Εκθέσεις αυτοκινήτων του Σαν Ντιέγκο: Κρουαζιέρα με κλασικό αυτοκίνητο

Εάν είστε οπαδός αυτοκινήτων, ειδικά αυτοί που ανήκουν στο κλασσικό vintage του '50 και του '60, τότε οι εκθέσεις αυτοκινήτων που έγιναν στο La Mesa, το El Cajon, το Chula Vista και το Escondido είναι must-dos. Μπορείτε να θαυμάσετε τα αγαπημένα αποκατεστημένα μηχανήματα, όλα λαμπερά και λαμπερά. Τα προσωπικά μου αγαπημένα είναι το Chevys '55 -'57, και η εποχή της δεκαετίας του '50 Ford Thunderbirds. Όποια κι αν είναι τα αγαπημένα σας, οι κλασικές εκθέσεις αυτοκινήτων είναι μια ωραία δόση νοσταλγίας.

Ακόμα κι αν δεν είστε ιδιαίτερα ερωτευμένοι με αυτοκίνητα, αυτές οι διάφορες εκθέσεις αυτοκινήτων εξακολουθούν να είναι πολύ διασκεδαστικές.

Ανάλογα με τον χώρο, οι δραστηριότητες κυμαίνονται από ζωντανή μουσική, καμπίνες τροφίμων και βιοτεχνίας και ψυχαγωγία για παιδιά. Μια άλλη όμορφη πτυχή αυτών των τοπικών επιδείξεων αυτοκινήτων είναι ότι έχετε μια γεύση από την τοπική κοινότητα και τις επιχειρήσεις της.

Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα καθιερωμένα κλασικά shows αυτοκινήτων γύρω από το Σαν Ντιέγκο:

Κλασικές Νύχτες Κρουαζιέρας Αυτοκινήτων στην Encinitas

Τρίτη Πέμπτη του μήνα από Μάιο έως Σεπτέμβριο, 5:30 μ.μ. έως 7:30 μ.μ.
Η κλασική νυχτερινή κρουαζιέρα αυτοκινήτων είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στην κλασική περιστροφή του αυτοκινήτου, χάρη στην ατμόσφαιρα της Encinitas και την έμφαση στα οχήματα ξύλου. Σε αντίθεση με τις άλλες εβδομαδιαίες εκπομπές, αυτή πραγματοποιείται μόνο την τρίτη Πέμπτη κάθε μήνα μέχρι το καλοκαίρι. Αλλά το δροσερό πράγμα είναι να δείτε τα κλασικά ξύλα σε ένα πραγματικό παραθαλάσσιο περιβάλλον.

Cajon κλασικό κρουαζιερόπλοιο στο El Cajon

Τετάρτη, Ιούνιος έως Σεπτέμβριος, 5 μ.μ. έως 8 μ.μ.
Η μεγαλύτερη εβδομαδιαία κλασική επίδειξη αυτοκινήτων στη νότια Καλιφόρνια πραγματοποιείται στην Main Street, στο κέντρο του El Cajon.

Ελεύθερη για το κοινό, η επίδειξη αυτοκινήτου έχει μια γοητευτική οδό στο δρόμο και διαθέτει πάνω από 400 αυτοκίνητα, ζωντανή μουσική, φαγητό και βιοτεχνίες. Ο καθένας μπορεί να εισέλθει στο αυτοκίνητό του για ένα από τα 25 τρόπαια που παραδίδονται κάθε βράδυ. Δεν υπάρχουν τέλη εισόδου και η επίδειξη αυτοκινήτου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όλη την οικογένεια να απολαύσει μια βραδιά διασκέδασης και ενθουσιασμού.

Το La Mesa Classic παρουσιάζει το αυτοκίνητο και το ποδήλατο

Πέμπτη από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο, από τις 17:00 έως τις 20:00
Ένα από τα καλύτερα στο νομό, το La Mesa Classic Car και το Bike Show είναι ένα τέλειο μικρό χωριό για να ταξιδέψετε. Η γοητευτική περιοχή του χωριού La Mesa, με τα καταστήματα με αντίκες και τα δημοφιλή εστιατόρια, προσφέρει ένα τέλειο νοσταλγικό σκηνικό για καυτές ράβδους και μυϊκά αυτοκίνητα. Κάθε εβδομάδα υπάρχουν 160 αυτοκίνητα που σταθμεύουν κατά μήκος της λεωφόρου La Mesa, και πολλά άλλα κρουαζιέρες αργά για μια κινούμενη εκπομπή. Κάθε εβδομάδα υπάρχουν μεταξύ 2.500 και 4.500 θεατών που περπατούν στη λεωφόρο. Οι άνθρωποι όλων των ηλικιών αγαπούν τα αυτοκίνητα και υπάρχουν πολλά να δουν. Υπάρχουν άμαξες, αυτοκίνητα αντίκες, κλασικά αυτοκίνητα και ζεστές ράβδους. Υπάρχει επίσης ένα μοτίβο μοτοσικλετών για να απολαύσετε το πλήθος.

Cruisin 'Grand στο Escondido

Παρασκευές από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο, από τις 17:00 έως τις 21:00
Τις Παρασκευές βράδυ, ένα στημόνι χτυπά στο κέντρο του Escondido χάρη στο Cruisin 'Grand. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι με περίπατους ανθρώπους όλων των ηλικιών, ενώ μια παρέλαση των vintage αυτοκινήτων πριν από τη δεκαετία του '70 σιγά-σιγά κρουαζιέρες επάνω και κάτω από την Grand Avenue. Όλα τα είδη vintage αυτοκίνητα - από τις Αμερικάνικες θερμές ράβδους, τα κλασικά, τα αντίκες και τα τελωνεία βοηθούν να κάνουν επτά τετράγωνα του Escondido τον τόπο που θα είναι τα βράδια της Παρασκευής.

Έκρηξη από το παλιό αυτοκίνητο στο Chula Vista

Τρίτη το καλοκαίρι, από τις 17:00 έως τις 20:00
Πάνω από 125 κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες εμφανίζονται στο Blast από το Show Car στο Chula Vista, καθώς και σε περίπτερα μουσικής, τροφίμων και πωλητών. Η επίδειξη βρίσκεται στην τρίτη λεωφόρο στο κέντρο του Chula Vista.