Σιένα ταξιδιωτικός οδηγός και αξιοθέατα

Γνωρίστε την πόλη της Τοσκάνης της Σιένα

Η Σιένα είναι μια κλασική μεσαιωνική πόλη λόφων στην Τοσκάνη που είναι διάσημη για την μεγάλη πλατεία της πλατείας ή την κεντρική πλατεία. Η Piazza del Campo είναι η καρδιά της πόλης και είναι η πατρίδα του διάσημου καλοκαιριού, γνωστού ως Il Palio . Η κορυφή της ήταν περίπου 1260-1348 όταν ήταν μία από τις πλουσιότερες πόλεις της Ευρώπης και πολλά από τα κτίρια και τα έργα τέχνης της προέρχονται από εκείνη την εποχή.

Σιένα Τοποθεσία και καιρός:

Η Σιένα βρίσκεται περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια της Ρώμης και 60 χιλιόμετρα νότια της Φλωρεντίας, κοντά στο κέντρο της περιοχής της Τοσκάνης .

Η περίφημη περιοχή κρασιού Chianti τρέχει μεταξύ της Σιένα και της Φλωρεντίας. Για τις τυπικές θερμοκρασίες και τις βροχοπτώσεις που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πότε θα πάτε, δείτε την Καινή και το Ιστορικό Κλίμα της Σιένα.

Πού να μείνετε στη Σιένα:

Έμεινα στο Arcobaleno Hotel, ένα ωραίο ξενοδοχείο έξω από τους τοίχους σε κοντινή απόσταση από το κέντρο. Δείτε περισσότερα Κορυφαία βαθμολογία Siena Hotels.

Αν ταξιδεύετε με τους φίλους ή την οικογένεια Villa Pipistrelli , στους λόφους κοντά στη Σιένα, θα κάνετε μια μεγάλη επιλογή διαμονής. Η πολυτελής βίλα διαθέτει τη δική της ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, μια μεγάλη καλά εξοπλισμένη κουζίνα και ένα τζάκι για το χειμώνα.

Σιένα μαθήματα μαγειρικής και εκδρομές:

Φεστιβάλ Il Palio di Siena:

Το πιο φημισμένο φεστιβάλ της Σιένα είναι το Il Palio di Siena , ένας αγώνας αλόγων που διεξάγεται στην Piazza del Campo στις 2 Ιουλίου και στις 16 Αυγούστου. Κερδίζοντας το palio είναι μεγάλη τιμή και ο αγώνας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις γύρω από τις μέρες του Palio . Οι αγώνες είναι πολύ γεμάτοι - ίσως να είστε σε θέση να παγιδεύσετε ένα σταθερό μέρος, οι θέσεις που έχουν κρατηθεί συνήθως πωλούνται εκ των προτέρων.

Σιένα Αξιοθέατα:

Σιένα Εικόνες:

Κάντε μια εικονική περιήγηση στα κορυφαία αξιοθέατα με την Πινακοθήκη της Siena. Στη συνέχεια, εξετάστε προσεκτικά το εσωτερικό του Duomo. Απολαύστε αυτές τις φωτογραφίες της Siena Palio Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν στο παλιό τον Ιούλιο του 2005 από τους Joe Bauwens και Marybeth Flower, φωτογράφοι που δημιούργησαν το βιβλίο Piazza, την καρδιά και την ψυχή της Ιταλίας .

Μετάβαση στη Σιένα:

Η Σιένα απέχει 2-3 ώρες από τη Ρώμη με τρένο και 3-4 ώρες από το Μιλάνο. Τα πλησιέστερα αεροδρόμια είναι η Φλωρεντία και η Πίζα (βλ. Ιταλία Airports Map ). Μπορείτε να φτάσετε στη Σιένα με το τρένο ή το λεωφορείο από άλλες πόλεις της Τοσκάνης. Τα λεωφορεία σας μεταφέρουν στο ιστορικό κέντρο. Ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι έξω από το κέντρο και συνδέεται με το λεωφορείο. Η κυκλοφορία περιορίζεται στους τοίχους, αλλά υπάρχουν χώροι στάθμευσης έξω από το κέντρο που εξυπηρετούνται με λεωφορείο. Ορισμένα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, αν δεν σας πειράζει πολύ.

Κοντά στη Σιένα:

Η ύπαιθρο έξω από τη Σιένα είναι όμορφη και ασυνήθιστη. Θα συναντήσετε μικρά χωριά, μεσαιωνικές πόλεις λόφων, αμπελώνες και ελιές. Η Κρήτη Senese είναι η περιοχή των πηλών λόφων νότια της Σιένα, ένα εντυπωσιακό και άγονο τοπίο.

Βόρεια της Σιένα είναι η περιοχή κρασιού Chianti Classico. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κρασί, δείτε τις συμβουλές μας για την επίσκεψη στο Chianti Wineries .

Το Monteriggioni είναι μια μικρή και γραφική περιτειχισμένη πόλη με 14 πύργους πολύ κοντά στη Σιένα. Σε λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο, μπορείτε να επισκεφθείτε το San Gimignano ή τις κωμοπόλεις Montepulciano και Montalcino.