Αυγούστου Φεστιβάλ και εκδηλώσεις διακοπών στην Ιταλία

Ιταλικά Φεστιβάλ, Διακοπές και Ειδικές Εκδηλώσεις τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος είναι μια καλή στιγμή για φεστιβάλ στην Ιταλία. Ψάξτε για αφίσες με έντονο χρώμα για φέστα ή σαγκρά . Πολλοί Ιταλοί κάνουν διακοπές τον Αύγουστο, συχνά στην παραλία, έτσι είναι πιθανότερο να βρείτε φεστιβάλ εκεί και μπορείτε να περάσετε σε ένα μεσαιωνικό φεστιβάλ που περιλαμβάνει ανθρώπους ντυμένους με μεσαιωνικά κοστούμια.

Σε όλη την Ιταλία διοργανώνονται φεστιβάλ καλοκαιρινής μουσικής και συναυλίες εξωτερικού τον Αύγουστο.

15 Αυγούστου, Ferragosto (Ημέρα Κοίμησης της Θεοτόκου), είναι μια εθνική εορτή, τόσο πολλές επιχειρήσεις και καταστήματα θα κλείσουν.

Θα βρείτε γιορτές σε πολλά μέρη της Ιταλίας την ημέρα και τις ημέρες πριν και μετά, που περιλαμβάνουν συχνά μουσική, φαγητό και πυροτεχνήματα. Σε μερικές μεγάλες πόλεις όπως η Ρώμη και το Μιλάνο, ωστόσο, η πόλη θα εκκενωθεί καθώς οι Ιταλοί εγκαταλείπουν την πόλη για τις παραλίες και τα βουνά.

Φεστιβάλ Αυγούστου στην Ιταλία:

Το μεσαιωνικό Palio - Felire στην περιοχή του Βένετο κατέχει ένα μεσαιωνικό φεστιβάλ το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου με έναν αγώνα με παρέλαση και τοξοβολία.

Το La Quintana - Ascoli Piceno , στην κεντρική περιοχή του Le Marche της Ιταλίας, διοργανώνει ένα πρώτο τουρνουά τζόκινγκ την πρώτη Κυριακή του Αυγούστου. Το τουρνουά, ένα από τα καλύτερα μεσαιωνικά φεστιβάλ στη Μάρτσε, προηγείται από μια τεράστια παρέλαση με τους ανθρώπους ντυμένους στο κοστούμι του δέκατου πέμπτου αιώνα.

Η Festa della Madonna della Neve , στις 5 Αυγούστου, γιορτάζει μια θαυματουργή καλοκαιρινή χιονόπτωση τον τέταρτο αιώνα που προκάλεσε την κατασκευή της εκκλησίας Santa Maria Maggiore, μιας από τις κύριες εκκλησίες της Ρώμης .

Διαβάστε περισσότερα για τη Madonna του Φεστιβάλ Χιονιού στη Ρώμη . Αυτό το φεστιβάλ γιορτάζεται και σε άλλες περιοχές της Ιταλίας.

Το Palio del Golfo , αγώνας κωπηλασίας μεταξύ των 13 παραθαλάσσιων χωριών που συνορεύουν με τον κόλπο της La Spezia, πραγματοποιείται την πρώτη Κυριακή του Αυγούστου στο νερό από τον παραλιακό δρόμο της La Spezia . ( Χάρτης του κόλπου της Σπέτσια )

Το Giostra di Simone , στην πόλη του Montisi στην Τοσκάνη, πραγματοποιείται το απόγευμα της Κυριακής το απόγευμα στις 5 Αυγούστου. Πρώτα, υπάρχει μια κοσμοπολίτικη παρέλαση που ακολουθείται από ένα τουρνουά ιπποτών που εκπροσωπούν τα τέσσερα χωράφια ή γειτονιές της πόλης. Montisi και το Giostra di Simone

Το Palio de Pupe , στο Cappelle sul Tavo κοντά στην Πεσκάρα, είναι μια νυχτερινή παρέλαση τεράστιων μορφών που τελικά εκρήγνυνται με πυροτεχνήματα.

Το Festa del Mare - Diano Marina στη Λιγουρία διοργανώνει φεστιβάλ της θάλασσας με καλή έκθεση πυροτεχνημάτων στις 15 Αυγούστου.

Το Castelli , ένα χωριό στην περιφέρεια του Abruzzo που είναι διάσημο για τα κεραμικά του, γιορτάζει τις 15 Αυγούστου, ρίχνοντας όλα τα ατελή κεραμικά από ψηλά, καταστρέφοντάς τα με εντυπωσιακό τρόπο. (βλ. χάρτη Abruzzo )

Festa dei Candelieri - Το φεστιβάλ του κεριού στο Sassari της Σαρδηνίας χρονολογείται από τον 16ο αιώνα. Σε αυτό το συναρπαστικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Αυγούστου, θα δείτε μια κούρσα με ομάδες ανδρών που φέρουν τεράστια και πολύ βαριά κεριά. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον γεγονός. ( Χάρτης της Σαρδηνίας )

Palio της Σιένα - Ο δεύτερος γύρος του διάσημου αγώνα του Πάλιο στη Σιένα είναι η 16η Αυγούστου (ο πρώτος αγώνας ήταν στις 2 Ιουλίου). 10 από τις 17 κοντινές περιοχές της Σιένα, ανταγωνίζονται σε μια συναρπαστική κούρσα αγώνων αλόγων γύρω από την κεντρική πλατεία της Σιένα. Ο νικητής παίρνει το μετάξι.

( ορισμός palio ) Σιένα γίνεται πολύ γεμάτο γύρω από το χρόνο του Palio, ώστε να προχωρήσετε μπροστά εάν πηγαίνετε. Αγοράστε Siena Palio Εισιτήρια από την Επιλογή Ιταλία.
Φεστιβάλ Siena Palio | Σιένα Ταξιδιωτικός Σχεδιασμός

Το Θαύμα της Λευκής Παναγίας γιορτάζεται με μια πομπή φαναριών στο παραθαλάσσιο χωριό Λιγουρία του Πορνοβενέρε στις 17 Αυγούστου.

Το La Fuga del Bove , Escape of the Ox, είναι ένα φεστιβάλ 3 εβδομάδων στην πόλη Montefalco της Τοσκάνης. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πομπές σε ιστορικά κοστούμια, μουσική, φαγητό και ποτό και διαγωνισμούς ανάμεσα στα τέσσερα τρίμηνα της πόλης.

Η γιορνή της Πέρδικας , η γιορτή του Πάπα, γιορτάζεται στις 28-29 Αυγούστου στην πρωτεύουσα του Abruzzo της L'Aquila (δείτε το χάρτη Abruzzo ) με δύο ημέρες πομπών σε περίτεχνη ιστορική ενδυμασία.

Μουσικά Φεστιβάλ Αυγούστου στην Ιταλία

Τον Αύγουστο θα βρείτε υπαίθριες μουσικές παραστάσεις σε πολλές πόλεις, συνήθως στην κεντρική πλατεία.

Εδώ είναι μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μουσικής και θεάματος τέχνης τον Αύγουστο:

Το Estate Romana είναι ένα φεστιβάλ μουσικής και θεαμάτων τέχνης στη Ρώμη το καλοκαίρι. Αναζητήστε πληροφορίες στο τουριστικό γραφείο ή σε αφίσες στη Ρώμη. Επίσης στη Ρώμη, το Castello Sant'Angelo έχει μουσική και διασκέδαση κάθε βράδυ μέχρι τις 15 Αυγούστου.

Estate Firenze έχει παραστάσεις όλο το καλοκαίρι στη Φλωρεντία.

Η καλοκαιρινή όπερα στη Βερόνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε το Top Opera Houses της Ιταλίας για περισσότερες πληροφορίες.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας , ένα τεράστιο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου στο Lido, Διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ιταλία

Settimane Musicali di Stresa , 4 εβδομάδες συναυλιών στη Stressa στο Lago Maggiore ξεκινούν στα τέλη Αυγούστου.

Σημείωση: Το Φεστιβάλ Τοσκάνης, που πραγματοποιήθηκε στο Cortona τον Αύγουστο, πραγματοποιείται στη Φλωρεντία τον Ιούνιο .