Ο βασικός οδηγός για το θέρετρο σκι βουνό βουνό

Έτσι κατευθύνεστε στο Κολοράντο για διακοπές σκι. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έρχεσαι εδώ για Vail.

Σε ένα σημείο, το βουνό Vail ονομάστηκε το πιο δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο στο έθνος και η έκθεση του Ski.com για το 2017 το έθεσε σε 4 από τις πιο δημοφιλείς διακοπές σκι. Το ίδιο το θέρετρο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι το τρίτο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο πίσω από το Park City, τη Γιούτα και το Big Sky της Μοντάνα. Η Vail μπορεί να υπερηφανεύεται για το τέταρτο μεγαλύτερο ορεινό τοπίο στη Βόρεια Αμερική.

Τα βουνά Vail και Breckenridge είναι δύο από τα πιο πολυσύχναστα στο έθνος. Το 2014-15, είδαν 5.6 εκατομμύρια σκιέρ. η εταιρεία που εκτελεί Vail, που ονομάζεται Vail Resorts (η οποία περιλαμβάνει επίσης Keystone και Beaver Creek), δεν απελευθερώνει δεδομένα για μεμονωμένα θέρετρα. Το Vail Resorts είναι ο μεγαλύτερος χειριστής του χιονοδρομικού κέντρου στη χώρα.

Αυτοί οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται. Οι πωλήσεις της σεζόν του Vail Resorts για τη σεζόν του σκι 2017/18 είχαν ήδη αυξηθεί κατά 10% τον Μάιο, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος εκείνη την εποχή.

Δεν υπάρχει καμία άρνηση. Το βουνό Vail είναι δημοφιλές. Μια μέρα στις πλαγιές ή ακόμα και η οδήγηση μέχρι το Interstate 70 για να φτάσετε εκεί καθιστά αυτό προφανές ακόμη και χωρίς τα στατιστικά στοιχεία. Vail βρίσκεται στο εθνικό δάσος του White River, περίπου τρεις ώρες δυτικά του Ντένβερ στο Interstate 70.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του προορισμού: πολυτελή καταλύματα, χνουδωτή σκόνη, μεγάλη μπροστινή πλευρά του βουνού, δύο διαφορετικές περιοχές στο κέντρο της πόλης με εξαιρετικά εστιατόρια (με γοητευτική ελβετική αρχιτεκτονική), ευρύχωρο έδαφος, "το πιο περιποιημένο έδαφος στον πλανήτη" αυτό είναι το αίτημα του θέρετρου).

Τα μειονεκτήματα: Vail είναι ακριβό. Δεν υπάρχουν τόσο πολλές απότομες βόλτες όπως κάποια θέρετρα. Και αγόρι, μπορεί να γεμίσει.

Εάν είστε επικεφαλής στο Vail, ο προγραμματισμός μπροστά θα βοηθήσει την εμπειρία σας να τρέξει ομαλά. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για διακοπές σκι στο βουνό Vail.

Εδαφος

5.289 ελκυστικά στρέμματα. 3,450-πόδι κατακόρυφη πτώση? 18 τοις εκατό αρχάριος, 29 τοις εκατό ενδιάμεσο, 53 τοις εκατό εμπειρογνώμονα / προηγμένη

Το Vail έχει τρία τμήματα (Front Side, λεκάνη μπλε ουρανού, Back Bowls). Τα επτά κύπελλα πίσω έχουν μήκος επτά μίλια. Η μεγαλύτερη διαδρομή είναι το Riva Ridge (τέσσερα μίλια).

Το Vail διαθέτει ποικίλους τύπους πεδίων για όλα τα επίπεδα, αν και αυτό είναι κυρίως ένα βουνό για ταλαντούχους σκιέρ.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για ενηλίκους ξεκινούν από $ 113 ανά ημέρα. Ένα παιδικό εισιτήριο είναι $ 78. Το καλύτερο στοίχημα είναι μια κάρτα EpicDay. Ένα δελτίο EpicDay δύο ημερών είναι $ 226 για έναν ενήλικα και μπορεί να σας εξοικονομήσει περίπου το 25%. Ένα τριήμερο πέρασμα EpicDay είναι $ 321. Ακόμα καλύτερα, κοιτάξτε στα επικά περάσματα που σας προσφέρουν πρόσβαση σε πολλά διαφορετικά χιονοδρομικά κέντρα για μειωμένες τιμές.

Φαγητό και ποτό

Είναι δύσκολο να περιορίσετε τα καλύτερα εστιατόρια στο Vail. Υπάρχουν τόσα πολλά.

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Υπάρχει μια χούφτα διαφορετικών θέσεων για ενοικίαση σκι εξοπλισμό σας στο βουνό, όπως οι πολλαπλές τοποθεσίες Vail Sports. Αν θέλετε να κάνετε κράτηση των εργαλείων σας online, επισκεφθείτε rentskis.com. Μπορείτε να κάνετε κράτηση των σκι online και να τα παραλάβετε στην πλαγιά ή ακόμη και να τα παραδώσετε στο δωμάτιό σας. Μπόνους: Εάν κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στην κράτηση.

Μαθήματα και κλινικές

Το Vail προσφέρει μαθήματα σκι και σνόουμπορντ για άτομα όλων των δυνατοτήτων. Υπάρχουν ακόμη τάξεις για συγκεκριμένους πληθυσμούς, συμπεριλαμβανομένου του γυναικείου προγράμματος, οι στροφές της. Ski Younger Τώρα για άτομα άνω των 55 ετών. και τα Προγράμματα Εστιασμένου Εκπαιδευτικού Συστήματος, μια επιταχυνόμενη κλινική για ενδιάμεσους και προχωρημένους σκιέρ.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Δεν σας αρέσει να κάνετε σκι ή επιβίβαση; Κανένα πρόβλημα. Vail έχει πολλές χειμερινές δραστηριότητες που δεν περιλαμβάνουν πίνακες στα πόδια σας.

Υπάρχει ένα αλπικό τρενάκι που θα σας φέρει σε ύψος 3.400 πόδια κάτω από την πλευρά του βουνού και μέσα από το χιονισμένο δάσος.

Ή μπορείτε να πάρετε σωλήνα, snowmobiling, σκι ποδήλατο (ναι, αυτό είναι ένα πράγμα) ή snowshoeing. Το Κέντρο Ανακάλυψης της Φύσης προσφέρει δωρεάν ξεναγήσεις με καγιάκ καθημερινά στις 2 μ.μ. (συμπεριλαμβανομένων δωρεάν χιονοδρομίων για άτομα ηλικίας 10 ετών και άνω). Ένας άλλος ειδικός τρόπος για να εξερευνήσετε τη σκόνη είναι μια βραδινή ξενάγηση με χιονοπέδιλα. Είναι μια εντελώς διαφορετική θέα στο βουνό, αφού οι πλαγιές κλείσουν και η ημέρα πέφτει κάτω. Αυτές οι εκδρομές είναι στις 5:30 μ.μ. και είναι επίσης δωρεάν.

Ενώ βρίσκεστε στο Κέντρο Ανακάλυψης της Φύσης, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προθερμανθείτε και να δείτε τις ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές οθόνες και να παίξετε μερικά παιχνίδια. Θα μάθετε πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε τα ζώα και να δείτε τα γούνα των διαφόρων ζώων που ζουν στην περιοχή. Αυτό το άνετο yurt στην κορυφή της γόνδολας είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των οικογενειών.

Κατάλυμα

Υπάρχει ένας τόνος μεγάλης διαμονής στο Vail. Δυστυχώς, λόγω της διάταξης της πόλης, δεν υπάρχουν πραγματικά θέρετρα για σκι, σκι. Αλλά τα περισσότερα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα λιφτ.