Ένας οδηγός του κηπουρού για τα καλύτερα φυτώρια στο Σαν Ντιέγκο

Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με αυτά τα φυτώρια και τα κέντρα κήπου του Σαν Ντιέγκο County

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τη ζωή στο Σαν Ντιέγκο είναι ότι το ζεστό και ήπιο κλίμα του σημαίνει ότι μπορείτε να μεγαλώσετε σχεδόν οτιδήποτε εδώ. Καλύτερα, μπορείτε να αναπτύξετε πολλά πράγματα όλο το χρόνο.

Τώρα, την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι όταν οι περισσότεροι λαοί που έχουν μια τάση για κηπουρική κάνουν τη φύτευσή τους. Ακόμα κι αν έχετε έναν αντίχειρα πράσινο αντίχειρα, δεν πονάει ποτέ να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα εργοστάσιο ντομάτας ή δύο - είναι α δεν μπορεί να χάσει το μέρος μας της χώρας.

Για πολλούς από εμάς αυτές τις μέρες, να πάρουμε φυτά σημαίνει να κατευθυνθείτε στην τοπική αποθήκη Home για να αρπάξετε ό, τι φυτεύσεις που τυχαίνει να πιέζουν. Τώρα, δεν υπάρχει τίποτα κακό με την αγορά φυτών στο Home Depot - είναι απολύτως ωραία και πηγαίνω εκεί αρκετά συχνά. Αλλά υπάρχουν πολλά φυτά που δουλεύουν καλά στο Σαν Ντιέγκο, εκτός από μαργαρίτες και πετούνια. Αυτό είναι όταν μια ταξίδι στο τοπικό νηπιαγωγείο είναι εντάξει.

Η επικέντρωση στο τοπικό σας κέντρο βρεφονηπιακής περιποίησης και κήπου είναι μια εμπειρία που ανοίγει τα μάτια, αν δεν έχετε πάει σε ένα τελευταίο. Αυτά είναι τα μέρη για να πάτε όταν θέλετε να βρείτε ένα ασυνήθιστο εργοστάσιο ή ακόμα και μόνο ένα μοναδικό βότανο για κήπο σας βοτάνων. Το καλύτερο από όλα, οι εργαζόμενοι σε αυτά τα φυτώρια είναι εξαιρετικά χρήσιμοι και γνωρίζουν τα πράγματα τους. Εάν έχετε ερωτήσεις, αυτά τα φυτώρια είναι τα μέρη για να πάτε.

Εδώ είναι μερικά από αυτά που έχω βρεθεί να είναι τα καλύτερα φυτώρια στο νομό του Σαν Ντιέγκο με μια ενδιαφέρουσα επιλογή των φυτών και προμήθειες.

Βρεφονηπιακός σταθμός Walter Andersen

Βρίσκεται στην περιοχή Midway κοντά στο Sports Arena, ο Walter Andersen δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 75 χρόνια, ένα σεβάσμιο ίδρυμα. Με μια λεπτή, εκτεταμένη επιλογή φυτών, είναι πιθανό να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Και αν δεν μπορείτε, το εξαιρετικά εξυπηρετικό και καταρτισμένο προσωπικό τους μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πού να το βρείτε.

Ελέγξτε την επιλογή των τροπικών φυτών και των λουλουδιών. Έχουν επίσης μια θέση στο Poway.

Σαν Ντιέγκο Διεύθυνση: 3642 Enterprise Street, Σαν Ντιέγκο
Σαν Ντιέγκο Τηλέφωνο: 619-224-8271

Poway Διεύθυνση: 12755 Danielson Court, Poway
Poway Phone: 858-513-4900

Mission Hills Nursery

Αυτό το άνετο βρεφονηπιακό σταθμό είναι η επιτομή του παιδικού σταθμού γειτονιάς παλαιού τύπου και είναι το παλαιότερο του Σαν Ντιέγκο (από το 1910). Βρίσκεται στο Mission Hills, μια από τις πιο όμορφες παλιές γειτονιές του Σαν Ντιέγκο, το Mission Hills Nursery είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε μόνο τα φυτά. Όταν τελειώσετε, κάντε μια βόλτα στην υπέροχη γειτονιά. Υποθέτω ότι εφοδίασαν τα φυτά για την πλειοψηφία των περιποιημένων αυλών της γειτονιάς.

Διεύθυνση: 1525 Fort Stockton Drive, Σαν Ντιέγκο
Τηλέφωνο: 619-295-2808

Οι Κήποι του Weidner

Αν σας αρέσουν οι κόνδυλοι βεγόνιες, τότε οι κήποι του Weidner είναι το μέρος για να πάτε. Έχουν επίσης και άλλα δημοφιλή λουλούδια, όπως φούσκια, ορτανσίες και impatiens, αλλά οι βεγόνιες είναι η ειδικότητά τους. Κάντε μια βόλτα στα θερμοκήπια τους και απλά πάρτε όλα τα χρώματα.

Διεύθυνση: 695 Normandy Road, Encinitas
Τηλέφωνο: 760-436-2194

Evergreen Nursery

Όχι ακριβώς το βρεφονηπιακό κέντρο της γειτονιάς σας, το Evergreen Nursery έχει τέσσερις τοποθεσίες και είναι το μεγαλύτερο φυτώριο χονδρικής στο Σαν Ντιέγκο ανοιχτό στο κοινό.

Είτε χρειάζεστε έναν γεμάτο φοίνικα είτε δεκάδες θάμνους, ή κάποιο άλλο μεγάλο φυτό ή δέντρο, το Evergreen είναι το μέρος για να πάτε. Έχει μικρότερα φυτά και λουλούδια, επίσης. Απλά οδηγήστε το όχημά σας ακριβώς πάνω στο παρτίδα και κάτω από τις σειρές για να σηκώσετε τα φυτά σας.

East County Διεύθυνση: 9708 Flinn Springs Road, El Cajon
East County Τηλέφωνο: 619-443-0873

North County Διεύθυνση: 3231 Oceanside Blvd, Oceanside
Βόρεια Κομητεία Τηλέφωνο: 760-754-0340

Carmel Valley Διεύθυνση: 13650 Carmel Valley Road, Σαν Ντιέγκο
Carmel Valley Τηλέφωνο: 858-481-0622

Κέντρα Κήπου Armstrong

Εάν κάποιοι ηλικιωμένοι θυμούνται την τοπική αλυσίδα Nurseryland, τότε τα κέντρα κήπων Armstrong πιθανότατα θα φαίνονται οικεία, δεδομένου ότι ήταν αυτό που ήταν παλαιότερα γνωστό ως. Το μεγάλο πράγμα για τις τοποθεσίες του Armstrong Garden Center είναι ότι οι χώροι τους είναι ωραίοι και συμπαγείς, με μεγάλη ποικιλία φυτικών επιλογών, όμως δεν φαίνεται να είναι πολύ συντριπτική, όπως συμβαίνει συχνά με τα φυτώρια.

Υπάρχουν τοποθεσίες σε ολόκληρη τη χώρα του Σαν Ντιέγκο - βρείτε την πλησιέστερη τοποθεσία σε εσάς με τον εντοπισμό του καταστήματος των κέντρων κήπων Armstrong.

Καλοκαίρια

Αυτό το κήπο, που βρίσκεται ακριβώς έξω από το I-8, βρίσκεται δίπλα στο El Cajon στο Flinn Springs και περιλαμβάνει εργαστήρια, μαθήματα και άλλες σπεσιαλιτέ με κηπευτικά. Το Summers Past Farms ειδικεύεται επίσης σε φυτά που προσελκύουν πεταλούδες και κολίβρια.

Διεύθυνση: 15602 Olde Hwy 80, Flinn Springs
Τηλέφωνο: 619-390-1523

Το νηπιαγωγείο του Hunter

Αυτό το βρεφονηπιακό σταθμό, που βρίσκεται στο Lemon Grove, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από τριαντάφυλλα και δέντρα, καθώς και τη μεγάλη ποικιλία φυτών κρεβατιών. Το Hunter's είναι ένα οικογενειακό φυτώριο και βρίσκεται στην τοποθεσία Lemon Grove / Spring Valley για πάντα με εξειδικευμένο προσωπικό.

Διεύθυνση: 3110 Sweetwater Road, Lemon Grove
Τηλέφωνο: 619-463-9341

Φυτώρια χωριών

Οι Φυτώρια Village εξυπηρετούν τους εργολάβους του τοπίου, τους εμπόρους λιανικής πώλησης και τους χονδρεμπόρους, αλλά το ευρύ κοινό είναι ευπρόσδεκτο στους αναπτυσσόμενους χώρους του, οι οποίοι πωλούν μεγάλη ποικιλία φυτών. Village Φυτώρια έχει δύο θέσεις στο νομό του Σαν Ντιέγκο και είναι ένα καλό μέρος για να βρείτε μια ποικιλία από δέντρα, διακοσμητικά χόρτα, καθώς και μερικά μη-έτσι-κοινά φυτά κρεβάτι.

Miramar Διεύθυνση: 5400 Governor Drive, Σαν Ντιέγκο
Miramar Τηλέφωνο: 858-552-0592

Escondido Διεύθυνση: 2415 San Valley Valley Road, Escondido
Escondido Τηλέφωνο: 800-542-0209

Ενημερώθηκε από την Gina Tarnacki