Αλμπουκέρικ Φεστιβάλ Συγκομιδής

Η πτώση είναι μια εποχή του χρόνου για να πάρει έξω και να γιορτάσει τη γενναιοδωρία της σεζόν. Βρείτε την ειδική εκδήλωση ή δραστηριότητα που ψάχνετε, είτε πρόκειται για κατανάλωση πίτας είτε για ιππασία. Βρείτε ένα φεστιβάλ συγκομιδής του Albuquerque και απολαύστε μερικά από τα πιο νόστιμα φαγητά της περιοχής.

Wildlife Δυτική Φύση Πάρκο Harvest Φεστιβάλ l
Η περιοχή ανατολικά του Albuquerque γιορτάζει τις αγροτικές ρίζες με ένα φεστιβάλ συγκομιδής που χαρακτηρίζει τα τοπικά προϊόντα όπως τα σμέουρα, το μέλι, τις κολοκύθες και φυσικά το καλαμπόκι.

Το πάρκο έχει θέμα άγριας δύσης και εκθέματα άγριας ζωής. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν διαδηλώσεις σιδεράδων, σόουκ, δραστηριότητες για παιδιά και πολλές ζωντανές μουσικές. Το Σάββατο, υπάρχει μια ειδική παράσταση δείπνου με τσιπούρα, με ζωντανή μουσική, με επιπλέον χρέωση.
Για το 2016: 3 - 4 Σεπτεμβρίου

Φεστιβάλ ηλιοτροπίου Mountainair
Εάν είστε λάτρης λαϊκής τέχνης, θα το βρείτε εδώ. Υπάρχουν τέχνες και βιοτεχνίες, διασκέδαση, φαγητό, δραστηριότητες για τα παιδιά και μια τεράστια γιορτή των ηλίανθων. Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός. Φορέστε το καπέλο ηλίανθου σας και απλά να κερδίσετε ένα βραβείο
Για το 2016: 26 και 27 Αυγούστου

Hatch Valley Χιλή Φεστιβάλ
Γιορτάζοντας τη Χιλή σε κάθε μορφή, το φεστιβάλ διαθέτει φαγητό, τέχνες και βιοτεχνίες, διαγωνισμούς, καρναβάλι και χριστουγεννιάτικη βασίλισσα. Αυτή η εκδήλωση αντλεί ανθρώπους από όλο τον κόσμο.
Για το 2016: 3 - 4 Σεπτεμβρίου

Mountain West Brew Fest
Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πάνω από 50 ζυθοποιίες από το Νέο Μεξικό και την περιοχή.

Θα υπάρξει ζωντανή μουσική, φαγητό, αγορά ενός αγρότη, τροχόσπιτα και άλλα. Οι πύλες είναι ανοιχτές το μεσημέρι και κλείνουν στις 6 μ.μ.
Για το 2016: 3 - 4 Σεπτεμβρίου

Νέο Μεξικό Φεστιβάλ Τζαζ και Κρασιού
Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο Isleta Resort στην μεγάλη αίθουσα χορού, όπου τα οινοποιεία του Νέου Μεξικού θα προσφέρουν δείγματα και οι κορυφαίες τζαζ ομάδες θα εκτελέσουν.


Για το 2016: 3 - 4 Σεπτεμβρίου

Salsa Fiesta
Salsa για γευσιγνωσία, διαγωνισμοί συνταγών, χορός salsa, φαγητό, μουσική, όλα συμβαίνουν στην παλιά πόλη σε αυτό το καυτό γεγονός. Είναι δωρεάν και λειτουργεί από το μεσημέρι έως τις 7 μ.μ.
Για το 2016: 10 Σεπτεμβρίου

Pinto Bean Fiesta
Ακριβώς ανατολικά του Albuquerque, ο Moriarty αναπτύσσεται πάρα πολλά και πολλά φασόλια pinto. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε νέα μεξικάνικη κουζίνα χωρίς αυτούς! Πάρτε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις για να γιορτάσετε αυτό το μικρό γαστρονομικό θαύμα, όπου θα υπάρχουν τρόφιμα, τέχνες και χειροτεχνία, διασκέδαση, αγώνες σακί, παιχνίδια για τα παιδιά, τρακτέρ vintage, καλαμπόκι, κολοκύθα, μέλι και φρέσκα φασόλια Αγορά. Η ζωντανή ψυχαγωγία θα είναι διαθέσιμη. Ξεκινήστε με ένα πρωινό με τηγανίτα στις 7 το πρωί στο Club Lions. Μια παρέλαση ξεκινά στις 10 π.μ., ακολουθούμενη από εορταστικές εκδηλώσεις στο πάρκο.
Για το 2016: 24 Σεπτεμβρίου

Santa Fe Wine & Χιλή Fiesta
Αυτό το τεράστιο γεγονός χαρακτηρίζει σεφ αποδείξεις, γευσιγνωσίες φαγητού, σεμινάρια, βόλτες, πεζοπορίες, γευσιγνωσίες οίνου, δημοπρασίες και πολλά άλλα. Η Μεγάλη Γευσιγνωσία πραγματοποιείται στην Όπερα του Σάντα Φε, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε φαγητό από τα εστιατόρια και το κρασί της Santa Fe από 100 κορυφαία οινοποιεία.
Για το 2016: 18 - 25 Σεπτεμβρίου

Φεστιβάλ συγκομιδής El Rancho de las Golondrinas
Αυτό το ετήσιο γεγονός χαρακτηρίζεται από διασκέδαση, όπως η σύνθλιψη σταφυλιών με τα πόδια, η παρασκευή μελάσας από το σόργο και η τσίχλα του τσίλι.

Απολαύστε biscochitos από ένα φούρνο horno, ζωντανή μουσική, χορό, και πολλές τέχνες και βιοτεχνίες. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο ιστορικό μουσείο ιστορίας που είναι επίσης ένα παλιό αγροτικό χωριό.
Για το 2016: 3 - 4 Οκτωβρίου

Corrales Harvest Φεστιβάλ
Από το 1986, η Corrales πραγματοποίησε ένα φεστιβάλ συγκομιδής για να γιορτάσει τη γεωργική κοινότητα και τη γενναιοδωρία της εποχής. Για δύο ημέρες κάθε πτώση, αυτό το μικρό χωριό γίνεται μέκκα για τον εορτασμό του φθινοπώρου. Βρείτε τέχνες και χειροτεχνία, μια Ζώνη Kids, μουσική, διασκέδαση, γήπεδο φαγητού, παρέλαση για ζώα συντροφιάς και μια ευκαιρία να ψηφίσετε για τον Pet Mayor. Πάρτε μέρος στο τρέξιμο του Corrida De Corrales. Και μια επίσκεψη στο χωριό δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια βόλτα στο αγρόκτημα του Wagner για μερικά φρέσκα προϊόντα. Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός.
Για το 2016: 15-16 Οκτωβρίου

Νέο Μεξικό Brewfest και Μουσική Βιτρίνα
Δοκιμάστε τοπικές μπύρες, τρώτε υπέροχο φαγητό και ακούτε υπέροχη μουσική.

Το τέλος περιλαμβάνει γευστικές δοκιμές από περίπου 20 ζυθοποιεία, αναμνηστικό γυαλί pint και ζωντανή μουσική. Αυτό συμβαίνει στη Villa Hispana, New Mexico Expo.
Για το 2016: 1 Οκτωβρίου

Φεστιβάλ Harvest Farm και μηλίτης
Το Κτήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Βοτανικού Κήπου του Ρίο Γκράντε αναπαράγει τη ζωή που ήταν στο αγρόκτημα στο Albuquerque πριν από πολλά χρόνια. Ο αχυρώνας ανοίγει για πιέσεις μηλίτη στην περιοχή, και αν δεν έχετε ποτέ φρέσκο ​​μηλίτη, εδώ είναι η ευκαιρία σας. Ο κήπος, ο κήπος, ο αμπελώνας και το σπίτι της φάρμας ζωντανεύουν με παιχνίδια, τέχνες και χειροτεχνίες, διαδηλώσεις και ερμηνευτικές δραστηριότητες.
Για το 2016: 8 Οκτωβρίου

Λυκίσκο και φεστιβάλ συγκομιδής και fundraiser
Η ετήσια συλλογή κεφαλαίων για την αγορά Downtown Growers θα πραγματοποιηθεί στο Marble Brewery. Ένα μέρος των εσόδων από τις αγορές μπύρας ωφελεί την αγορά. Διαγωνισμοί, λοταρίες, μουσική, βραβεία και άλλα.
Για το 2016: 8 Οκτωβρίου