Φοίνιξ Σουνς Μπάσκετ

Η Αριζόνα προσγειώθηκε στην πρώτη επαγγελματική αθλητική οργάνωση όταν ο Jerry Colangelo ο Phoenix Suns έγινε ομάδα επέκτασης του NBA για την εποχή 1968/1969. Την εποχή εκείνη η ομάδα έπαιξε στο Arizona Veterans Memorial Coliseum, τοποθεσία της Κρατικής Έκθεσης της Αριζόνα και εξακολουθεί να φιλοξενεί συναυλίες εκεί. Η εγκατάσταση ονομάστηκε Madhouse στο McDowell.

Η μασκότ για τους ήχους Phoenix είναι η Γορίλα. Μπορεί να δείτε διάφορα λογότυπα για την ομάδα, αλλά αυτό είναι το επίσημο λογότυπο Phoenix Suns (από το 2014).

Phoenix Suns τρέχον χρονοδιάγραμμα

Το πρόγραμμα Phoenix Suns συνήθως εκτελείται από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Απριλίου. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα, το σπίτι του bot και τα εκτός έδρας παιχνίδια, online.

Πώς να αγοράσετε τα εισιτήρια Phoenix Suns

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για παιχνίδια μπάσκετ του Phoenix Suns. Τα παιχνίδια Suns πωλούνται συχνά επειδή οι πωλήσεις εισιτηρίων είναι ισχυρές. Κατώτερα επίπεδα καθίσματα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φτάσετε σε λογική τιμή αν δεν είστε κάτοχος εισιτηρίων εποχής. Ενιαία εισιτήρια παιχνιδιού συνήθως διατίθενται προς πώληση στα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Δείτε ένα διάγραμμα καθισμάτων για το Talking Stick Resort Arena.

1. Στο γραφείο box του Talking Stick Resort Arena (πρώην US Airways Centre), που βρίσκεται στην οδό E. Jefferson 201 στο κέντρο του Φοίνιξ. Λάβετε οδηγίες και δείτε έναν χάρτη στο Talking Stick Resort Arena.

2. Από Ticketmaster σε απευθείας σύνδεση, τηλεφωνικά, ή αυτοπροσώπως σε καταστήματα Ticketmaster.

3. Από scalpers / ανταλλαγές εισιτηρίων .

Υπάρχουν σπάνια εκπτωτικά κουπόνια για παιχνίδια, αλλά από καιρό σε καιρό οι φεστιβάλ Phoenix Suns θα εκτελούν εκπτώσεις και οικογενειακές προσφορές για καθίσματα ανώτερου επιπέδου.

Μπορείτε να ελέγξετε για αυτές τις ειδικές προσφορές, καθώς και για τις νύχτες με την παράδοση, στη σελίδα Φοίνιξ Suns Promotions.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια ή το χρονοδιάγραμμα, καλέστε το Phoenix Suns Office στο 602-379-SUNS.

Πού να μείνετε κοντά στο Talking Stick Resort Arena

Εάν παρακολουθείτε ένα παιχνίδι μπάσκετ και πρέπει να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο κοντά, υπάρχουν αρκετές συστάσεις για τα ξενοδοχεία στο κέντρο του Φοίνιξ .

Δεδομένου ότι το στάδιο είναι προσβάσιμο από το Valley Metro Rail , μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά καταλύματα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ελαφρύ σιδηρόδρομο , και τότε θα χρειαστείτε μόνο ένα πέρασμα ημέρας για να ταξιδέψετε από και προς το παιχνίδι.

Όλες οι ημερομηνίες και οι ώρες υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.