Πόσο κοστίζει να οδηγήσει το τρένο στο Φοίνιξ;

Ο αριθμός των ατόμων που διανύουν το σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας στην περιοχή Phoenix εξακολουθεί να αυξάνεται. Δεν είναι μόνο επειδή ο πληθυσμός μας εξακολουθεί να αυξάνεται. Καθώς η τιμή της βενζίνης γίνεται ένας σημαντικός παράγοντας στους προϋπολογισμούς μας και καθώς η ποιότητα του αέρα στην κοιλάδα επηρεάζει την ποιότητα ζωής μας, οι άνθρωποι αλλάζουν τις συνήθειες μεταφοράς τους. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούν περισσότερα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το Valley Metro είναι το όνομα του περιφερειακού συστήματος διαμετακόμισης στη μητροπολιτική περιοχή Phoenix.

Αποτελείται από:

Πόσο είναι το Φ.Π.Α .;

Το μετρό σιδηροδρομικής γραμμής Valley Valley είναι το ίδιο με το εισιτήριο λεωφορείου του μετρό Valley . Εδώ είναι το συνολικό χρονοδιάγραμμα χρεώσεων.

Αν ταξιδεύετε τακτικά στο λεωφορείο ή το λεωφορείο ή χρειάζεστε περισσότερα από ένα οχήματα δημόσιας συγκοινωνίας (συνδυασμός λεωφορείων και σιδηροδρόμων) για να φτάσετε στον προορισμό σας, θα διαπιστώσετε ότι ένα από τα παρακάτω περάσματα είναι το πιο οικονομικό:

All Day Pass ($ 4) - Μπορεί να αγοραστεί σε οποιονδήποτε σιδηροδρομικό σταθμό Valley Valley και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την ημέρα, από το σιδηρόδρομο μέχρι το σιδηρόδρομο ή από το λεωφορείο στο τρένο και πάλι. Αυτά λειτουργούν καλύτερα αν συνήθως δεν οδηγείτε ελαφρύ σιδηρόδρομο, αλλά θα το κάνετε αυτό μία ή δύο μέρες το μήνα για ειδικές εκδρομές.

Τα τοπικά περάσματα 7, 15 και 31 ημερών - τοπικά περάσματα 7, 15 και 31 ημερών - Το τοπικό σας πέρασμα πολλαπλών ημερών θα ισχύει για 7, 15 ή 31 συνεχόμενες ημέρες μετά την ενεργοποίηση. Ενεργοποιούνται κατά την πρώτη χρήση, όχι όταν τα αγοράζετε. Τα πενθήμερα περάσματα είναι ιδανικά για τους συγγενείς που επισκέπτονται ( συμβουλές για νέους αναβάτες ελαφρών σιδηροδρόμων ) ή εάν παρακολουθείτε μια τάξη μόλις αυτή την εβδομάδα ή το αυτοκίνητό σας θα βρίσκεται στο κατάστημα για λίγες μέρες.

Οι ημέρες ορίζονται ως συνεχείς ημέρες, όχι εργάσιμες ημέρες. Οι ηλικιωμένοι, οι νέοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες λαμβάνουν μειωμένους ναύλους.

Εδώ είναι το τρέχον χρονοδιάγραμμα των ναύλων για όλες τις επιλογές Rail Rail Metro.

Πώς μπορώ να αγοράσω εισιτήρια και περάσματα σιδηροδρομικών μετρό Valley;

Μπορείς :

  1. Αγοράστε το εισιτήριό σας σε κέντρα διακίνησης ή σε καταστήματα λιανικής πώλησης
  2. Αγοράστε το δελτίο σας στο σιδηροδρομικό σταθμό Valley Metro. Πιστωτικές κάρτες ή μετρητά γίνονται δεκτά.
  3. Ένας ναύλος 1-ποδηλάτων που αγοράζεται σε μια αυτόματη μηχανή αυτόματης πώλησης Valley Rail είναι καλό μόνο για το ελαφρύ τρένο. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λεωφορείο.
  4. Η απόδειξη εισιτηρίου 1 διαδρομή ισχύει για δύο ώρες και μόνο για χρήση σε μία κατεύθυνση πορείας.

Μειωμένοι ναύλοι για τοπική εξυπηρέτηση διατίθενται σε νέους ηλικίας 6-18 ετών, ηλικιωμένους άνω των 65 ετών και άτομα με αναπηρία. Τα παιδιά 5 και νεότεροι μπορούν να οδηγούν δωρεάν όταν συνοδεύονται από ενήλικες που πληρώνουν. Παιδιά ηλικίας 6 - 18 ετών που μπορούν να αποδείξουν την κατοικία στο Tempe μπορούν να πάνε δωρεάν όλο το χρόνο.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.