Μέσα στην Ατλάντα: Amy Leavell Bransford, ιδρυτής του οικολογικού spa Aviary

Ο ιδιοκτήτης σαλόνι και ακτιβιστής οικολογικής διαβίωσης μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με την Amy Leavell Bransford, ιδρυτή του Aviary, μια ομαδική συλλογή ομορφιάς και ευεξίας που βρίσκεται στο Παλαιό τέταρτο θάλαμο (ίσως να θυμάστε το Aviary από τον οδηγό μας στα καλύτερα ιαματικά λουτρά της πόλης ). Η κόρη μιας μητέρας στυλίστας μουσικής πατέρας και ντουλάπας, η Bransford μεγάλωσε με έντονη αίσθηση στυλ και βιωσιμότητα - οι γονείς της ονομάστηκαν οι Δασοπόροι της Χρονιάς του American Forest Foundation του 1999.

Έφερε τα στοιχεία αυτά στο Aviary, το οποίο προσφέρει μαλλιά, μασάζ, αποτρίχωση και άλλες υπηρεσίες ομορφιάς με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον από εμπορικά σήματα όπως η Coola, μια οργανική εταιρία φροντίδας και η OWAY, η πρώτη επαγγελματική σειρά βιολογικών χρωμάτων μαλλιών. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach από την ίδια την Bransford.

Ζω στην ... "Decatur-ειδικά στο Lenox Place, μια γειτονιά ανάμεσα στη Λεωφόρο Dekalb και στο Ponce de Leon. Πριν από έξι χρόνια ο σύζυγός μου και ένας φίλος ξεκίνησαν ένα ντοκιμαντέρ για τον αείμνηστο κήπο Ryan Gainey που έζησε στο Decatur. Θα επέστρεφε σπίτι με ιστορίες για το πόσο μαγικό θα ήταν ο κήπος του Ryan καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Πριν από δύο χρόνια, όταν αποφασίσαμε να κινηθούμε, ειρωνεύσαμε ειρωνικά στο σπίτι απέναντι από τον Ryan. Έχοντας τον ως γείτονα υπήρξε ένα από τα κυριώτερα σημεία της ζωής μου και πραγματικά λείπουμε να τον έχουμε μοιραστεί με τη σοφία του για τα φυτά. Αλλά Decatur έχει όλα: walkability , σπουδαία σχολεία, ενδιαφέροντες γείτονες, εξαιρετικό φαγητό και ψώνια ».

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "πόσα δέντρα είναι στην πόλη της Ατλάντα. Η Ατλάντα είναι γνωστή για την ύπαρξη μιας πόλης μέσα σε ένα δάσος και νομίζω ότι πρέπει να το καυχηθούμε. Ζούμε σε μία από τις πιο πράσινες μεγάλες πόλεις του πλανήτη! Έχουμε περίπου 350 δημόσια πάρκα, κήπους, μονοπάτια και δημόσιους χώρους πρασίνου. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "στο εργαστήριο του Volvi, στο πεδίο του ποδοσφαίρου βλέποντας τα παιδιά μου να παίζουν για το InterCity FC Blues, στη βεράντα μου ή να κάθονται στο στρατόπεδο στην πίσω αυλή μου ή στο Beltline περπατώντας με έναν φίλο.

Είναι Δείπνο Χρόνος, είμαι κατευθυνόμενος προς ... "βεράντα μου. Η ζωή μου είναι αρκετά ταραχώδη, έτσι είμαι ένα μεγάλο σπίτι όταν μπορώ να είμαι. Θα προτιμούσα να έχω δείπνο με φίλους, παρά να συναντηθώ σε ένα εστιατόριο. Αλλά ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για φαγητό αργά είναι το Bread & Butterfly. Είναι μικρό και ζεστό και αυτοί καρφώθηκαν με την ατμόσφαιρα. Είναι το τέλειο εστιατόριο για να προσποιηθείτε ότι είστε τουρίστας, να πάρετε ένα βιβλίο, να πάρετε ένα ποτήρι κρασί και να προσέξετε τους ανθρώπους να περπατούν δίπλα ".

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "είτε ένα La Croix ή ένα Pina Verde (αρέσει ο πράσινος χυμός από τον Κήπο της Φύσης μέσα στην αγορά Krog Street Market), καθώς συνήθως εργάζομαι ακόμα. Αν στο σπίτι, μου αρέσει να το ανακατεύω, τόσο τζιν και La Croix ή Pina Verde χυμό πράσινο με Tequila. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έκανα check in ... "το σύντομα που θα κατασκευαστεί το O4W Hotel που θα μπει μπροστά από το Studioplex τα επόμενα δύο χρόνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για όλα όσα συμβαίνουν στο Παλαιό Τέταρτο Πλαίσιο ... αισθάνεται σαν το επίκεντρο όλων στην Ατλάντα. Είχα την ευκαιρία να συναντήσω το ζευγάρι οραματιστών ανοίγοντας το δρόμο για αυτό το boutique ξενοδοχείο πρόσφατα και νιώθω τον ενθουσιασμό τους για την τοπική οικονομία και τις μικρές επιχειρήσεις. Οι επισκέπτες τους θα ταξιδέψουν από όλο τον κόσμο και θα γνωρίσουν μερικά από τα καλύτερα τοπικά καταστήματα, εστιατόρια και επιχειρήσεις στην πόλη. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "ο τύπος για την Coca-Cola".

Όταν παίζω τον Τουριστικό, πηγαίνω ... "στην αγορά της Beltline ή της πόλης Ponce. Το περασμένο Σαββατοκύριακο πήραμε κάποιους φίλους από το Λος Άντζελες στην ταράτσα και ήταν σαν, "Αυτό είναι δροσερό!" Αν βγαίνω από την πόλη, μου αρέσει το Sweetwater Creek και το Arabia Mountain για βόλτες στην φύση.

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "στο FitWit στο Decatur / Kirkwood. Είναι μια προκλητική προπόνηση αλλά με μεγάλη προπόνηση και μια ζεστή και υποστηρικτική κοινότητα. Ανυπομονώ να πάω ».

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου ... "στο Κέντρο Κήπου στο Intown Ace Hardware στη λεωφόρο Scott. Χάρη στον μπαμπά μου, έχω αναπτύξει λίγο εθισμό στους τροφοδότες πουλιών. Έχω 10 τώρα. Είχε 19 τελευταία μετράει. "