Βρείτε ευκαιρίες εθελοντισμού στην πόλη της Νέας Υόρκης

Συμμετέχετε και επιστρέφετε στην κοινότητα του Μανχάταν

Ο εθελοντισμός είναι ένας από τους πιο ικανοποιητικούς τρόπους για να απολαύσετε πλήρως και να λάβετε μέρος σε αυτή τη συναρπαστική πόλη. Στο Μανχάταν υπάρχουν εκατοντάδες μη κερδοσκοπικές και εθελοντικές οργανώσεις που προσφέρουν κάθε είδους διασκεδαστικά και ουσιαστικά έργα. Είτε έχετε μία ώρα για να δωρίσετε είτε ένα χρόνο, ενδιαφέρεστε να διδάξετε τα παιδιά, να αποκαταστήσετε κοινοτικούς κήπους ή να βοηθήσετε τους άστεγους, υπάρχει ένα έργο που είναι κατάλληλο για σας.

Αναζητήστε μερικές από τις οργανώσεις που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη και βρείτε ένα πρόγραμμα εθελοντισμού που ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντά σας και στο επίπεδο δέσμευσης:

Νέα Υόρκη Φροντίζει

Στα 43.000 μέλη δυναμικά, η New York Cares προσφέρει μια τεράστια ποικιλία καθημερινών, εβδομαδιαίων και μηνιαίων έργων, όπως υπηρεσίες σούπας, κλινικές για μπάσκετ για νέους, μαθήματα αλφαβητισμού ενηλίκων, ακόμη και χοροί-χοροί ηλικιωμένων. Η δέσμευση? Οποιοσδήποτε χρόνος μπορείτε να δώσετε. Εγγραφείτε στο διαδίκτυο, παρακολουθήστε έναν ωριαίο προσανατολισμό και βρίσκεστε στο σύλλογο.

Μεγάλοι αδελφοί και μεγάλες αδελφές της Νέας Υόρκης

Υπάρχουν παιδιά σε όλη τη Νέα Υόρκη που χρειάζονται κάποιον για να τους δείξει τα σχοινιά και να είναι ένα μοντέλο ρόλων κατηγορίας-πράξεων. Στο BBBS, οι μέντορες των ενηλίκων οργανώνουν εκδρομές με μουσεία, εξερευνούν την πόλη ή απλά φοιτούν με νέους ηλικίας μεταξύ επτά και δεκαοχτώ. Τι απαιτείται; Κατοικία της Νέας Υόρκης, μια ελάχιστη δέσμευση οκτώ ωρών ανά μήνα για ένα έτος και μια δουλειά που σας κρατάει στην πόλη τις περισσότερες φορές.

Προετοιμαστείτε για εκτεταμένη διαδικασία προβολής και ενδεχομένως για μακρά περίοδο αναμονής πριν από την αντιστοίχιση.

Η ΠΟΡΤΑ

Το Door προσφέρει δραστηριότητες και υπηρεσίες που εστιάζουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής για τους νέους, τους εφήβους και τους νέους ενήλικες κάτω των 21 ετών. Πολλοί εθελοντές δουλεύουν ως ειδικοί για συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, προσφέρουν συμβουλές για εκπαιδευτικές ευκαιρίες εδώ στη Νέα Υόρκη και δουλεύουν με το προσωπικό να οργανώνει ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα μέλη του προγράμματος.

NYRR

Εάν είστε ενθουσιώδης και αγάπη βλέποντας άλλους ανθρώπους να τρέχουν, βοηθώντας τους New York Road Runners είναι μια μεγάλη συναυλία. Σε αγώνες και άλλες εκδηλώσεις, οι εθελοντές διαθέτουν σταθμούς νερού, εκφωνούν ώρες στους συμμετέχοντες και, φυσικά, ευθυμίζουν τους δρομείς στο μαραθώνιο της Νέας Υόρκης .

Τμήμα Πάρκων NYC

Με το τμήμα πάρκων, οι εθελοντές περνούν χρόνο με τη φύτευση της Μητέρας Φύσης, την σάπια και την ομορφιά των καταπράσινων χώρων του Μανχάταν, συμπεριλαμβανομένου του Central Park . Κατά τη διάρκεια των κρύων χειμωνιάτικων μηνών, μπορείτε να εμπλακείτε με το Ίδρυμα City Parks, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που συνδυάζει προγράμματα τέχνης, αθλητισμού και εκπαίδευσης με συμμετοχή της κοινότητας για την αναζωογόνηση των πάρκων και των γύρω γειτονιών.

Ενημερώθηκε από την Elissa Garay