Πώς να υποβάλετε αίτηση για ένα διαβατήριο των ΗΠΑ στο Κλίβελαντ

Το αμερικανικό διαβατήριο είναι ένα διεθνώς αποδεκτό έγγραφο, που εκδίδεται από την αμερικανική κυβέρνηση, το οποίο καθιερώνει την ταυτότητα του κομιστή και του επιτρέπει να ταξιδεύει στο εξωτερικό. Όχι μόνο είναι ένα διαβατήριο η καλύτερη μορφή ταυτότητας υπάρχει, αλλά είναι απαραίτητο να ταξιδεύουν έξω από τις ΗΠΑ σε σχεδόν οποιαδήποτε χώρα.

(Ισχύει τον Ιανουάριο του 2007, απαιτείται διαβατήριο για τους πολίτες των ΗΠΑ που φτάνουν αεροπορικώς για να επισκεφτούν τον Καναδά, το Μεξικό και την Καραϊβική.

Το 2008, η απαίτηση αυτή θα περιλαμβάνει επιβάτες κρουαζιερόπλοιων και επιβατών).

Είναι καλύτερο να υποβάλετε αίτηση για διαβατήριο πολύ πριν από την αναχώρησή σας. Παραδοσιακά, οι νέες αιτήσεις διαβατηρίων υποβλήθηκαν σε επεξεργασία σε 6-8 εβδομάδες, αλλά με την επίθεση των αιτήσεων που απορρέουν από τους νέους ταξιδιωτικούς κανονισμούς, ο χρόνος επεξεργασίας συχνά υπερβαίνει τις 12 εβδομάδες. Η συμβουλή μου είναι να αποκτήσω τώρα ένα διαβατήριο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε αυτό το παρορμητικό ταξίδι στον Καναδά (ή ​​στο Παρίσι) χωρίς να ανησυχείτε.

Τι θα χρειαστείτε για να υποβάλετε αίτηση για ένα νέο διαβατήριο των ΗΠΑ

Οι νέες αιτήσεις διαβατηρίου πρέπει να υποβάλλονται αυτοπροσώπως σε ένα από τα περισσότερα από 9.000 γραφεία διαβατηρίων παγκοσμίως. Τα περισσότερα γραφεία στις ΗΠΑ είναι ταχυδρομικά γραφεία, βιβλιοθήκες και ομοσπονδιακά και κρατικά δικαστήρια. (Δείτε παρακάτω μια μερική λίστα των τοποθεσιών του Cleveland.) Για να υποβάλετε αίτηση για το διαβατήριό σας, θα χρειαστείτε τα παρακάτω.

Στοιχεία για τα διαβατήρια

Πού να υποβάλετε αίτηση για διαβατήριο στο Μεγάλο Κλίβελαντ

Τα γραφεία αιτήσεων διαβατηρίου περιλαμβάνουν: