Μέσα στην Ατλάντα: ο Michael Lennox του Ladybird Grove & Mess Hall

Ο ιδιοκτήτης του Ladybird, Michael Lennox, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα.

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Michael Lennox, ιδιοκτήτη και διαχειριστή του hotspot BeltLine, Ladybird Grove & Mess Hall. Ο Λέννοξ είναι ντόπιος της Ατλάντα, έχοντας αφήσει μόνο το κράτος Peach για τα χρόνια του κολλεγίου του. Σε μια προηγούμενη ζωή, ήταν δικηγόρος που ασκεί το εταιρικό δίκαιο και βοήθησε να ξεκινήσει νέες επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις.

Δεν μπορούσε να αρνηθεί το πάθος του για όλα τα τρόφιμα πια, όμως, και το 2014 φίλησε το κοστούμι και έδεσε αντίο και βυθίστηκε στη βιομηχανία εστιατορίων. Τώρα είναι ο ιδιοκτήτης ενός από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του Old Fourth Ward, και ένας γνώστης της κουλτούρας των τροφίμων της Ατλάντα. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Lennox.

Ζω μέσα ... " Decatur, κοντά στην Πλατεία με τη γυναίκα μου και τον γιο δύο ετών. Βρισκόμαστε σε μια μικρή γειτονιά που ονομάζεται Lenox Place που είναι κρυμμένη με απλό βλέμμα. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, έχουμε δύο πάρκα, την πλατεία και το MARTA. Είναι πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ladybird, 10 λεπτά από το Midtown ή το Downtown, και βρισκόμαστε σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά πράγματα στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... " ότι σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, είναι δυνατόν να ζήσετε στην Ατλάντα και να μην περάσετε ένα τεράστιο χρονικό διάστημα πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου".

Μπορείτε να με βρείτε ... " στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές μπορείτε να με βρείτε στο Ladybird.

Στο εντελώς φανταστικό, παράλληλο σύμπαν μου θα με βρεθείτε σε διάφορες συναυλίες και παραστάσεις γύρω από την πόλη ".

Είναι ώρα δείπνου, κατευθύνω ... " Ammazza, ή κάνοντας κάτι απλό σαν tacos στο σπίτι, με ένα μικρό παιδί. Αλλά όταν χτυπά η ευκαιρία (και η πείνα), οι ωραίοι λαοί στο Κρέας και το Ψωμί του Fred στην Αγορά Krog Street προσφέρουν ένα μέσο τυρί cheesesteak (προσθέστε jalapenos, ευχαριστώ αργότερα).

Ακριβώς γύρω από την κάμψη είναι η Ticonderoga Club, όπου ο Greg, ο Paul, ο David και ο Regan έχουν βάλει μαζί μια ασταμάτητη δύναμη με προσφορές δυναμικών τροφίμων, ένα άψογο πρόγραμμα μπαρ, καλύτερη φιλοξενία στην κατηγορία και ένα διασκεδαστικό, χαλαρό περιβάλλον.

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... " όποια μπύρα έχω στη διάθεσή μου από το Creature Comforts, ένα Negroni με παλιό τζιν αποστάγματος το καλοκαίρι ή το μπέρμπον για να ζεσταθεί η κοιλιά στους πιο κρύους μήνες".

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγγα ... " στην Γεωργιανή Αίθουσα. Δεν μπορώ πραγματικά να μιλήσω για τα καταλύματα του ίδιου του ξενοδοχείου, αλλά η σουρεαλιστική χρονική στρέβλωση που είναι η Trader Vic στο υπόγειο του Hilton Downtown είναι ένα πεντανόστιμο «μπαρ του ξενοδοχείου» του προηγούμενου χρόνου και ένα από τα χούφτα του αρχικού Trader Vic's still που παραμένουν στις ΗΠΑ "

Το καλύτερο διακείμενο μυστικό της Ατλάντα είναι ... οι πολυάριθμες ιστορικές γειτονιές της: Inman Park , Grant Park , Παλαιό τέταρτο θάλαμο, West End, πάρκο Ansley, πάρκο Candler ... ο κατάλογος συνεχίζεται. Η Ατλάντα έχει έναν τόνο γειτονιών με πλούσια ιστορία, ξεχωριστές προσωπικότητες, μεγάλα πάρκα και γοητευτικά σπίτια. "

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω στο ... " Piedmont Park ή σε ένα από τα πολλά εστιατόρια πρώτης κατηγορίας που έχουμε εδώ".

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... " στο Eastside Trail της Ατλάντα BeltLine ."

Μου αρέσει να ξοδεύω τα λεφτά μου στα ... " άλλα μπαρ και εστιατόρια της περιοχής - Dive Dive στο Kirkwood και το Steinbeck's στο Oakhurst βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι μας. Και οι δύο είναι τόσο ζεστοί που μπορεί να είναι, και να χτυπήσει αξιόπιστα το σημείο από την άποψη της απόδοσης εμπειριών που είναι σε ένα επίπεδο ποιότητας δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τα μικροσκοπικά περιβάλλοντά τους. One Eared Stag και το Bocca Lupo στο Inman Park στρογγυλεύουν τα πράγματα στην κανονική περιστροφή. Όταν το επιτρέπει ο χρόνος, το ταξίδι μέχρι την εθνική οδό Buford ικανοποιεί πάντα. "