Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας 2017 στην περιοχή Washington, DC

Καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να γιορτάσετε το τέλος του καλοκαιριού στην Ουάσιγκτον, DC

Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας γιορτάζεται παραδοσιακά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού. Η περιοχή Ουάσινγκτον, DC έχει μερικές μεγάλες οικογενειακές φιλικές ετήσιες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας. Σημειώστε το ημερολόγιό σας και απολαύστε μια ποικιλία ψυχαγωγίας και υπαίθρια διασκέδαση

Συναυλία της Ημέρας Εργασίας στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ - Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017, 8 μ.μ. Ανατολικό Καπιτώλιο και Πρώτες Οδούς, Ουάσινγκτον, DC Απολαύστε μια δωρεάν συναυλία από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα.

Εθνικό φεστιβάλ βιβλίων - Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017. Συνεδριακό Κέντρο Ουάσινγκτον, 801 Mt Vernon Pl NW. Washington, DC Επίσκεψη με περισσότερους από 100 βραβευμένους συγγραφείς, εικονογράφους και ποιητές που θα μιλήσουν και θα υπογράψουν τα βιβλία τους.

Φεστιβάλ λίμνης Anne Jazz και Blues - Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, 1-8 μ.μ. 1609 Washington Plaza NReston, VA. Η ελεύθερη, φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση θα παρουσιάσει μια ποικιλία από ταλαντούχους τοπικούς αναδυόμενους καλλιτέχνες και εθνικούς καλλιτέχνες τζαζ.

Φεστιβάλ Αναγέννησης του Μέριλαντ - Σαββατοκύριακα 26 Αυγούστου έως 22 Οκτωβρίου 2017. 1821 Crownsville Rd, Annapolis, MD. Η όλη οικογένεια θα θαυμάσει το αγγλικό χωριό του 16ου αιώνα με χειροτεχνίες, φαγητό, ζωντανές παραστάσεις, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Glen Echo Park Art Show και ιρλανδικές εορταστικές εκδηλώσεις - 2-4 Σεπτεμβρίου, 2017. MacArthur Boulevard, Glen Echo, MD. Επισκεφθείτε το Art Show της Ημέρας Εργασίας στην ισπανική αίθουσα χορού 12 - 18 μ.μ. το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα. Έργα για πώληση που αντιπροσωπεύουν περισσότερους από 150 τοπικούς καλλιτέχνες, όπως γλυπτική, ζωγραφική, κεραμικά, γυαλί και κοσμήματα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από ιρλανδούς μουσικούς και χορευτές που εκτελούν χορό με ιρλανδικό χορό σε όμορφα ιρλανδικά λαϊκά τραγούδια στο περίπτερο αυτοκινήτων Glen Echo Park's Bumper Car.

Η παρέλαση της ημέρας εργασίας του Olde Towne Gaithersburg - Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017, 1 μ.μ. Summit and Diamond Avenues, Gaithersburg, MD. Συμμετάσχετε στη διασκέδαση στην ετήσια παρέλαση της ημέρας εργασίας του Gaithersburg.

Μηχανές παρακολούθησης, κινηματογραφικές μπάντες υψηλού σχολείου, κλόουν, άλογα και γιγαντιαία μπαλόνια γεμίζουν τους δρόμους της πόλης Olde Gaithersburg.

Φεστιβάλ Ημέρας Εργασίας Greenbelt - 2-4 Σεπτεμβρίου, 2017. Greenbelt Community Center, 15 Crescent Rd., Greenbelt, MD. Φέρτε τα παιδιά σε ένα φεστιβάλ με βόλτες με καρναβάλι, παιχνίδια, ζωολογικό κήπο, εκθέματα τέχνης, αθλητικά τουρνουά, περιοδεία της Miss Greenbelt και ζωντανή ψυχαγωγία. Οι καρναβαλικές ώρες θα είναι από τις 6 έως τις 11 το βράδυ την Παρασκευή 11 π.μ. έως τις 11 το βράδυ το Σάββατο, το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ την Κυριακή και το μεσημέρι στις 7 μμ Δευτέρα.

Η παρέλαση της ημέρας εργασίας του Kensington - Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017. Kensington, MD. Γιορτάστε την Ημέρα της Εργασίας με μια παρέλαση και ένα Φεστιβάλ. Kensington, MD. Η παρέλαση ξεκινάει από το St και το Plyers Mill του Αγίου Παύλου. Φεστιβάλ που βρίσκεται κατά μήκος των δρόμων Howard και Οπλοστάσιο. Απολαύστε μια μέρα οικογενειακής ψυχαγωγίας με παρέλαση, ζωντανή μουσική, τέχνες και χειροτεχνία, φαγητό και δραστηριότητες για παιδιά.

Σκωτσέζικα παιχνίδια Βιρτζίνια - 2-3 Σεπτεμβρίου 2017. Μεγάλο λιβάδι, 5089 Old Tavern Rd. Οι πεδιάδες, VA. Γιορτάστε τη Σκωτική Κληρονομιά της Αλεξάνδρειας και απολαύστε τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, το χορό των ορεινών περιοχών και τις διασκεδαστικές διαγωνιστικές εκδηλώσεις προβάτων, μια παλαιά επίδειξη αυτοκινήτων, δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα.

Εθνικό σκληρό καβούρι Derby - 1-4 Σεπτεμβρίου, 2017.

Crisfield, MD. Αυτό το μοναδικό γεγονός προσελκύει πλήθος από όλη την περιοχή στην ανατολική ακτή του Maryland. Απολαύστε αγώνες καβούρι και διαγωνισμούς, βόλτες με καρναβάλι, χειροτεχνία, ζωντανή ψυχαγωγία, εκδηλώσεις ομορφιάς, παρέλαση και πυροτεχνήματα.