Ένας οδηγός για το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL)

Γνωριμία με το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του κόσμου, Hartsfield-Jackson

Το διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL), το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του κόσμου (με μέσο όρο περισσότερους από 250.000 επιβάτες την ημέρα, για να μην αναφέρουμε περίπου 2.500 αφίξεις και αναχωρήσεις καθημερινά), βρίσκεται μόλις 10 μίλια νότια του Ατλάντα. Εξυπηρετεί 150 προορισμούς των ΗΠΑ και περισσότερους από 75 διεθνείς προορισμούς σε 50 χώρες με 15 βασικές αεροπορικές εταιρείες, 18 αεροπορικές εταιρείες, 12 περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες και μία αεροπορική εταιρεία ναύλωσης.

Οι συχνές φέριδες του Delta αγαπούν τον Hartsfield-Jackson, καθώς το αεροδρόμιο είναι ο μεγαλύτερος κόμβος της Delta, με 966 αναχωρήσεις κορυφής σε 221 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της 24ωρης εξυπηρέτησης από την Ατλάντα σε 67 διεθνείς προορισμούς.

Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα για το Hartsfield-Jackson:

Ιστορία από την Kate Parham Kordsmeier, εμπειρογνώμονα της Ατλάντα για το Travel Travel και συγγραφέα του πίνακα του Chef της Ατλάντα: Έκτακτες συνταγές από το μεγάλο ροδάκινο . Η Kate μπορεί να προσεγγιστεί στο twitter @ KPKords ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο k pkords@gmail.com. Μην ξεχάσετε να μας συμπαθείτε στο Facebook.