Ο οδηγός σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Chicago O'Hare

Οδηγός Αεροδρομίου

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Βρίσκεται 17 μίλια βορειοδυτικά του Σικάγου, το O'Hare International Airportis είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το αεροδρόμιο χτίστηκε το 1942-43, για το εργοστάσιο παραγωγής Douglas C-54 κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το 1949 μετονομάστηκε σε αμερικανικό ναυτικό του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που φέρει άσος Edward O'Hare.

Κατάσταση πτήσης

Το αεροδρόμιο έχει έναν οδηγό κατάστασης πτήσεων με ενημερώσεις για τις αναχωρήσεις και αφίξεις οκτώ αεροπορικές εταιρείες ανά πάσα στιγμή.

Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να πληκτρολογήσουν τις πληροφορίες πτήσης τους για να ελέγξουν την κατάσταση, όλες που τροφοδοτούνται από δεδομένα από FlightStats.

Μετάβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Chicago O'Hare

Η πόλη έχει εξαιρετικές επιλογές για να φτάσετε από και προς το αεροδρόμιο. Θεωρώ ότι ο πιο βολικός τρόπος είναι τα τρένα L της Αρχής Διαμετακόμισης του Σικάγου, τα οποία επιταχύνουν την κυκλοφορία και σας μεταφέρουν στο κέντρο της πόλης.

Αυτοκίνητο

Δημόσιες συγκοινωνίες

Ταξί / Σαλόνι

Χώρος στάθμευσης στο ORD: Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν από το Valet, την ωριαία, την καθημερινή οικονομία και το διεθνή χώρο στάθμευσης. Οι τιμές κυμαίνονται από $ 54 την ημέρα για Valet έως $ 10 την ημέρα για την οικονομία. Το αεροδρόμιο προσφέρει επίσης αποκλειστικό πάρκινγκ, το οποίο κοστίζει $ 10 την ημέρα πάνω από τα κανονικά $ 34 την ημέρα.

Κινητό τηλέφωνο παρτίδα

Χάρτες ORD: Το O'Hare είναι ένα άλλο τεράστιο αεροδρόμιο, οπότε ο ιστότοπος έχει χάρτες που καλύπτουν τα πάντα, από τις ανέσεις μέχρι τα σαλόνια των αεροπορικών εταιρειών.

Σημεία ελέγχου ασφαλείας: Το αεροδρόμιο διαθέτει 10 σημεία ελέγχου στους τερματικούς σταθμούς, με το Checkpoint 10 στο Terminal 5 να λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα.

Υπάρχει επίσης ένα κέντρο εγγραφής TSA PreCheck στο αεροδρόμιο.

Αερογραμμές στο ORD: Ο αερολιμένας φιλοξενεί 45 εσωτερικούς και διεθνείς αερομεταφορείς που εξυπηρετούν περισσότερους από 75 εκατομμύρια επιβάτες το 2015. Προσφέρουν 527 καθημερινές πτήσεις σε περισσότερους από 120 προορισμούς.

Παροχές Αεροδρομίου: Το O'Hare διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε από ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του κόσμου, όπως σαλόνια αεροπορικών εταιρειών, επιχειρηματικό κέντρο, χώρους συνάντησης, Wi-Fi, σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και δημόσια τέχνη.

Τρόφιμα / Ποτά και Αγορές: Ο αερολιμένας διαθέτει ποικιλία από εθνικά και τοπικά εμπορικά σήματα τροφίμων / ποτών και καταστήματα λιανικής πώλησης.

Διανομές Wi-Fi / Power

Ασυνήθιστες υπηρεσίες

Το αεροδρόμιο είναι το σπίτι του Hilton O'Hare, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα τερματικά 1, 2 και 3. Είναι προσβάσιμο μέσω υπόγειων πεζόδρομων. Προσφέρει υπηρεσίες τροφοδοσίας, σχεδιασμό εκδηλώσεων, επιχειρηματικό κέντρο και επιχειρηματικό κέντρο πλήρους εξυπηρέτησης με υπηρεσίες φαξ, αντιγραφής και συσκευασίας και αποστολής. Υπάρχουν επίσης περίπου 50 ξενοδοχεία στο Διεθνές Αεροδρόμιο Chicago O'Hare που κυμαίνονται από οικονομία έως πολυτέλεια.

  1. Loews Σικάγο O'Hare Hotel
  2. Hampton Inn & Suites Rosemont Σικάγο Ο Χέαρ
  3. Το Holiday Inn & Suites Chicago O'Hare Rosemont
  4. Hyatt Place Chicago / O'Hare Airport
  5. Το Doubletree Hotel Chicago O'Hare Airport - Rosemont
  6. Hampton Inn Chicago-O'Hare Διεθνές Αεροδρόμιο
  7. Extended Stay America - Σικάγο Ο Χέαρ - Allstate Arena
  8. BEST WESTERN PLUS O'Hare Διεθνές Νότιο ξενοδοχείο
  9. Το Regal Inn Chicago-O'hare Airport Franklin Park