Τι πρέπει να ξέρετε για το Μεξικό Utilities-νερό, τουαλέτες, τηλέφωνο

Ας ρίξουμε μια ματιά σε διάφορες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας στο Μεξικό και να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με αυτές. Θα μοιραστώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αντιμετώπιση του νερού, των τουαλετών και των τηλεφωνικών κλήσεων στη χώρα.

Σχετικά με το πόσιμο νερό στο Μεξικό

Το πόσιμο νερό από τη βρύση στο Μεξικό ζητάει προβλήματα με το πεπτικό σύστημα, εκτός εάν πρόκειται να είσαστε εδώ περισσότερο από έξι μήνες και το στομάχι σας μπορεί να συνηθίσει στα τοπικά σφάλματα .

Ακόμα και τότε, μπορεί να καταναλώνετε παράσιτα και ακατέργαστα λύματα που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες.

Βυθίστε το νερό: Ακόμα και το φθηνότερο ξενοδοχείο στο Μεξικό θα προμηθεύσει εμφιαλωμένο νερό στο δωμάτιό σας αν το νερό της βρύσης δεν είναι πόσιμο (δεν πρέπει να πιείτε). Εάν δεν βλέπετε εμφιαλωμένο νερό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας στο Μεξικό, αναζητήστε μια πλάκα ή πινακίδα διακηρύσσοντας πόσιμο νερό της βρύσης. ακόμη και με αυτή την αποκήρυξη, μπορείτε να προτιμήσετε το εμφιαλωμένο νερό, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το βούρτσισμα των δοντιών σας είναι ασφαλές. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρωτήστε κάποιο από το προσωπικό.

Ντους: Εάν δεν μπορείτε να πιείτε το νεροχύτη, μην αφήνετε το ντους στο στόμα σας. Μια μερική μπουκιά νερού στο Μεξικό είναι αρκετή για να σας κάνει να αρρωστήσετε. Τίποτα στο νερό δεν θα βλάψει το εξωτερικό σώμα σας κατά τη διάρκεια ενός ντους.

Συμβουλή: μην ξεχάσετε να αγοράσετε επιπλέον εμφιαλωμένο νερό για το δωμάτιο του ξενοδοχείου τη νύχτα εάν πίνετε αλκοόλ - μην κάνετε διπλή ασθένεια την επόμενη μέρα από την αφυδάτωση και πίνετε το νερό της βρύσης.

Σχετικά με την τουαλέτα στο Μεξικό

Αν υπάρχει καλάθι αποκομμάτων δίπλα σε μια τουαλέτα στο Μεξικό, σημαίνει ότι πρέπει να καταθέσετε το χρησιμοποιημένο χαρτί τουαλέτας στο καλάθι απορριμμάτων.

Η τοποθέτηση του καλαθιού μπορεί να σημαίνει ότι χρησιμοποιείται ένα σηπτικό σύστημα το οποίο δεν μπορεί να χειριστεί φορτία χαρτιού υγείας χωρίς δαπανηρή συντήρηση. Είναι δύσκολο να μην τοποθετήσετε αυτόματα το χαρτί τουαλέτας στην τουαλέτα στο Μεξικό - να θυμάστε ότι θα μπορούσατε να χτυπήσετε τυχαία το χάος.

Πώς να κάνετε μια τηλεφωνική κλήση στο Μεξικό

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: ο κώδικας υπεραστικών αποστάσεων στο Μεξικό είναι 01.

Αν καλείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες, καλέστε πρώτα 001. Για να πραγματοποιήσετε άλλες διεθνείς κλήσεις , καλέστε 00 και, στη συνέχεια, τους κωδικούς χώρας και πολιτείας και / ή πόλης (περιοχής).

Μπορείτε να αγοράσετε τηλεφωνικές κάρτες καλές για κλήσεις στο Μεξικό για 30, 50 και 100 pesos (περίπου $ 3-5-10 USD), αλλά σας προτείνω να πάρετε μόνο μια τοπική κάρτα SIM. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από οποιοδήποτε κατάστημα OXXO και οι κλήσεις δεδομένων / τηλεφώνων είναι φθηνές.

Εάν αντιμετωπίζετε έκτακτη ανάγκη στο Μεξικό, αυτοί είναι οι αριθμοί τηλεφώνου που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε:

Καλέστε (55) 5658-1111 στο Μεξικό για πληροφορίες στο Μεξικό (όπως 411). Χρησιμοποιήστε τον κωδικό χώρας 52 εάν καλείτε το Μεξικό από άλλη χώρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε το λογαριασμό σας Skype με πίστωση και να το χρησιμοποιήσετε για οποιεσδήποτε κλήσεις.

Γυναίκες: Πώς να χειριστείτε την περίοδο σας στο Μεξικό

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ακριβώς πώς δεν μπορείτε να ξεπλύνετε το χαρτί τουαλέτας σας, δεν μπορείτε επίσης να ξεπλύνετε τα ταμπόν κάτω από την τουαλέτα. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να τα βάζετε στο ίδιο απορριμωτό χαρτί που χρησιμοποιείται για χαρτί υγείας.

Θα πρέπει επίσης να αποθηκεύετε τα ταμπόν ή τα τακάκια πριν φύγετε. Παρόλο που θα πρέπει να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα στα καταστήματα της χώρας, δεν μπορείτε να υπολογίζετε στην εύρεση μηχανών που διανέμουν ταμπόν ή μαξιλάρια στα δημόσια μπάνια, συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων ή εστιατορίων.

Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την προσωπική σας προμήθεια, μόνο στην περίπτωση.

Εναλλακτικά, κοιτάξτε να πάρει ένα κύπελλο diva για το ταξίδι σας. Τα κύπελλα εμμηνόρροιας σας εξοικονομούν χρήματα, είναι καλό για το περιβάλλον, είναι διακριτικά και επαναχρησιμοποιήσιμα.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.