Γήπεδο γκολφ Mahogany Run, St. Thomas, Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι

Δοκιμάστε το τρίγωνο του διαβόλου στο γήπεδο γκολφ Mahogany Run, St. Thomas, USVI

Δεν απαιτείται διαβατήριο για τους πολίτες των ΗΠΑ, οπότε ας κατευθυνθούμε όλοι στο St. Thomas, στις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι. Όχι, δεν είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όταν σχεδιάζετε διακοπές γκολφ στην Καραϊβική και Αν νομίζετε ότι το γκολφ στο St. Thomas στις ΗΠΑ είναι ένα σπάνιο εμπόρευμα, θα έχετε δίκιο. Το γκολφ δεν είναι ο αθλητισμός που θα μπορούσε εύκολα να συσχετιστεί με το μοναδικό πειρατικό καταφύγιο. Το νησί έχει, ωστόσο, τουλάχιστον ένα γήπεδο γκολφ.

Το γήπεδο γκολφ Mahogany Run, St. Thomas, αξίζει να σημειωθεί και μια επίσκεψη, ειδικά σε συνδυασμό με διακοπές γκολφ στο γειτονικό νησί St Croix όπου υπάρχουν μερικά καλά γήπεδα γκολφ.

Ο Άγιος Θωμάς συνδυάζει τη φυσική ομορφιά των νησιών με μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Είναι ένα απασχολημένο μικρό νησί. Το Charlotte Amalie, η πρωτεύουσα των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων, είναι ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια του κόσμου και το πιο επισκέψιμο λιμάνι της Καραϊβικής. Κομψό δείπνο, συναρπαστική νυχτερινή ζωή και παγκόσμιας κλάσης αφορολόγητα καταστήματα είναι άφθονα στο Charlotte Amalie. Η φήμη της πόλης ως εμπορικό mecca της Καραϊβικής προσελκύει επισκέπτες από όλη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο.

Ένα ορεινό νησί, ο Άγιος Θωμάς προσφέρει εκπληκτική θέα σε όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις. Ενώ η Charlotte Amalie είναι γεμάτη ενέργεια, ο St. Thomas προσφέρει επίσης φυσικά θαύματα όπως τον απροσδόκητα όμορφο κόλπο Magens και την εκπληκτική θέα της Καραϊβικής από τα 1.500 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας.

Το κάθισμα του Drake είναι ιδιαίτερα διάσημο για τα βλέμματά του.

Αθλήματα και δραστηριότητες είναι άφθονα στον Άγιο Θωμά. Οι λάτρεις του γκολφ θα απολαύσουν το μάθημα Μαχόνα Run του George και Tom Fazio. Ο Άγιος Θωμάς είναι επίσης γνωστός για την παγκόσμια ιστιοπλοϊκή και αθλητική αλιεία.

Γήπεδο γκολφ St Thomas: Μαόνι

Ο Γιώργος και ο Tom Fazio σχεδίασαν το μαρίνα Mahogany Run, ύψους 6,022 αυλών, με χωρητικότητα 18 οπών, το οποίο έχει θέα στον Ατλαντικό ωκεανό με θέα τις γειτονικές Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Το πιο εντυπωσιακό είναι το τρίγωνο του διαβόλου - ένα τρία τρύπες τόσο δύσκολο ώστε οι παίκτες που παίζουν μέσω αυτών χωρίς πέναλτι κερδίζουν ένα έπαθλο στο επαγγελματικό κατάστημα. Συνολικά, η πορεία έχει κυρτούς λόφους, τροπικές κοιλάδες και πράσινα πράσινα που είναι πραγματικά πράσινα, χάρη σε μια πρόσφατα ολοκληρωμένη αναβάθμιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία περιελάμβανε ένα ολοκαίνουριο σύστημα άρδευσης, πρόσφατα εκ νέου χλοοτάπητα πράσινα και ανακαινισμένα bunkers.

Το μαγιόνα τρέξιμο άνοιξε για το παιχνίδι το 1980. Τότε το Golf Digest το κήρυξε «περισσότερο από μηχανικό θαύμα από αρχιτεκτονικό δεδομένου ότι η πορεία έπρεπε να σκαλισθεί και να καταστραφεί σε μια έκταση γη λιγότερο από 110 στρέμματα». Τα πράσινα είναι μικρά, οι σιδηροδρομικές διαδρομές σφιχτές, και οι απόψεις είναι θεαματικές. Σύντομη και σφιχτή όπως είναι, το Mahon Run είναι μια σειρά από στόχους που κορυφώνονται με τις τρεις οπές υπογραφής του μαθήματος που είναι γνωστές συλλογικά ως Το τρίγωνο του διαβόλου.

Ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα, το Mahogany Run είναι το μοναδικό γήπεδο γκολφ στο νησί St. Thomas, στις πανέμορφες Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ. Η δημόσια διαδρομή βρίσκεται περίπου 20 λεπτά από τις αποβάθρες κρουαζιερόπλοιων στην πόλη Charlotte Amalie και μόλις 15 λεπτά από την αποβάθρα των πορθμείων στο Red Hook.

Καλέστε το 340-777-6250 για τις ώρες του χρόνου ή έρχονται για να παίξουν, η διαθεσιμότητα είναι εξαιρετική.

Τα άτυπα τουρνουά ξυστότητας που διοργανώνονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους δίνουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές τους ενάντια στους ντόπιους παίκτες με γνώσεις γηραιών. Τριήμερη ειδική συσκευασία για τους λάτρεις του γκολφ. Οι ομάδες είναι ευπρόσδεκτες και μπορούν να οργανωθούν ειδικά τουρνουά με βραβεία. Εντάξει, όπως είπα και νωρίτερα, ο Άγιος Θωμάς ίσως δεν είναι η ιδανική επιλογή για διακοπές γκολφ, αλλά έχει πολλά να προσφέρει εκτός από το γκολφ. Σκεφτείτε το γκολφ ένα εξαιρετικό επίδομα για μια εξαιρετική διακοπές νησί. Δέχομαι.

Πώς να πάτε εκεί:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Cyril E. King, St. Thomas, (STT) 340-776-6282 απέχει 3 μίλια (15 λεπτά) από το Charlotte Amalie και είναι εύκολα προσβάσιμο με ταξί, δημόσιο λεωφορείο ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

Επικοινωνία:

Γήπεδο γκολφ Mahogany Run, # 1 Road Run Mahogany, St. Thomas, Αμερικανικές Παρθένες Νήσους 00802
340.777.6250 (τηλέφωνο), 800.253.7103 (χωρίς χρέωση), 340.777.6095 (φαξ)

Ώρα να σχεδιάσετε αυτή την εκδρομή γκολφ μία φορά στη ζωή; Ίσως πρέπει να κοιτάξετε νέους ορίζοντες, όπως: Σκωτία, Φλόριντα , Αμερικάνικα Νοτιοδυτικά , Βερμούδες , Μπαχάμες , σε όλη την Καραϊβική και το Μεξικό και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.