Πόροι Προετοιμασίας Φορολογίας στην Ουάσιγκτον, DC, MD και VA

Φορολογικές φόρμες, υπηρεσίες προετοιμασίας, λογισμικό και βοήθεια

Η φορολογική προετοιμασία είναι πιο περίπλοκη σήμερα από ποτέ, αλλά υπάρχουν μερικοί μεγάλοι πόροι που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Ακολουθούν ορισμένοι πόροι για την προετοιμασία των φόρων στην μητροπολιτική περιοχή της Ουάσινγκτον.

Ομοσπονδιακά και κρατικά έντυπα φόρου εισοδήματος

Μπορείτε να κάνετε λήψη εντύπων φόρου από τον ιστότοπο IRS. Το 1040 Central παρέχει στους φορολογούμενους πολλούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με τις φορολογικές αλλαγές, τις φορολογικές συμβουλές, τις συχνές ερωτήσεις, τα έντυπα και τις δημοσιεύσεις σε μορφή PDF, τον τόπο υποβολής και τον τρόπο ελέγχου της κατάστασης επιστροφής φόρου.



Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε τις φόρμες κρατικών φόρων και τις δημοσιεύσεις σας σε μορφή PDF για την τοπική φορολογική σας δήλωση.
Περιφέρεια της Κολομβίας Γραφείο Φορολογίας και Έσοδα
Σύμβουλος του Μέριλαντ
Τμήμα Φορολογίας της Βιρτζίνια

Φορολογικές υπηρεσίες προετοιμασίας στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια

H & R Block: Η εταιρεία φορολογικής προετοιμασίας με γραφεία σε όλη την περιοχή του μετρό της Ουάσιγκτον, DC προσφέρει online φορολογική προετοιμασία, λογισμικό, φορολογικές συμβουλές, αριθμομηχανές και άλλους χρήσιμους πόρους.

Jackson Hewitt Φορολογική Υπηρεσία Αυτή η εθνική φορολογική υπηρεσία έχει πολλές τοποθεσίες σε όλη την περιοχή του μετρό Ουάσιγκτον, DC.

Λογιστική Βοήθεια
Αυτός είναι ένας κατάλογος των φορολογικών συντακτών στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών συντακτών, της CPA και των λογιστικών εταιρειών.

Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές

Εδώ είναι τοπικές ενώσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ένα CPA που προετοιμάζει τους φόρους στην περιοχή σας.
Μεγαλύτερη Ουάσιγκτον κοινωνία των CPAs
Maryland Association of CPA
Virginia Society of CPA

Προγράμματα φορολογικού λογισμικού

Εάν είστε ο τύπος του τύπου "do-it-yourself", εδώ θα βρείτε τα κορυφαία πακέτα λογισμικού φορολογίας.

TaxCut Το πρόγραμμα Φόρουμ H & R Block έχει διάφορες εκδόσεις για να καλύψει τις ανάγκες των ατόμων και των επιχειρήσεων.

TurboTax. Αυτό το φορολογικό λογισμικό από την Intuit σας καθοδηγεί μέσω των φορολογικών σας δηλώσεων βήμα-βήμα με επιπλέον βοήθεια για υποθήκες, φιλανθρωπικές εισφορές και άλλες κρατήσεις.

Φορολογική βοήθεια

Βοήθεια Φορολογίας IRS Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογικού Φορέα της IRS απαντούν σε ερωτήσεις σε βάδισμα.

Φορολογική απαλλαγή σε εθνικό επίπεδο Αυτή η οργάνωση προσφέρει ένα προσωπικό δικηγόρων και φοροτεχνικών που ειδικεύονται στην επίλυση φορολογικών ζητημάτων.

Δείτε επίσης, DC Tax Guide - Τι πρέπει να ξέρετε για τους φόρους για την περιφέρεια της Κολούμπια