Πού Φανερώνονται οι Διασημότητες στο Φοίνιξ και το Σκοτσντέιλ

10 μέρη για να δείτε διάσημους ανθρώπους

Είστε πάντα επιφυλακτικοί για διασημότητες; Δεν είμαι πολύ κυνηγός αυτόγραφο, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλα τμήματα της κοινωνίας μας που είναι απλά ενθουσιασμένοι με τη ζωή των πλουσίων και διάσημων. Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, τότε ζείτε στο σωστό μέρος - το Phoenix και το Scottsdale θεωρούνται από πολλές διασημότητες ως επιθυμητές τοποθεσίες για να πάρετε κάποια ηλιοφάνεια, χαλάρωση, υπέροχα ποτά και εξαιρετικό φαγητό.

Υπάρχουν λίγα μέρη στην περιοχή όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε με τους πλούσιους και διάσημους . Οι φίλοι της Heather Locklear, της Kate Moss, της Lindsay Lohan, της Britney Spears και (στο παρελθόν) της Amy Winehouse, για να αναφέρουμε μόνο λίγους, θα πρέπει να ελέγχουν τον εαυτό τους στο rehab για να τους πλησιάσουν. Όσοι από εσάς είναι ο ράπερ DMX, ο Charles Barkley και ο Mike Tyson groupies ίσως είχαν την καλύτερη ευκαιρία να τα γνωρίσετε σε μια από τις φυλακές μας.

Το Rehab και η φυλακή δεν είναι βολικοί τόποι για τους περισσότερους από εμάς να γνωρίσουμε διασημότητες, οπότε εδώ είναι δέκα δημόσια σημεία όπου μπορείτε να δείτε διάσημους ανθρώπους γύρω από την πόλη.

  1. Phoenix Sky Harbor International Airport στο κέντρο του Φοίνιξ. Δοκιμάστε το Executive Terminal για όσους διαθέτουν δικό τους αεροσκάφος. Υπάρχει βασικά μόνο ένας τρόπος και μία διέξοδος.
  2. Chase Field , πίσω από το πιάτο. Όταν τα μεγάλα πλάνα πέφτουν στην πόλη και θέλουν μερικά εισιτήρια για ένα παιχνίδι Diamondbacks, το μπροστινό γραφείο μπορεί συνήθως να τρομάξει κάποιες αξιοπρεπείς θέσεις για αυτούς. Ομοίως, στο Talking Stick Resort Arena , ελέγξτε ποιος κάθεται στα καθίσματα στο πάτωμα στα παιχνίδια του Phoenix Suns . Ίδια έννοια, οι ψηλότεροι άνθρωποι παίζουν διαφορετικό άθλημα.
  1. Η Αριζόνα Biltmore. Εάν τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο, εδώ είναι ένα από τα καλύτερα θέρετρα της περιοχής . Οι πλούσιοι και διάσημοι συχνά σαλόνι εδώ. Άλλα θέρετρα που διάσημοι άνθρωποι απολαμβάνουν είναι Ιερό στο βουνό Camelback, το Φοίνικας , η Fairmont Scottsdale Princess και οι ογκόλιθοι.
  2. Το Σαλόνι του Ρόλφ. Εάν νομίζετε ότι αυτό το μέρος απλά κόβει τα μαλλιά, εσείς κάνετε λάθος. Ένα πρόσωπο (αρσενικό ή θηλυκό) θα μπορούσε να περάσει όλη την ημέρα εκεί να πάρει χαϊδεμένος. Μερικοί από τους πλούσιους και διάσημους κάνουν ακριβώς αυτό!
  1. Υπάρχουν κάποια δημόσια γήπεδα γκολφ στην περιοχή όπου είναι πιο πιθανό να συναντήσετε διάσημους ανθρώπους, αν και πολλοί από αυτούς θα παίζουν σε ιδιωτικούς συλλόγους. Εάν είστε αρκετά τυχεροί να παίζετε γκολφ με έναν διάσημο άνθρωπο, να είστε ευγενικοί εάν εξαπατούν, uh, εννοώ να κάνω λάθος.
  2. Cooper'stown . Η Alice Cooper είναι κάτοικος (και ένας καλός παίκτης του γκολφ) και άνοιξε αυτό το ζεστό μπαρ / εστιατόριο στο κέντρο της πόλης. Επίσης, ο Maherle's. Και οι δύο βρίσκονται στο κέντρο του Φοίνιξ και προσελκύουν κυρίως αθλητές και μουσικούς. Στο βόρειο άκρο της πόλης θα βρείτε αθλητές και μερικούς άλλους κορυφαίους στο Fox Sports Grill. Από καιρό σε καιρό συνεντεύονται διάσημοι λαοί και μεταδίδονται από εκεί.
  3. AJ's Καλό φαγητό, Gourmet Παντοπωλείο. Χρειάζεστε λίγο χαβιάρι, εισαγόμενο τυρί ή αυτό το ειδικό κρασί; Ακόμα και οι διάσημοι άνθρωποι πρέπει να αγοράσουν τα βασικά. . . .
  4. Η δημοπρασία Classic Car Barrett-Jackson . Κάθε Ιανουάριο μπορείτε να κακομεταχειριστείτε με ανθρώπους που κάνουν προσφορά σε κλασικά και ακριβά αυτοκίνητα.
  5. Κατά τη διάρκεια του μήνα Μάρτιος κυνηγόσκυλο αυτοκόλλητο μπέιζμπολ είναι παντού γύρω από την πόλη για Άνοιξη κατάρτισης μπέιζμπολ , όπου μπορείτε να φτάσετε κοντά στους παίκτες στις συνεδρίες πρακτικής και στα παιχνίδια.