Στο εσωτερικό της Ατλάντα: ο Kyle Waide της κοινότητας τροφίμων της Ατλάντα

Ο πρόεδρος και CEO της ACFB μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Kyle Waide, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ATFB. Για τους πρωτοβάθμιους, το ACFB λαμβάνει 60 εκατομμύρια λίρες τροφής ετησίως και το διανέμει μεταξύ 600 οργανισμών-εταίρων. Η Waide βρισκόταν μόνο στο ρόλο του στην ACFB για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να τον οδηγήσει σε ένα δεκαετές στρατηγικό σχέδιο που θα αυξήσει την πρόσβαση σε θρεπτικά τρόφιμα στο μετρό Atlanta και North Georgia για όσους αντιμετωπίζουν πείνα ανασφάλεια.

Αφού ζούσε σε 14 διαφορετικές πόλεις μεταξύ 12 κρατών, η Waide έχει καλέσει την Ατλάντα για πάνω από μια δεκαετία, μαζί με τη σύζυγό του και τρία παιδιά. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Waide.

Ζω στην ... "Belvedere Park - μια μικρή, ποικιλόμορφη κοινότητα που περιβάλλεται από Ανατολική λίμνη, Avondale Estates, και Decatur. Αγαπώ τους γείτονές μας - ένα ωραίο μείγμα μακροχρόνιων κατοίκων και νέων ανθρώπων που κινούνται μέσα. Μου αρέσει να ζουν ITP - είναι τόσο εύκολο για μας να φτάσουμε οπουδήποτε στην πόλη. "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "για την απίστευτη κληρονομιά της γενναιοδωρίας από τους ηγέτες μας στην Ατλάντα. Είτε χτίζουμε το Ενυδρείο της Γεωργίας και τα μουσεία και τα σχολεία μας, σταθεροποιώντας το Νοσοκομείο Grady, διατηρώντας τα δέντρα μας και τους χώρους πρασίνου ή παρέχοντας ηγεσία κατά τη διάρκεια των πιο σκοτεινών ωρών, οι ηγέτες της περιοχής αύξησαν ξανά και ξανά την κοινότητα για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις μας ».

Μπορείτε να με βρείτε ... "κυνηγώντας τα τρία μου μικρά παιδιά γύρω από ένα μεγάλο πάρκο, μονοπάτια και παιδικές χαρές της περιοχής μας, τρώγοντας δείπνο με τη γυναίκα μου την νύχτα, χαλαρώνοντας στο κέντρο του Decatur το Σαββατοκύριακο ή επισκέπτοντας ένα από τα αγαπημένα μας πολιτιστικά σημεία το Βοτανικό Κήπο της Ατλάντα , το Παιδικό Μουσείο της Ατλάντα. "

Είναι η ώρα του δείπνου, με κατεύθυνση ... "Kevin Rathbun Steak, και στη συνέχεια στο BeltLine για να περπατήσετε από το κρασί και τα τρόφιμα. Αγαπάμε επίσης τους Parkers στο Ponce στο Decatur και η κοινοτική BBQ στο North Decatur είναι η αγαπημένη μας επιλογή επιλογής. "

Το ρολόι χτυπά 5 'κλοκ, πίνω ... "στο Club Commerce, μιλώντας με κάποιον για την τράπεζα τροφίμων.

Διαφορετικά, τα αγαπημένα μου σημεία είναι στο Decatur: πηγαίνω στο Brickstore, Twains και Leon για μεγάλη μπύρα , σνακ και συνομιλία. Αλλά η πολύ αγαπημένη μου επιλογή ευτυχούς ωραρίου είναι ένα ποτήρι σκωτσέζικο στο καθιστικό ή στο κατάστρωμα ενώ κολλάω με τη γυναίκα και τα παιδιά μου ".

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα στο ... "ένα από τα δύο μεγάλα ξενοδοχεία του Ritz-Carlton, στο Buckhead και το Downtown. Ήταν απίστευτοι συνεργάτες και υποστηρικτές της Τράπεζας Τροφίμων, και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι θρυλική. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... η ποικιλομορφία μας. Κατά την τελευταία δεκαετία, έχουμε γίνει πολύ πιο πολυπολιτισμικές, πολυεθνικές και πολυεθνικές. Γίνουμε μια πιο παγκόσμια πόλη. Ως κάποιος που θέλει να μάθει και να μάθει από άλλους πολιτισμούς και περιβάλλοντα, είμαι πραγματικά ενεργοποιημένος από την αυξανόμενη ποικιλομορφία μας ».

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω ... "στο Κέντρο για τα Αστικά και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Είναι μια εκπληκτική εμπειρία που κάνει σπουδαία δουλειά να συνδέει το έργο των πολιτικών δικαιωμάτων με την ιστορία της Ατλάντα σε ένα ευρύτερο σύνολο κινημάτων ανά τον κόσμο. Πηγαίνω επίσης στο Κέντρο του Βασιλιά - σε διαφορετικές δύσκολες στιγμές στο έργο μου, έχω πάει κάτω στο παλιό Ebenezer και κάθισα στο ιερό και άκουγα τις ηχογραφήσεις των κηρύξεων του Δρ. Βασιλέως.

Πάντα φύγω με σαφήνεια, πεποίθηση και δύναμη. "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "στα LA γυμναστήρια γυμναστικής (συνήθως στην τοποθεσία του Ατλαντικού σταθμού) και πηγαίνουμε επίσης στην East Lake YMCA. Δεν πρόκειται να πω την τελευταία φορά που πήγα είτε ... "

Αγαπώ τα χρήματα μου ... "σε ένα παιχνίδι Atlanta Hawks ή Falcons. Έχουμε πολλές μεγάλες αθλητικές ομάδες pro και college στην περιοχή, αλλά αυτά είναι τα αγαπημένα μου - δεν μπορεί να περιμένει την Ατλάντα United το 2017 για να προσθέσει στο μίγμα! "