Οι 5 καλύτερες μαργαρίτες στο Κολοράντο

Το Κολοράντο ξέρει πώς να κάνει τεκίλα

Φαίνεται να υπάρχει μια «εθνική» ημέρα για τα πάντα. Αλλά με την πρόσφατη σειρά θερμών καιρικών συνθηκών στο Κολοράντο τις τελευταίες ημέρες, αισθανόμαστε πραγματικά αυτό.

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, είναι η Εθνική Ημέρα Μαργαρίτας.

Μακριά από εμάς να σκουπίζουμε κάθε εορτασμό της "ιερής τεκίλας, τριπλής δευτερόλεπτα και ασβέστου", όπως το ονομάζει η επίσημη ιστοσελίδα.

Προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας Μαργαρίτας και ζεστού αέρα και γαλάζιου ουρανού το Φεβρουάριο, εδώ είναι τα αγαπημένα μας μέρη για να απολαύσετε μαργαρίτες σε όλη την πολιτεία.

1. Η Maya Beaver Creek, που συνδέεται με το Westin, έχει φιλοξενήσει εδώ και χρόνια. Αυτό το εστιατόριο Richard Sandoval είναι μια σύγχρονη tequileria, που σημαίνει ότι η τεκίλα είναι η ειδικότητά της. Εδώ, μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 100 αλκοολούχα ποτά και σπιτικά τεκίλα. Πιείτε τους στο ισχίο, το μοντέρνο εστιατόριο, όπου το guac είναι κατασκευασμένο από τραπέζι σε ένα τροχαίο καροτσάκι.

Ή μπορείτε να απολαύσετε ένα πικάντικο άφθονο δίπλα στην εξωτερική λάκκα πυρκαγιάς, με εκπληκτική θέα στα βουνά και τον ποταμό Eagle. Maya είναι το μέρος για να πάει αν είσαι fan margarita.

2. Fire, ένα εξαιρετικό εστιατόριο στο Denver, που βρίσκεται μέσα στο μοναδικό Art Hotel. Όλα τα κοκτέιλ στο μενού της φωτιάς είναι εξαιρετικά, αλλά το Fire and Blood Orange Margarita είναι δύσκολο να νικήσει. Είναι εγχυμένο με Peligrosso Blanco Tequila, τσίλι liqeuer, πορτοκαλί αίμα και ασβέστη, με αλάτι και τσίλι, δίνοντας μια κατάλληλη φλογερή περιστροφή στην κλασική τεκίλα.

Προσθέτοντας την εμπειρία είναι μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις στο Ντένβερ, είτε μοιράζεστε μέσα στο εστιατόριο με το πάτωμα σε παράθυρο είτε βγαίνεστε στο μπαλκόνι.

Πιάσε ένα ιδιωτικό τραπέζι cabana που έχει θέα στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης και οι άνθρωποι παρακολουθούν σαν πουλί.

3. Μεξικάνικο εστιατόριο La Loma στο Ντένβερ. Το La Loma δεν είναι φανταστικό και δεν αποτελεί μέρος ενός θέρετρου. Αλλά είναι το αγαπημένο μας μεξικάνικο εστιατόριο στο Ντένβερ, και οι margs ζουν μέχρι τη φήμη του φαγητού. Βρείτε μια ποικιλία από είδη μαργαρίτας εδώ, από φραγκοσυκιές μέχρι φρούτα πάθους, ή προσθέστε ένα Grand Mariner float σε οποιαδήποτε μαργαρίτα.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι σπιτιών για διαφορετικές προτιμήσεις (σκάβουμε το Cadillac, με μια δεξαμενή Don Julio Anejo tequila και Grand Mariner).

Αλλά τι κάνει το Loma να ανεβαίνει πάνω από τα υπόλοιπα; Μπορείτε να παραγγείλετε μια μαργαρίτα 64 ουγκιών εδώ. Αυτό είναι ένα και το κάνει. Ή ίσως φέρτε έναν φίλο για να μοιραστείτε. Θα πρέπει να έρχεται με ένα σκάφος καταδύσεων και με τα χέρια των αγκώνα - και μια νηφάλια βόλτα στο σπίτι.

4. Ο Μητροπολίτης στο Beaver Creek. Ενώ ο "διανομέας κρασιού", όπως ένα σιντριβάνι κρασιού στο κέντρο της αίθουσας, απαιτεί κεντρικό σκηνικό (και δικαίως αυτό είναι ένας καταρράκτης του κρασιού), μην παραβλέπουμε τα margs σε αυτό το νέο εστιατόριο του Beaver Creek. Δοκιμάστε το Πικάντικο Μπούβερ: Herradura Tequila, χυμό ασβέστη, japapeno και νέκταρ αγαύης με κιλόρτ. Κατά την ευτυχισμένη ώρα, δοκιμάστε μία για $ 7. Αυτό είναι φθηνό για τις χιονοδρομικές τιμές.

Το Met είναι εντελώς hip και βρίσκεται ακριβώς στη μέση της δράσης, πάρα πολύ. Χτυπήστε το μετά τις πλαγιές, όταν ένας πικάντικος κάστορας θα σας ζεσταίνει από τα δάχτυλα στα μάγουλα.

5. Το Ρίο Γκράντε. Με επτά τοποθεσίες σε ολόκληρο το Κολοράντο, το Rio είναι μια κληρονομιά του Κολοράντο και ένα τοπικό αγαπημένο λατρεία. Το φαγητό είναι αρκετά περιστασιακό, αλλά το Ρίο είναι πιο διάσημο για τις ομορφιές του. Πηγαίνουν ομαλά και είναι μαγικά ισχυροί. Στην πραγματικότητα, το εστιατόριο περιορίζει τρεις ανά πελάτη.

Ανεξάρτητα από την ανοχή σας, μην δοκιμάζετε αυτό το όριο. Οι μαργαρίτες είναι αρκετά νόστιμες για να σας ξεγελάσουν να σκέφτεστε ότι θέλετε περισσότερα, αλλά να παραγγείλετε ένα πιατάκι fajita αντί.

Το Ρίο πρόσφατα έφερε πίσω το πορτοκαλί λάδι του αίματος, αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, παρόλο που το κλασικό ποτό αλατιού και βράχων είναι αυτό που συμβαίνει.

Άλλοι αξιοσημείωτοι προορισμοί μαργαρίτας: Quandary Grill στο Breckenridge, Tahona Tequila Bistro στο Boulder και το Roost στο Longmont.