Τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στη Γεωργία

Κορυφαίες επιλογές για καλύτερα ιαματικά λουτρά στη Γεωργία

Τα μεγαλύτερα ιαματικά λουτρά της Γεωργίας βρίσκονται στο νερό - ένα σε ένα νησί και ένα σε μια πανέμορφη λίμνη. Είναι θέρετρα πολυτελείας που αποτελούν μέρος ιδιωτικών κοινοτήτων, γι 'αυτό είναι μεγάλα και πλούσια. Και αν κάποιος στη ζωή σας όπως το γκολφ, η Γεωργία είναι η θέση σας.

Το Spa και γυμναστήριο στο Sea Island, Sea Island, Γεωργία

Αυτό το ιδιωτικό φράγμα νησί στα ανοικτά των νοτιοανατολικών ακτών της Γεωργίας είναι ένα για τους λάτρεις του σπα που θέτουν στη λίστα των κουβάδων τους.

Περιτριγυρισμένο από πέντε μίλια ιδιωτικής και παρθένας παραλίας στον Ατλαντικό Ωκεανό προς τα ανατολικά και χωρισμένο από το νησί St. Simons στα δυτικά με το μεγαλύτερο αλάτι στην ανατολική ακτή, το Sea Island έγινε ένας σημαντικός προορισμός το 1928, όταν το ιστορικό Mediterranen- αριστούργημα στυλ που είναι γνωστό ως The Cloister. Ανακαινισμένο και επεκτάθηκε το 2003, το The Cloister διαθέτει 175 κομψά δωμάτια και σουίτες με εκπληκτική θέα στον ποταμό Black Banks και τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Το Spa 65,000 τετραγωνικών ποδιών στο Sea Island διαθέτει κλιμακωτά σιντριβάνια, ένα περιποιημένο λαβύρινθο και το Garden Atrium, μια γραφική, γεμάτη δέντρα πλατεία με φιλόξενα ξαπλώστρες που ενθαρρύνει τη χρήση πριν ή μετά τις θεραπείες. Οι 23 αίθουσες περιποιήσεων περιλαμβάνουν το "Together Suites" για ζευγάρια ή φίλους. και Private Spa Spas με μεγάλες βικτοριανές μπανιέρες, μπαλκόνι και άνετα έπιπλα για να απολαύσετε ένα υγιεινό γεύμα ή σνακ από το μενού ευεξίας.

Η on-site spa του διατροφολόγου Joyce Mattox συνεργάζεται με τους σεφ της Sea Island για να δημιουργήσει ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού για την προώθηση της διατροφής και της ευεξίας.

Μαζί με την εκτεταμένη σειρά θεραπειών spa, το Spa και Fitness Center στο Sea Island είναι το πρώτο αμερικανικό θέρετρο για να προσθέσετε ολόκληρη την κρυοθεραπεία σώματος (WBC), μια δημοφιλής τεχνική αθλητικής ανάκαμψης που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη και από επαγγελματίες αθλητές και προσωπικότητες A-list.

Η εκτεταμένη αθλητική ζωή του Sea Island περιλαμβάνει τρία γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης, τριών τριών οπών, τένις σε δεκαέξι γήπεδα Har-Tru, πίστα για paddleboard, καγιάκ με αλάτι και παγίδα με παγίδες και skeet. Οι παίκτες του γκολφ μπορεί να θέλουν να μείνουν στο 40-room The Lodge at Sea Island Golf Club ή να νοικιάσουν ένα από τα 150 ιδιωτικά σπίτια με οπουδήποτε από τρία έως οκτώ υπνοδωμάτια. 100 Cloister Drive, Sea Island, Γεωργία. Κρατήσεις 855-714-9201. Αιτήματα 888-732-4752. Τύπος: spa resort

Το Ritz-Carlton Spa, το The Ritz-Carlton Lodge, η Reynolds Plantation, το Greensboro, η Γεωργία

Μόλις 75 μίλια από την Ατλάντα είναι ένα από τα πιο πολυτελή σύγχρονα θέρετρα του Νότου, που βρίσκεται στην πανέμορφη λίμνη Oconee. Αυτό το χαλαρωτικό εξοχικό σπίτι με 251 δωμάτια προσανατολίζεται προς το γκολφ (υπάρχουν 117 τρύπες στην ιδιωτική κοινότητα του Reynolds Plantation!) Τένις και βαρκάδα, με 30 ριές γραφικών προκυμασίων στρεμμάτων. Το γυμναστήριο των 27.000 τετραγωνικών ποδιών καλύπτει τους άνδρες με το γυμναστήριο 24ωρης πρόσβασης και το The Gents 'Place, ένα ιδιωτικό δωμάτιο με καρέκλα κλασικού ανδρικού κοριτσιού. Τα ξυρίσματα γίνονται με παλιομοδίτικα ξυράφια χάλυβα και μπορείτε να απολαύσετε μια δωρεάν γευσιγνωσία του αποκλειστικού μικρής παρτίδας Woodford Reserve Bourbon του θέρετρου κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε υπηρεσίας 50 ή 80 λεπτών, που ονομάζεται κυρίως για ουίσκι.

Άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνουν λάμψη παπουτσιών, διακοσμητικά μουστάκια, κούρεμα και περιποίηση νυχιών. , Το δωμάτιο διαθέτει επίσης μια μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης που είναι τοποθετημένη στο αθλητικό παιχνίδι ή πρόγραμμα της προτίμησης του τρέχοντος προστάτη. 1 Λίμνη Oconee Trail, Greensboro, Γεωργία. Τηλ. 706-467-0600. Τύπος: spa resort