Πάρτε τρομαχτεί στα σπίτια Haunted Albuquerque

Όχι μόνο το Albuquerque έχει κάποια στοιχειωμένα σπίτια για να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της εποχής αποκριών , υπάρχουν επίσης φανταστικές εκδηλώσεις που συμβαίνουν όλο το χρόνο σε μερικές από τις περιπλανώμενες περιηγήσεις της πόλης. Πάρτε μια περιήγηση φάντασμα και να επισκεφθείτε μερικά από τα παλαιότερα φαντάσματα στην πόλη με αυτές τις στοιχειωμένες περιηγήσεις .

Ενημερώθηκε για το 2016.

Σπίτι του τρόμου του δράκου
Το στοιχειωμένο σπίτι στο New Mexico Expo είναι πλέον στο Guinness World Records ως το μεγαλύτερο εσωτερικό φρουρό.

Το σπίτι είναι 7,183 ft. 8,4 in, μια μέτρηση που επαληθεύτηκε στις 3 Νοεμβρίου 2015. Οι φρικιαστικές τέσσερις είναι πίσω: ο κλόουν κρεοπωλείο, Michael, Jason και Pumpkinhead. Το στοιχειωμένο σπίτι θα είναι ανοιχτό από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου. Είναι ανοιχτό στις 8, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 21 και 22. Την εβδομάδα Απόκριες, είναι 25, 26, 27, 28, 29, 30 και 31. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι από τις 7 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα. Η Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη είναι από τις 19:00 έως τις 22:00. Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, το σπίτι είναι ανοιχτό από τις 19:00 έως τις 22:00
Το κόστος για το στοιχειωμένο σπίτι είναι $ 25 ανά άτομο. Θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση VIP την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, αρχής γενομένης από τις 7 μ.μ., όπου το στοιχειωμένο σπίτι θα λάβει πιστοποιητικό για να είναι το μακρύτερο εσωτερικό σφύριγμα με τα πόδια. Ο εορτασμός θα περιλαμβάνει φαγητό, μουσική, προεπισκόπηση στοιχειωμένου σπιτιού και ένα VIP εισιτήριο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τον Οκτώβριο.

Το κόστος για την εκδήλωση VIP είναι $ 65.

Περιηγήσεις φαντασμάτων της παλιάς πόλης
Τα φαντάσματα της παλιάς πόλης είναι γύρω από όλο το χρόνο, αλλά στο αποκριές, οι περιηγήσεις μέσα από τα στοιχειωμένα σπίτια είναι ακόμα καλύτερα. Μάθετε για την ιστορία και τα βασικά του κυνηγιού για φαντάσματα σε αυτή την περιήγηση 90 λεπτών. Ψύξη. Οι εκδρομές είναι νυχτερινές στις 8 μ.μ. και οι εκδρομές κυνηγιού φαντάσματος ξεκινούν στις 9 μ.μ. Απολαύστε ένα φρυγανιές με φρυγανιές στο φρυγανιές που σέρνουν στις 7 μ.μ. σε επιλεγμένες Παρασκευές και Σάββατα, ένα Breaking Boo!

combo περιοδεία με Breaking Bad RV εκδρομές, μια εκστρατεία κυνηγιού Spook Troop junior φαντασμάτων και μια περιήγηση φάντασμα φεγγαριού. Η περιοδεία φάντασμα φεγγαριού συμβαίνει στις 30 Σεπτεμβρίου, 1 Οκτωβρίου, 7, 8, 14 και 15 Οκτωβρίου, τη νύχτα της πανσέληνος. Άλλες περιηγήσεις στο φεγγαρόφωτο είναι οι 21, 22, 28, 29, 30 και Απόκριες στις 31 Οκτωβρίου. Τρίτη 1 Νοεμβρίου είναι Ημέρα των Νεκρών, μια ξεχωριστή περιήγηση στο φεγγαρόφωτο. Όλες οι περιηγήσεις στο φεγγαρόφωτο αρχίζουν στις 10 μ.μ.

McCall στοιχειωμένο αγρόκτημα
Ο θρύλος λέει ότι ο αγρότης McCall έκανε το ανείπεπτο στη δεκαετία του 1970, πρώτα δολοφονώντας την οικογένειά του, και στη συνέχεια τους τουρίστες. Ο μύθος συνεχίζεται στο καλαμπόκι, στο κρεοπωλείο και στο λαβύρινθο του φακού. Προετοιμαστείτε να φοβάσαι τρομακτικά. Συνιστάται για άτομα άνω των 13 ετών. Θα υπάρξει κυνήγι ζόμπι. Πραγματοποιήστε ζωντανά ζόμπι με ένα πιστόλι paintball. Τα στέκια τρέχουν τις Παρασκευές και τα Σάββατα από τις 30 Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται μέχρι τις 29 Οκτωβρίου. Το αγρόκτημα βρίσκεται στο Moriarty, κοντά στην McCall's Pumpkin Patch. Τα τρία τρομακτικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν ένα στοιχειωμένο καλαμπόκι, στοιχειωμένο αχυρώνα και κυνήγι ζόμπι. Να είστε προειδοποιημένοι: στις πολυάσχολες νύχτες, οι χρόνοι αναμονής για να μπείτε στο σπίτι μπορεί να είναι 3 ή 4 ώρες. Για τις πρώτες 25 για να κάνετε κράτηση σε ένα χώρο φωτιάς κάθε βράδυ, υπάρχει η ευκαιρία να καθίσετε γύρω από την φωτιά και να πείτε τα stopry σε ένα τραπέζι για πικ-νικ μέχρι να έρθει η ώρα να μπείτε στο σπίτι.

NM Σφαγείο
Αυτή η ξεχωριστή κατοικία διαθέτει ένα ζευγάρι νεκρών και μια περιήγηση μέσα από μυστικές διόδους και κρυφά τείχη, όπου μπορούν να βρεθούν τα παιδάκια που έχουν μολυνθεί. Το Slaughter House βρίσκεται στη λεωφόρο Bellamah του 1909 απέναντι από το Hotel Albuquerque. Άνοιγμα 30 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου. 30 Σεπτεμβρίου, 1, 6, 7, 8, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31. Ειδικός χώρος αίματος Bath 19 και 26 Οκτωβρίου. Για ηλικίες 18 και άνω. Καλέστε 764-2868 για πληροφορίες.

Καραντίνα
Οι νεκροί έχουν ανέβει. Το πρόβλημα - εκτός από το ότι είναι νεκρό - είναι πεινασμένο. Η κοινωνία καταρρέει και η μόνη διέξοδος είναι μέσω της Καραντίνας. Η Blackout Theatre Company δημιούργησε ένα στοιχειωμένο σπίτι που στελεχώνεται από επαγγελματίες ηθοποιούς. Τα μέλη του κοινού εισέρχονται στην καραντίνα σε μικρές ομάδες με έναν ηθοποιό και αναλαμβάνουν τους ρόλους των ανθρώπων που προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια αποκάλυψη ζόμπι.

Η καραντίνα βρίσκεται στο New Mexico Expo. Επιβιώστε το από τις 7 έως τις 31 Οκτωβρίου. Κατάλληλο για άτομα 13 ετών και άνω.