Οδηγός επισκεπτών για το ιστορικό Jamestown

Τι να δείτε και να κάνετε στο Jamestown της Βιρτζίνια

Το Jamestown , το site του πρώτου μόνιμου αγγλικού οικισμού στην Αμερική, είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο και ένα ενδιαφέρον μέρος για να επισκεφθείτε στη Βιρτζίνια. Το 1607, 13 χρόνια πριν ο Mayflower έφτασε στο Plymouth Rock, μια ομάδα 104 Άγγλων ξεκίνησε μια εγκατάσταση στις όχθες του James River της Βιρτζίνια. Η ιστορία των ιδρυτών του Τζέιμσταουντ και των Ινδιάνων της Βιρτζίνια που συναντήθηκαν λέγεται στο διακανονισμό Jamestown μέσω εκθεμάτων γκαλερί και υπαίθριων μουσείων ιστορίας: ένα αναδημιουργημένο ινδικό χωριό Powhatan, αντίγραφα των τριών πλοίων που προσγειώθηκαν το 1607, μια αναπαράσταση του αποικιακού φρουρίου, και μια περιοχή ανακαλύψεων στην όχθη του ποταμού που διερευνά τη μεταφορά των πλωτών οδών και εμπορικές δραστηριότητες.

Το Jamestown Rediscovery, ένας ξεχωριστός προορισμός, ακριβώς κάτω από το Colonial Parkway, διατηρεί τον αρχικό οικισμό και διαθέτει ένα αρχαιολογικό μουσείο Archaearium και ενεργές ανασκαφές.

Να φτάσετε στο Jamestown

Το Jamestown βρίσκεται μεταξύ της διαδρομής 31 και του Colonial Parkway. σε απόσταση μονάχα 6 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο της.Αυτό το ξενοδοχείο είναι κάτι παραπάνω από ένα Οικονομικό ξενοδοχείο τριών αστέρων.

Διακανονισμός Τζέιμσταουν

2110 Road Jamestown. Το Κέντρο Επισκεπτών άνοιξε το 2006 προς τιμήν της 400ης επετείου από την ίδρυση του Jamestown. Η σύγχρονη εγκατάσταση διαθέτει ένα κλειστό θέατρο και εκθέματα γκαλερί που χρονολογούν τις αρχές του 17ου αιώνα του έθνους, πτέρυγα εκπαίδευσης 36.000 τετραγωνικών ποδιών, δύο καταστήματα μουσείων δώρων, αίθουσες διδασκαλίας, ανοιχτό αίθριο για δημόσιες εκδηλώσεις, γραφεία και καφέ 190 θέσεων. Τα κυριότερα σημεία του διακανονισμού Jamestown περιλαμβάνουν:

Ώρες λειτουργίας: Ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 5 το πρωί καθημερινά όλο το χρόνο, τις καλοκαιρινές ώρες έως τις 18:00 (15 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου) Κλειστό στις 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

Είσοδος: $ 17 ενήλικες. $ 8 παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Συνδυασμός εισιτηρίων με την αμερικανική επανάσταση στο Yorktown Museum: $ 23 ενήλικες, $ 12 ηλικίες 6-12.

Ιστοσελίδα : www.historyisfun.org

Ανακαλύψεις Jamestown - Ιστορική Jamestowne

1368 Colonial Pkwy. Η αρχαιολογία του Jamestown Rediscovery ζωντανεύει τις ιστορίες του πρώην James Fort. Ο χώρος διοικείται από κοινού από την Conservation Virginia και την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου. Περιπατητικές εκδρομές είναι διαθέσιμες από τους επιθεωρητές πάρκων από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τον αρχαιολογικό χώρο και το αρχαιολογικό μουσείο Αρχαιορείου και να μάθουν για τα περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν εδώ. Μπορείτε επίσης να περπατήσετε τα μονοπάτια, να παρατηρήσετε άγρια ​​φύση και να απολαύσετε ένα πικνίκ στις όχθες του ποταμού James.

Ώρες: Λόγοι 8:30 π.μ. - 4:30 μ.μ. Κέντρο Επισκεπτών 9 π.μ.-5 μ.μ. Μουσείο 9:30 π.μ.-5:30 μ.μ. Κλειστά την ημέρα των Ευχαριστιών, 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

Εισδοχή: $ 14 ενήλικες, περιλαμβάνει την είσοδο στο Battlefield της Yorktown.

Το Jamestown είναι ένα μέρος του ιστορικού τριγώνου της Αμερικής, όπως το Colonial Williamsburg και το Yorktown . Η ιστορική περιοχή αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό προορισμού και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία λίγες ώρες νότια της Ουάσιγκτον, DC.