Μάθετε τις τοποθεσίες των πιο αληθινών υδάτινων πάρκων του Albuquerque

Η πόλη του Albuquerque μπορεί να πάρει αρκετά ζεστό, ειδικά στο ύψος του καλοκαιριού όταν οι θερμοκρασίες φτάνουν τριπλά ψηφία, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν πολλά υδάτινα πάρκα και τα μαξιλάρια ψεκασμού στην περιοχή όπου εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να δροσιστείτε.

Αν επισκέπτεστε το Albuquerque και ψάχνετε για έναν δροσερό τρόπο να περάσετε τη μέρα, μπορείτε είτε να επισκεφθείτε ένα δωρεάν πάρκο είτε να περάσετε λίγο περισσότερο για να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα πάρκα διασκέδασης με θέμα το υδάτινο περιβάλλον. Ενώ μερικά είναι ανοιχτά όλο το χρόνο, όλοι αυτοί οι μεγάλοι προορισμοί είναι ανοιχτοί τουλάχιστον από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Υπάρχουν επίσης αρκετοί εξαιρετικοί τρόποι για να διατηρήσετε τα παιδιά σας δροσερά στο Albuquerque χωρίς να βρέχονται, συμπεριλαμβανομένου μπόουλινγκ, πηγαίνοντας στις ταινίες, αρπάζοντας μερικούς ξυρισμένους πάγους και εσωτερικό παγοδρόμιο. Δεν έχει σημασία τι αποφασίζετε να κάνετε για το ταξίδι σας, σιγουρευτείτε ότι πίνετε άφθονο νερό και παραμείνετε δροσερό αυτή την άνοιξη, το καλοκαίρι και την πτώση.