Καλύτερες περιηγήσεις στην Αλμπουκέρκη

Περιηγηθείτε στο Duke City με το Boat, Bike and More

Οι περιηγήσεις στα αξιοθέατα του Albuquerque δίνουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πόλη, ενώ μαθαίνουν ενδιαφέροντα γεγονότα και ιστορίες για την περιοχή. Οι παρατηρητές έχουν μια καλή επιλογή περιηγήσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν πεζοπορίες, εκδρομές φαντασμάτων, εκδρομές πεντικαμπ και ακόμα περιηγήσεις με ποδήλατα παράλληλα. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες περιηγήσεις στα αξιοθέατα που βρίσκονται στο Albuquerque:

ABQ Trolley Co.
Το λεωφορείο ABQ κυκλοφορεί για περιηγήσεις στα αξιοθέατα μερικών από τα πιο διάσημα και περίεργα αξιοθέατα της πόλης.

Το υπαίθριο καροτσάκι περνάει μέσα από την πόλη, ενώ οι δύο οδηγοί του παρέχουν πληροφορίες, ιστορίες και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάθετε πού μαγνητοσκοπούνται ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, πού να τρώτε κόκκινο και πράσινο (Χιλή, δηλαδή), πώς να κάνετε τον ουρανό Lobo και πολλά άλλα. Απολαύστε περιηγήσεις με κρασί, περιηγήσεις με φαγητό, εκδρομές ζυθοποιίας, περιηγήσεις με το Route 66, ξεναγήσεις Bad Break και πολλά άλλα. Το ABQ Trolley Tours είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Η εταιρεία τρόλεϊ διαθέτει επίσης το ABQ Trolley X, ένα κλειστό όχημα που προσφέρει περιηγήσεις τους χειμερινούς μήνες.

Περιηγήσεις στην Παλιά Πόλη
Από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου, το Μουσείο Τέχνης και Ιστορίας του Albuquerque προσφέρει πεζοπορίες στην Παλιά Πόλη αρκετές μέρες την εβδομάδα. Το μουσείο έχει επίσης περιηγήσεις στον κήπο γλυπτικής του. Το Μουσείο του Albuquerque βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην Παλιά Πόλη.

Περιηγήσεις με ήσυχα νερά
Οι υπαίθριες τυχοδιώκτες θα αγαπούν τα αξιοθέατα από την έδρα ενός καγιάκ ή κανό. Πετάξτε το Rio Grande και χαλαρώστε γνωρίζοντας τα πουλιά και τα πλάσματα που ζουν στην πορεία.

Τα γραφικά Sandias είναι το σκηνικό σε αυτή τη χαλαρωτική και διασκεδαστική περιήγηση. Μην αποκλείετε αυτό το αν δεν έχετε αυτοκίνητο. μπορούν να σας παραλάβουν από το σταθμό Rail Runner εάν πάρετε το τρένο.

Bike Tours
Το Routes Bicycle Tours προσφέρει ξεναγήσεις και ξεναγήσεις από την έδρα ενός ποδηλάτου. Θα παρέχουν τις πληροφορίες, τους χάρτες και τις πληροφορίες σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες της πόλης, συμπεριλαμβανομένης της παλιάς πόλης και του ποταμού.

Μην χάσετε τις ξεχωριστές εποχιακές εκδρομές στο Balloon Fiesta και να δείτε τις φωταγωγές κατά τη διάρκεια των διακοπών. Δείτε την πόλη όπως κάνουν οι ντόπιοι. Τα ρυμουλκούμενα είναι διαθέσιμα για μικρά παιδιά.

Περιηγήσεις στην Παλιά Πόλη
Ζήστε μια περιήγηση με τα πόδια στην παλιά πόλη, μία από τις παλαιότερες και πιο ιστορικές περιοχές της πόλης. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται μέρα ή νύχτα, ενώ οι ειδικές εκδρομές περιλαμβάνουν εκδρομές ιστορίας, περιηγήσεις σε φεγγαρόφωτο και περιηγήσεις φαντασμάτων. Θα μάθετε για τους θρύλους και την ιστορία του Albuquerque.

Νέο Μεξικό Jeep Tours
Για όσους αγαπούν μια περιπέτεια, πάρτε μια περιοδεία τζιπ και δείτε μερικά από το θεαματικό τοπίο γύρω από το Albuquerque και τη Santa Fe. Μάθετε για την ιστορία και τον πολιτισμό ορισμένων μοναδικών τοποθεσιών.