Ομαδικές ομάδες και δραστηριότητες στην περιοχή DC

Η Washington DC είναι μια μεγάλη πόλη για singles. Η Forbes.com κατατάσσει το DC # 5 στο άρθρο της, «Καλύτερες Πόλεις για Singles 2009», σημειώνοντας ότι η πρωτεύουσα του έθνους έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας στη χώρα και είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσουν οι καριέρες τους φιλόδοξους νέους. Είτε ψάχνετε να συναντήσετε κάποιον ειδικό είτε απλά επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, η Ουάσιγκτον DC έχει τόσες πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες και οργανώσεις πολιτών που έχουν πολλές ευκαιρίες να συναντήσουν και άλλα singles που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας.

Ελέγξτε μερικές από τις παρακάτω ομάδες ή δραστηριότητες: (Σημειώστε ότι πολλοί από αυτούς δεν απαιτούν να είστε ενιαίος και ίσως απλά να είστε ένας καλός τρόπος για να φτιάξετε νέους φίλους)

Ενιαίοι εθελοντές του DC
Πρόκειται για έναν διεθνή οργανισμό που παρέχει σε μεμονωμένους ανθρώπους τη δυνατότητα να συναντήσουν και άλλα singles μέσω εθελοντικών δραστηριοτήτων στην περιοχή της Ουάσινγκτον

Επαγγελματίες στην πόλη
Αυτή η ομάδα διοργανώνει εκατοντάδες εκδηλώσεις στην περιοχή της Washington, DC κάθε χρόνο για να φέρει μαζί την τοπική επαγγελματική κοινότητα.

Σύνδεση μαύρων επαγγελματιών
Η οργάνωση συγκεντρώνει μαύρους επαγγελματίες στην περιοχή Washington, DC για κοινωνικοποίηση και δικτύωση. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ευτυχισμένες ώρες, γκαλά πρεσβείας, πάρτι διακοπών, μαθήματα χορού, εκδρομές, υπαίθρια αθλήματα και πολλά άλλα.

20s & 30s Going Out Ομάδα
Πρόκειται για μια ομάδα κοινωνικής δικτύωσης (όχι για singles ή χρονολόγηση) για νέους ενήλικες στη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσιγκτον. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν χορό, τραπεζαρία, υπαίθριες δραστηριότητες, οδικά ταξίδια και πολλά άλλα.

Διεθνής λέσχη DC!
Η οργάνωση απευθύνεται σε διεθνείς επαγγελματίες που απολαμβάνουν διεθνείς πολιτιστικές εμπειρίες καθώς και κοινωνικές, εκπαιδευτικές και υπαίθριες εκδηλώσεις, βοηθώντας παράλληλα την κοινότητα.

Εκδηλώσεις και περιπέτειες
Αυτή η ομάδα σχεδιάζει μια ποικιλία δραστηριοτήτων όπως κρουαζιέρες σε φεγγαρόφωτο, πεζοπορίες, rafting στο λευκό νερό, θέατρο, ιππασία, αθλητικές εκδηλώσεις, γευσιγνωσία οίνου, ταξίδια σε όλο τον κόσμο, νυχτερινά παιχνίδια και πολλά άλλα.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε DC
Ο οργανισμός παρέχει ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης και δικτύωσης για νέους επαγγελματίες, που κυμαίνονται από μαύρες γαβάτες γραβάτα σε ενημερωτικά σεμινάρια για υπαίθριες περιπέτειες σε εξωτικές αποδράσεις Σαββατοκύριακου.

Ivy Singles Social Club
Το ISSC είναι ένας συνασπισμός των περιφερειακών συλλόγων αποφοίτων που ασχολούνται με τις κοινωνικές δραστηριότητες. Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές σε όλους τους αποφοίτους σχολών μελών και τους καλεσμένους τους.

Καθολικός Σύλλογος Αποφοίτων Ουάσιγκτον, DC
Το CAC είναι ένας οργανισμός που συγκεντρώνει μοναχικούς Καθολικούς επαγγελματίες ώστε να μπορούν να συναντηθούν και να εξοικειωθούν με ένα χριστιανικό περιβάλλον. Χορηγούν 20-30 δραστηριότητες κάθε μήνα, συμπεριλαμβανομένων των φιλανθρωπικών, θρησκευτικών, κοινωνικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Εβραϊκό κοινοτικό κέντρο της Ουάσινγκτον Κοινωνικά δίκτυα
Η JCC διαθέτει αρκετά δίκτυα για singles, που απευθύνονται σε ενήλικες Εβραίους χωρισμένους σε ηλικιακές ομάδες.

IDSocialConnect - Το Διαπροσωπικό Dating και Κοινωνικές Συνδέσεις Meetup Group είναι μια ομάδα χρονολόγησης και κοινωνικής δικτύωσης για singles στην περιοχή του μετρό της Ουάσιγκτον DC που είναι ανοικτά σε διαφυλετικές χρονολόγηση. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν χορό, ευτυχισμένες ώρες, πεζοπορίες / βόλτες, ποτάμια, σεμινάρια χρονολόγησης / εργαστήρια, αθλητικές εκδρομές και ταξίδια.