Περιήγηση στο Τενεσί οινοποιεία - Οδηγός τουριστών ποταμών Tennessee

Ένας οδηγός για το Touring Tennessee Wineries

Περιήγηση στα οινοποιεία του Τενεσί
Τα τελευταία 20 χρόνια το Τενεσί έχει γίνει γνωστό για κάτι παραπάνω από το "Moonshine" και το Whiskey. Γίνεται γνωστός για το κρασί της.
Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που οι Τενεσίοι έχουν δοκιμάσει τα χέρια τους ως εμπορικοί οινοποιούς, έφτασαν σε ένα μεγάλο ξεκίνημα στα τέλη του 1800, στην πραγματικότητα έκαναν κρασιά που κέρδισαν πολλά χρυσά μετάλλια σε διαγωνισμούς γευσιγνωσίας. Η επιτυχία τους ήταν βραχύβια, καθώς η απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ το 1909.



Όταν η απαγόρευση καταργήθηκε σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, οι παραγωγοί τοπικού ουίσκι και άλλοι άνθισαν, ενώ τα οινοποιεία δεν κατάφεραν να πιάσουν το κλαδί.

Ωστόσο, οι ντόπιοι συνέχισαν να παράγουν κρασί Blackberry και άλλες ποικίλες επιλογές για τον εαυτό τους και τους φίλους τους όπως είχαν από τις αρχές του χρόνου του Τενεσί, αλλά τα εμπορικά οινοποιεία δεν εμφανίστηκαν ξανά μέχρι 40 χρόνια κάτω από το δρόμο, όταν στη δεκαετία του 1980 άρχισαν να κάνουν σοβαρή ελα πισω.

Σήμερα, το Τενεσί έχει σήμερα πάνω από 25 οινοποιεία και πολλά από αυτά παράγουν εθνικά και διεθνή βραβεία.

Βρήκαμε τα καλύτερα από τα καλύτερα όταν πρόκειται για το κρασί Tennessee, από τοποθεσίες των τοπικών οινοποιείων σε όλη την πολιτεία, μέχρι τις τοπικές εκδηλώσεις και τις εκδηλώσεις στην περιοχή του Μέσου Τενεσί. Έχουμε επίσης αναφέρει κάποιες από τις καλύτερες εθνικές ιστοσελίδες κρασιών που διατίθενται στον ιστό, από ιστοτόπους αναφοράς σε διαδραστικούς ιστότοπους.
Στην υγειά σας!

Βρείτε το κρασί του Τενεσί - μια λίστα των οινοποιείων Tennessee ανά περιοχή

Μέση οινοποιεία του Τενεσί
Ανοιχτά οινοποιεία στο Τενεσί
Δυτικά οινοποιεία του Tennessee

Ετήσια εκδηλώσεις κρασιού στο Μέση Τενεσί - Κατάλογος τοπικών εκδηλώσεων κρασιού και φεστιβάλ που πραγματοποιούνται ετησίως στη μέση περιοχή του Tennessee

Ένα τοστ στο Τενεσί
Ιστοσελίδα: www.atoasttotennessee.com
Αυτό το ετήσιο φεστιβάλ εκδηλώσεων του φθινοπώρου, το οποίο πραγματοποιείται κανονικά τον Μάιο, περιλαμβάνει δωρεάν δείγματα από τα οινοποιεία του Tennessee που πωλούν το προϊόν τους τόσο από το μπουκάλι όσο και από την περίπτωση.


Ζωντανή μουσική όλη την ημέρα! Τεχνίτες και ειδικευμένα τρόφιμα! Δωρεάν στάθμευση!
Προσφέρεται καθορισμένη έκπτωση οδηγού.

Κρασί στον ποταμό
Ιστοσελίδα: www.wineontheriver.com
Το κρασί στον ποταμό, το πρώτο γεγονός που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην πεζογέφυρα της οδού Shelby Street, συνεχίζει το ετήσιο φεστιβάλ γευσιγνωσίας κάθε φθινόπωρο με θέα στο Downtown Nashville Skyline.

Οι προσφορές κρασιού περιλαμβάνουν εκατοντάδες κρασιά από όλο τον κόσμο. Οι ζωντανές μουσικές και ειδικές τροφές διατίθενται στο χώρο του ξενοδοχείου.
Προσφέρεται καθορισμένη έκπτωση οδηγού.

Κρασί στο WestSide
Ιστοσελίδα: wineonthewestside.com
Το Φεστιβάλ Κρασιού περιλαμβάνει πάνω από δώδεκα Οινοποιεία από το Μεγάλο Κράτος του Τενεσί, καθώς προσφέρει πολλά τρόφιμα, τέχνη, μουσική, εκπαίδευση και συναφείς δραστηριότητες για να απολαύσετε και να συμμετάσχετε στο Φεστιβάλ. Οι δειγματοληψίες και οι αγορές κρασιού είναι επίσης διαθέσιμες στο χώρο.
Αυτή η ετήσια εκδήλωση του Φεστιβάλ είναι ένας συλλέκτης κεφαλαίων που υποστηρίζει τη Συμφωνική Ορχήστρα του Bryan και την WestSide Business Association για την περαιτέρω καλλιτεχνική κουλτούρα στο Cookeville μαζί με τη συνεχή ανάπτυξη του Historic WestSide.
Προσφέρεται καθορισμένη έκπτωση οδηγού.

Κρασί πάνω από το νερό
Ιστοσελίδα: www.wineoverwater.org
Το κρασί πάνω από το νερό πραγματοποιείται στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Chattanooga στις προσφορές γέφυρας Walnut Street που περιλαμβάνουν επιλογές κρασιού από όλες τις γωνιές του πλανήτη.
Οι ζωντανές μουσικές και ειδικές τροφές διατίθενται στο χώρο του ξενοδοχείου για αγορά.
Δεν υπάρχει καθορισμένη έκπτωση οδηγών.

Τοπικοί Πόροι του Κρασιού - Κατάλογος των τοπικών πόρων κρασιών του Τενεσί, γεμάτοι με πληροφορίες μόνο για έναν εραστή του κρασιού του Τενεσί.
Ένωση Αμπελουργών Τένεσιν
PickTennesseeProducts.org

Μέση οινοποιεία του Τενεσί

Arrington Vineyard & Winery - (Φωτογραφίες)
Διεύθυνση: 6211 Patton Road Arrington, TN 37014
Τηλέφωνο: 615-395-0102
Ιστοσελίδα: www.arringtonvineyards.com
Το Arrington Vineyard άνοιξε το καλοκαίρι του 2007 και βρίσκεται στην περιφέρεια Williamson σε έκταση 75 στρεμμάτων. Προσφέρει ένα υπέροχο ρουστίκ ξενώνας που χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις και γευσιγνωσίες κρασιού.

Amber Falls Οινοποιεία & Κάβες
Διεύθυνση: 794 Ridgetop Road Hampshire, TN 38461
Τηλέφωνο: 931-285-0088
Ιστοσελίδα: www.amberfallswinery.com
Οι οινοποιίες Amber Falls & Cellars που βρίσκονται στις όμορφες ψηλές κορυφογραμμές του Μέση Τενεσί κοντά στο πάρκο Natchez Trace Parkway, προσφέρουν μια ποικιλία από εκλεκτά κρασιά με δωρεάν γευσιγνωσία στην αίθουσα γευσιγνωσίας κελαριών.

Διατίθενται επίσης: περίπτερα για πικ-νικ ή χαλάρωση με καλό κρασί, αίθουσα προβολής στο βουνό, εκδρομές με αμπελώνες, ειδικές εκδηλώσεις, χώροι για γάμους, συναντήσεις, συνάντηση κλπ. Και ένα γοητευτικό ξενώνα.

Παραδοσιακοί αμπελώνες και οινοποιεία
Διεύθυνση: 1100 Dunlop Lane, Clarksville, TN 37040
Τηλέφωνο: 931-645-8867
Ιστοσελίδα: www.beachavenwinery.com
Το The Beachaven Winery βρίσκεται στο Clarksville, όπου στεγάζονται οι 101st Airborne και Fort Campbell Army Base και προσφέρει πολλά κρασιά που έχουν κερδίσει βραβευμένα κτήματα, τα οποία περιλαμβάνουν το τοπικό αγαπημένο Beachaven White.

Beans Creek Winery
Διεύθυνση: 426 Ragsdale Road, Μάντσεστερ, TN 37355
Τηλέφωνο: 931-723-2294
Ιστοσελίδα: www.beanscreekwinery.com
Το Beans Creek Winery βρίσκεται στο Μάντσεστερ και οι προσφορές κρασιού κυμαίνονται από ξηρούς κόκκινους καρπούς έως γλυκά λευκά και φρούτα.

Chateau Ross Winery
Διεύθυνση: 5823 Fulton Road, Σπρίνγκφιλντ, TN 37172
Τηλέφωνο: 615-654-9463
Ιστοσελίδα: www.chateauross.com
Το Chateau Ross είναι ένα μικρό ιδιωτικό οινοποιείο και αμπελώνας που βρίσκεται στην κομητεία Robertson, κοντά στην κρατική γραμμή του Κεντάκυ.

Οι ιδιωτικές εκδρομές και γευσιγνωσίες είναι μόνο με ραντεβού.

Το οινοποιείο Chestnut Hill
Διεύθυνση: PO Box 488, Crossville, TN, 38555 -I-40 και Peavine Rd (έξοδος 322)
Τηλέφωνο: 931-707-5656 / 888-848-4883
Ιστοσελίδα: www.chestnuthillwinery.com

Το οινοποιείο διακόπτη του Grinder
Διεύθυνση: 2119 Hwy 50 West Loop Centerville, TN 37033
Τηλέφωνο: 931-729-3690
Ιστοσελίδα: www.gswinery.com

Holly Ridge Winery
Διεύθυνση: 486 O'Neil Road, Livingston, TN 38570
Τηλέφωνο: 931-823-8375
Ιστοσελίδα: www.hollyridgewinery.com
Το Holly Ridge ανήκει στην οικογένεια και λειτουργεί.

Σε βολική τοποθεσία στο Overton County, προσφέρει πολλά ετήσια γεγονότα και όλα περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική και άφθονο φαγητό. Το ετήσιο Φεστιβάλ Grape Stompin, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις αρχές του φθινοπώρου, αποτελεί τοπικό φαβορί. Το Holly Ridge προσφέρει επίσης εγκαταστάσεις συμποσίου που εξυπηρετούν έως και 200 ​​από τους πιο κοντινούς φίλους σας.

Highland Manor
Διεύθυνση: 2965 South York Highway, Jamestown, TN 38556
Τηλέφωνο: 931-879-9519
Ιστοσελίδα: www.highlandmanorwinery.com
Το Highland Manor, που βρίσκεται στο Jamestown, είναι το παλαιότερο οινοποιείο του Tennessee. Προσφέρουν πολλά ετήσια γεγονότα, όπως το A Wine & Swine Celebration και το τέλος του εορτασμού της συγκομιδής. Προσφέρουν επίσης "μοναδικές εκδρομές κελάρι" οι οποίες είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. Οι τοίχοι τους είναι γεμάτοι με μετάλλια που έχουν βραβευτεί με τα χρόνια. Το Highland Manor αποτελεί απαραίτητη στάση για τους λάτρεις του κρασιού.

Keg Springs
Διεύθυνση: 361 Keg Springs Road, Hampshire, TN 38461
Τηλέφωνο: 931-285-0589
Ιστοσελίδα: www.kegsprings.com
Το Keg Springs είναι ένα τοπικό κρατημένο και λειτουργικό οινοποιείο και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σταθμό Natchez Trace Parkway κοντά στο ιστορικό Hohenwald. Το Keg Springs άνοιξε το 2004, καθιστώντας το ένα από τα νεότερα οινοποιεία του Tennessee.

Long Hollow Οινοποιεία και αμπελώνες
Διεύθυνση: 665 Long Hollow Pike Goodlettsville, TN 37072
Τηλέφωνο: 615-859-5559
Ιστοσελίδα: longhollowwinery.net
Το Long Hollow Winery, που ιδρύθηκε το 2001, βρίσκεται 15 λεπτά βόρεια από το Grand Ole Opry και ανήκει στην ιδιοκτησία του Grand Ole Opry Star, του Stu Phillips και της συζύγου του Aldona.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το Long Hollow Winery προσφέρει δωρεάν γευσιγνωσίες οίνου και τυριών και, μόνο κατόπιν ραντεβού, εξατομικευμένες εκδρομές και συναυλίες για μεγάλες ομάδες. Τα κρασιά περιλαμβάνουν το νησί Shakle Made από μια τοπική συνταγή ξηρού κόκκινου κρασιού.

Το οινοποιείο της Lowe
Διεύθυνση: 136 Forrest Hill Road, Cookeville, TN 38506
Τηλέφωνο: 931-498-4014

Το οινοποιείο Monteagle
Διεύθυνση: 827 West Main Street, Monteagle, TN 37356
Τηλέφωνο: 931-924-9400
Ιστοσελίδα: www.monteaglewinery.com
Το Monteagle Winery έχει κερδίσει περισσότερα από 150 κρατικά, εθνικά και διεθνή βραβεία με τα χρόνια. Βρίσκεται στην κορυφή του Monteagle Mountain λίγο έξω από το Chattanooga και ειδικεύεται στα κρασιά που γίνονται περιφερειακά σταφύλια και άλλα συγκρίσιμα φρούτα. Το οινοποιείο προσφέρει επίσης διάφορες ειδικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μουσική στο βουνό, εκθέσεις τέχνης και βιοτεχνίας από τοπικούς τεχνίτες, Monteagle Mountain Fog Festival και Vinofaire.



Vinice Hills Natchez
Διεύθυνση: 109 Overhead Bridge Road, Hampshire, TN 38461
Τηλέφωνο: 931-285-2500
Ιστοσελίδα: www.natchezhills.com
Το Natchez Hills Vineyard βρίσκεται στους κυρτούς λόφους του Μέση Τενεσί και οι καταγάλανοι καταρράκτες καταλαμβάνουν το τοπίο που περιβάλλει το Vineyard των Natchez Hills. Το Natchez Hills Vineyard προσφέρει εκδρομές, γάμους, συναυλίες και πολλά άλλα. Έχουν ένα εσωτερικό χώρο μουσικής και ακριβώς κάτω από το δρόμο είναι το Bed and Breakfast Natchez Hills το οποίο επίσης κατέχουν.

Κόκκινα οινοποιεία και αμπελώνες
Διεύθυνση: 1805 Tanyard Road, Lafayette, TN 37083
Τηλέφωνο: 615-688-6012
Ιστοσελίδα: www.redbarnwinery.com
Το Red Barn Winery, που άνοιξε το 2000 και ήταν πραγματικά ένας παλιός αχυρώνας καπνού πριν μετατραπεί σε αυτό που είναι τώρα γνωστό ως το Red Barn Winery. Αυτό είναι ένα πολυσύχναστο Οινοποιείο, καθώς προσφέρουν ευρύ φάσμα εκδηλώσεων που κυμαίνονται από ένα Θέατρο Κωμωδίας Murder Mystery (που πραγματοποιείται αρκετές φορές το χρόνο) σε συναντήσεις για ιδιωτικά πάρτι που περιλαμβάνουν γάμους, επανασύνδεση και πολλά άλλα. Σιγουρευτείτε για να πάρετε ένα μπουκάλι τοπικών αγαπημένων. Tennessee Red Neck Wine στην επόμενη επίσκεψή σας, καθώς θα συγκεντρώνει πάντα ένα γέλιο ή δύο δείπνα.

Sumner Crest Winery & Αμπελώνας
Διεύθυνση: 5306 Highway 52, Portland, TN 37148
Τηλέφωνο: 615-325-4086
Ιστοσελίδα: www.sumnercrestwinery.com
Το Sumner Crest Winery, το οποίο άνοιξε το 1997 και προσφέρει δωρεάν εκδηλώσεις κάθε καλοκαίρι, που κυμαίνονται από ζωντανή μουσική, αστακομακαρονάρισμα έως και μια επίδειξη αυτοκινήτου ή δύο. Τα περισσότερα γεγονότα πραγματοποιούνται το βράδυ του Σαββάτου και όλα είναι οικογενειακά προσανατολισμένα. Το Πόρτλαντ είναι γνωστό ως η κεφαλή Strawberry του Τενεσί, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα δοκιμάσετε το Portland Strawberry Blush στην επόμενη επίσκεψή σας.

Το οινοποιείο στο Belle Meade Plantation
Διεύθυνση: 5025 Harding Pike Nashville TN, 37205
Τηλέφωνο: 615-356 0501
Ιστοσελίδα: www.bellemeadeplantation.com
Το Οινοποιείο στο Belle Meade Plantation είναι σήμερα το μόνο οινοποιείο στο Νάσβιλ. Αυτό το οινοποιείο άνοιξε το 2009 και βρίσκεται στο Historic Belle Meade Plantation.

Αμπελώνες και οινοποιεία Tri-Star
Διεύθυνση: 168 Scales Road, Shelbyville, TN 37160
Τηλέφωνο: 931-294-3062
Ιστοσελίδα: www.tristarwinery.com
Το Tri-Star Vineyards & Winery βρίσκεται στο Shelbyville, το σπίτι του Ετήσιου Τένις του Tennessee National Horse Celebration και προσφέρει ποικιλία κρασιών από σταφύλια, μύδια και μούρα που κυμαίνονται από ξηρό έως γλυκό και από λευκό έως βαθύ κόκκινο.

Ανοιχτά οινοποιεία στο Τενεσί

Το οινοποιείο Apple Barn
Διεύθυνση: 220 Apple Valley Road Sevierville, TN 37862
Τηλέφωνο: 865-453-9319
Ιστοσελίδα: www.AppleBarnCiderMill.com

Παραγωγός Corey Ippolito
Διεύθυνση: 533 Rogers Oakdale Private Drive Blountville, TN 37617
Τηλέφωνο: 423-323-1241
Ιστοσελίδα: www.civines.com

Αμπελώνας της υπαίθρου
Διεύθυνση: 658 Henry Harr Road, Blountville, TN 37617
Τηλέφωνο: 423-323-1660

Κλινική Ορεινή Οινοποιία
Διεύθυνση: 1335 Bullen Valley Road Thorn Hill, TN 37881
Τηλέφωνο: 865-767-3600

Οι αμπελώνες Loudon Valley
Διεύθυνση: 555 Huff Ferry Road North, Loudon, TN 37774
Τηλέφωνο: 865-986-8736

Αμπελώνες του βουνού
Διεύθυνση: 2174 Parkway, Pigeon Forge, TN 37863
Τηλέφωνο: 865-453-6334

Ocoee Winery
Διεύθυνση: 5365 Waterlevel Hwy.

Cleveland, ΤΝ 37323
Τηλέφωνο: 423-614-5100
Ιστοσελίδα: www.ocoeewinery.com

Savannah Oaks Οινοποιείο και κατάστημα δώρων
Διεύθυνση: 1817 Delano Road, Delano, TN 37325
Τηλέφωνο: 423-263-2762

Shady Grove Meadery
Διεύθυνση: 709 Norris Freeway Lake City, TN 37769
Τηλέφωνο: 865-426-4900
Ιστοσελίδα: www.shadygrovemead.com

Smokey Mountain Winery
Διεύθυνση: Πλατεία Οινοποιείων, Σουίτα 2, 450 Cherry St., Gatlinburg, TN 37738
Τηλέφωνο: 865-436-7551
Ιστοσελίδα: www.smokymountainwinery.com

Το οινοποιείο Stonehaus
Διεύθυνση: 2444 Genesis Road, Suite 103, Crossville, TN 38558
Τηλέφωνο: 931-484-9463
Ιστοσελίδα: www.stonehauswinery.com

Το οινοποιείο Premium Striker's
Διεύθυνση: 480 Χώρα Οδός 172, Αθήνα, ΤΝ 37303
Τηλέφωνο: 423-507-8816

Το οινοποιείο Tennessee Mountain View
Διεύθυνση: 352 Union Grove Road, Charleston, TN 37310
Τηλέφωνο: 423-479-7311 / 423-472-1612
Ιστοσελίδα: www.morrisvineyard.com

Το οινοποιείο της κοιλάδας του Tennessee
Διεύθυνση: 15606 Hotchkiss Valley Road East, Loudon, TN 37774
Τηλέφωνο: 865-986-5147 / 888-889-9463

Δυτικά οινοποιεία του Tennessee

Αγροτική οινοποιία αιώνα
Διεύθυνση: 1548 Lower Brownsville Road Jackson, TN.38301
Τηλέφωνο: 731-424-7437
Ιστοσελίδα: www.centuryfarmwinery.com

Τα κελάρια της Κόρδοβα
Διεύθυνση: 9050 Macon Road, Cordova, TN 38018
Τηλέφωνο: 901-754-3442
Δικτυακός τόπος:

Lauderdale Cellars Αμπελώνες και οινοποιεία
Διεύθυνση: 1900 Highway 51 South Ripley, TN 38063
Τηλέφωνο: 901-635-54321

Παλιά οινοποιία της Μεδίνας
Διεύθυνση: 2894 Old Medina Road Jackson, TN 38305
Τηλέφωνο: 731-256-1400

Παλιό Αμπελώνα και Οινοποιείο Millington
Διεύθυνση: 6748 Old Millington Road, Millington, TN 38053
Τηλέφωνο: 901-873-4114
Ιστοσελίδα: www.oldmillingtonwinery.com

Παρίσι
Διεύθυνση: 2982 Harvey Bowden Road Παρίσι, TN 38242
Τηλέφωνο: 731-644-9500
Ιστοσελίδα: www.pariswinery.com

Απλά σύνδεσμοι κρασιού
Μια λίστα με συνδέσεις κρασιού που προσφέρουν μια εικόνα για το κρασί, είναι ιστορία, επιλέγοντας το σωστό κρασί και σχεδόν τίποτα που θα χρειαστεί ποτέ να γνωρίζετε για το κρασί και στη συνέχεια κάποια.