Paquette, αν και μόνο για την ποικιλία των δραστηριοτήτων που προσφέρει στις εγκαταστάσεις του, καθώς και για το εξυπηρετικό προσωπικό του σακχαρώδους σακακιού, που παρεμπιπτόντως ντύνονται σε κοστούμια εποχής για να φιλοξενήσουν επισκέπτες παραδοσιακά γεύματα σακχάρου , προσθέτοντας την ατμόσφαιρα. Και τα Σαββατοκύριακα, η παραδοσιακή λαϊκή μουσική του Κεμπέκ είναι συχνά στην ημερήσια διάταξη.

Οι ανταγωνιστικές τιμές των γευμάτων για τα γεύματα σακχάρου και η απεριόριστη πολιτική του τσαγιού σφενδάμνου δεν τραυματίζουν ούτε.

Η εποχή 2017 του Cabane à Sucre Paquette τρέχει στις 25 Φεβρουαρίου 2017 έως τις 17 Απριλίου 2017.

Περάστε την ημέρα πεζοπορίας στο δάσος, επισκεφθείτε το Μουσείο Maple του σακχαρώδους σκακιού, χορεύοντας σε ένα πόνυ και μαθαίνοντας να το οδηγήσετε. Κάντε μια βόλτα με έλκηθρο σε ένα περίβλημα ελάφια στο δάσος και ελέγξτε το αγρόκτημα του Cabane à sucre Paquette. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα που βρέθηκαν στη γη σαρκοφάγου με κοτόπουλα, χήνες, κουνέλια, κατσίκες, πρόβατα και λαμάς στο μείγμα. Ορισμένες δραστηριότητες κοστίζουν ένα μικρό ποσό.

Το Cabane à Sucre Paquette είναι μια επιλογή σακιδίων για μεγάλες εκδηλώσεις (εταιρικές εκδηλώσεις, γάμους, κλπ.), Δεδομένης της χωρητικότητάς του, με τρεις αίθουσες χωρητικότητας έως 600 ατόμων. Η γέφυρα ζάχαρης είναι επίσης προσβάσιμη από αναπηρική καρέκλα.

Συνολικά, θα έρθετε στο Cabane à Sucre Paquette για την οικογενειακή ημερήσια εκδρομή του περισσότερο από ότι ένας προορισμός που πρέπει να φάει.

Δείτε επίσης: Καλύτερα Sugar Shacks κοντά στο Μόντρεαλ
Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ; Μείνετε στο Best Boutique Hotels του Μόντρεαλ
Διασκέδαση για ολόκληρη τη γέφυρα: Οικογενειακές εκδηλώσεις στο Μόντρεαλ

Κόστος

Τα γεύματα ζαχαροπλαστικής ποικίλλουν από $ 17 έως $ 22 για ενήλικες (μερικές από τις καλύτερες τιμές για γεύματα ζαχαροπλαστικής στο Κεμπέκ, απλά μην περιμένετε γκουρμέ εμπειρία) και μέχρι 10 δολάρια για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. τιμή.

Τα μικρά παιδιά ηλικίας 3 ετών και κάτω τρώνε δωρεάν.

Σημειώστε ότι οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Πότε

Συνήθως ανοίγει για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο Επικοινωνήστε με το Cabane à Sucre Paquette για λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες καθιστικού, τις ώρες λειτουργίας, τις κρατήσεις και τις δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες πριν και μετά το γεύμα σας.
Ανοιχτή Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα .

Που

419 5th Avenue, Ste-Anne-des-Plaines, Κεμπέκ J0N 1H0 MAP

Χρόνος ταξιδιού από το Μόντρεαλ

55 λεπτά

Να φτάσετε εκεί από το Μόντρεαλ

Autoroute 15 Βόρεια, Έξοδος 20-Ε προς Repentigny. Συνεχίστε στο Autoroute 640 East και ακολουθήστε την έξοδο 28 προς τη διαδρομή 335 προς τη Ste-Anne-des-Plaines / Bois-des-Filion. Συνεχίστε στη διαδρομή 335 και στη συνέχεια στρίψτε δεξιά στο Montée Gagnon και συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στην 5η Λεωφόρο. Στρίψτε δεξιά στην 5η Λεωφόρο.

Κρατήσεις

(450) 478-1074

Για περισσότερες πληροφορίες

Cabane à Sucre Paquette Ιστοσελίδα

Ψάχνετε για μια διαφορετική σακιά ζάχαρης κοντά στο Μόντρεαλ;

Πάρτε την επιλογή σας .

* Απλά βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας ακολουθούν τους βασικούς κανόνες του σφενδάμνου για το χιόνι. Όχι ότι είναι οι μόνοι που είναι γνωστοί για το σπάσιμο της εθιμοτυπίας.