Κάλιαρι ταξιδιωτικό οδηγό

Πληροφορίες επισκεπτών για το Κάλιαρι, Σαρδηνία

Το Κάλιαρι είναι η μεγαλύτερη πόλη της Σαρδηνίας. Έχει τόσο ένα μεγάλο λιμάνι και ένα αεροδρόμιο, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο από την ηπειρωτική Ιταλία και ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε μια περιήγηση στη Σαρδηνία. Η πόλη έχει επίσης πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα και αξιοθέατα, από αρχαιολογικούς θησαυρούς μέχρι μεσαιωνικά μνημεία.

Cagliari Τοποθεσία:

Το Κάλιαρι βρίσκεται στη νότια ακτή της Σαρδηνίας - βλέπε χάρτη της πόλης της Σαρδηνίας. Η Σαρδηνία ή η Σαρδηνία είναι ένα μεγάλο νησί στη Μεσόγειο, δυτικά της ηπειρωτικής Ιταλίας και νότια της Κορσικής.

Η Σαρδηνία εμφανίζεται στον χάρτη των αεροδρομίων της Ιταλίας .

Μεταφορές από και προς το Κάλιαρι:

Το αεροδρόμιο της Ελμάς, λίγο έξω από την πόλη, έχει πτήσεις από άλλες περιοχές της Ιταλίας και από ορισμένες περιοχές της Ευρώπης. Ένα λεωφορείο συνδέει το αεροδρόμιο με το Κάλιαρι. Το λιμάνι εξυπηρετεί πορθμεία από τη Σικελία και την ηπειρωτική Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των λιμένων του Παλέρμο, της Τραπάνι, της Civitavecchia και της Νάπολης. Τα πλοία πηγαίνουν επίσης στο Arbatax και την Όλμπια στη Σαρδηνία.

Οι σταθμοί τρένων και λεωφορείων βρίσκονται ακριβώς στην πόλη. Η σιδηροδρομική γραμμή εκτείνεται από το Κάλιαρι προς το Σασάρι ή την Όλμπια στα βόρεια. Τα τοπικά λεωφορεία πάνε στην ακτή και τα χωριά της επαρχίας Κάλιαρι ενώ τα μεγάλα λεωφορεία συνδέουν την πόλη με άλλα μέρη του νησιού.

Πού να μείνετε στο Κάλιαρι:

Πού να φάτε στο Κάλιαρι

Το Cagliari είναι ένα καλό μέρος για να φάτε παραδοσιακή κουζίνα της Σαρδηνίας και πραγματικά φρέσκα θαλασσινά. Ακολουθούν οι προτάσεις μου για τα εστιατόρια του Cagliari.

Καιρός στο Κάλιαρι

Το κλίμα είναι χαρακτηριστικό της Μεσογείου. Μπορείτε να δείτε τους μέσους χρόνους βροχόπτωσης και τις θερμοκρασίες κατά μήνα σε αυτά τα διαγράμματα κλίματος του Κάλιαρι.

Sagra di Sant 'Efisio

Η ιστορική Sagra di Sant 'Efisio ξεκινάει την 1η Μαΐου. Μια πολύχρωμη 4ήμερη πομπή οδηγεί από το Κάλιαρι στο ρωμαϊκό εκκλησάκι του Αγίου Ευσισίου στην παραλία της Νόρας. Διακοσμημένα καρδιές, λαοί με παραδοσιακή φορεσιά και ιππείς από όλο το νησί συνοδεύουν το άγαλμα του αγίου σε παρέλαση που ακολουθείται από φαγητό και χορό. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του νησιού.

Τι να δείτε στο Κάλιαρι:

Cagliari και Σαρδηνία Οδηγός περιήγησης

Ένας καλός τρόπος για να εξερευνήσετε την πόλη του Κάλιαρι και το νησί της Σαρδηνίας είναι να πάτε με έναν προσωπικό ξεναγό. Συνιστώ τον Paola Loi, έναν εξουσιοδοτημένο οδηγό που είναι ντόπιος του Cagliari και μιλάει εξαιρετικά αγγλικά.

Πού να πάνε Κοντά στο Κάλιαρι