Μέσα στην Ατλάντα: Δημοτικός Σύμβουλος της Ατλάντα Kwanza Hall

Ο Δήμος Ατλάντα της Περιφέρειας 2 μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Kwanza Hall, τον Σύμβουλο της πόλης Ατλάντα για την Περιφέρεια 2. Επαγγελματικά, ο Hall είναι ιδιωτικός προγραμματιστής. αλλά ο ντόπιος της Ατλάντα αισθάνθηκε έλξη για δημόσια υπηρεσία και υπηρετεί επί του παρόντος στην τρίτη θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος, που εκπροσωπεί τα Midtown, Downtown, Inman Park, Poncey Highland, Candler Park και γειτονιές του Old Fourth Ward.

Είναι γνωστό για την πρωτοβουλία του Year of Boulevard, που αποσκοπεί στην παροχή εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης, πρόληψης του εγκλήματος και οικονομικής ανάπτυξης μέσω του κεντρικού διαδρόμου του Παλαιού Τέταρτου Τάγματος, ο Hall είναι ένας αυτοαποκαλούμενος φανατικός και τοπικός ενθουσιώδης. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Hall.

Ζω στην ... "η συνοικία Martin Luther King Jr. του Παλαιού Τέταρτου Τμήματος . Αγαπώ τους γείτονές μου του Παλαιού Δούκα και την άνετη πρόσβαση της γειτονιάς μας σε δροσερά μέρη που βοηθήσαμε να φέρουμε στην πόλη όπως η αγορά του Krog Street, η Ponce City Market και η Ατλάντα BeltLine ».

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "[Η Ατλάντα είναι το καλύτερο μέρος για να είσαι επιχειρηματίας, ειδικά στις δημιουργικές βιομηχανίες. Αγαπώ ότι αν έχετε μια μεγάλη ιδέα, μπορείτε να έρθετε στην Ατλάντα και να καταλάβετε πώς να το κάνετε αυτό ».

Μπορείτε να με βρείτε ... "στο παγοδρόμιο παγετώνων στην Παλιά Σχολή Τετάρτες, με ποδήλατο ή τρέξιμο στο BeltLine δίνοντας # KwanzaHi5s, περπατώντας κατά μήκος Sweet Auburn στη λεωφόρο Edgewood Ave, ή την Κυριακή υπηρεσία λατρείας στην Ebenezer Baptist Church".

Είναι ώρα για δείπνο, είμαι με επικεφαλής ... "Είμαι παμφάγος / foodie στην καρδιά, αλλά άρχισα πρόσφατα να τρώω σύμφωνα με τον τύπο αίματος μου, που είναι Α. Επειδή το σώμα μου δεν επεξεργάζεται ζωικές πρωτεΐνες πολύ καλά έχω τρώγοντας πολύ περισσότερα λαχανικά και φρούτα πρόσφατα. Έτσι αγαπώ φρέσκα λαχανικά από το Busy Bee Café και τον Kevin Rathbun. "

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... " στο αίθριο στο Ladybird Grove και το Mess Hall , ή το Bar Amalfi. Χαλαρή, ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα είναι πάντα η καλύτερη για μένα. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα σε ... "Sugar Magnolia B & B γιατί είναι βολικό για όλα, και οι οικοδεσπότες είναι οι νότιοι charmers στον πυρήνα."

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... "οι αγρότες μας αγορές ! Ελευθερία, Ανατολική Ατλάντα, μεγαλώνεις όπου είσαι, Πραγματικά ζωντανός καλά, Peachtree Road, όλοι τους! Η αστική γεωργική σκηνή της Ατλάντα αναπτύσσεται τόσο γρήγορα και έχει τέτοιο ταλέντο και υποστήριξη από την κοινότητά μας. "

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω ... οι χώροι που έχουν περιστρεφόμενα εκθέματα όπως οι Βοτανικοί Κήποι της Ατλάντα, το Εθνικό Κέντρο για τα Πολιτικά και Ανθρώπινα Δικαιώματα, το Μουσείο Καλών Τεχνών του Spelman College, το Hall of Fame του Ακαδημαϊκού Ποδοσφαίρου, το περιοδικό Civil Rights Tour του Tom Houck, και το μουσείο του Herndon Home. Επίσης, νοικιάζω ποδήλατα στο ποδήλατο Atlanta Beltline και πραγματοποιώ εκδρομές με ποδήλατα της Ατλάντα. Και υπάρχει πάντα η ATL-Cruzers για την Segway για εκδρομές για καλαθοσφαίριση, αν οι καλεσμένοι μου δεν είναι σε ποδηλασία. "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "σε ένα από τα 100+ γυμναστήρια και στα στούντιο γιόγκα στην περιοχή 2. Αγαπώ ότι το FitWit κλωτσάει το άκρο μου, αλλά ειδικά ότι δουλεύουν με παιδιά μέσω του FitWit Foundation "

Αγαπώ τα χρήματά μου στα ... "Το μυστικό σημείο για τα ρούχα μου είναι το Caring For Others (ένας διεθνής οργανισμός ανθρωπίνων υπηρεσιών) CareMart.

Τα παπούτσια είναι σημαντικά! Μου αρέσει η Ένωση Cobbler στο πάρκο Inman. Έπαιξα επίσης το Havana Cigar στο Auburn για μερικά χέρια τυλιγμένα επί τόπου (όταν είναι διαθέσιμα) ως τρόπος χαλάρωσης ».