Μάιος Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Βρείτε γεγονότα του Albuquerque

Πρώτη Παρασκευή Artscrawl
Με πάνω από 20 διαφορετικές γκαλερί σε όλη την πόλη που συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι θα επισκεφτούν για να μάθετε τι συμβαίνει με συντεχνίες, μεμονωμένους καλλιτέχνες και τρέχουσες εκπομπές. Οι τοποθεσίες ποικίλλουν. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για έναν εκτυπώσιμο χάρτη. Η εκδήλωση είναι δωρεάν.
Για το 2016: 6 Μαΐου

Πρώτη Παρασκευή Fractals
Οι φράκταλ παραστάσεις στο πλανητάριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και Επιστημών του Νέου Μεξικού περιέχουν μια εντυπωσιακή σειρά από fractals σε μια πλήρη σκηνή.

Δείτε την Πρώτη Παρασκευή Fractals στις 6 και 7 μ.μ. και Fractals Rock! στις 8 και στις 9 μ.μ.
Για το 2016: 6 Μαΐου

AlbuQuirky House Fundraiser
Η σιωπηρή δημοπρασία των Μικρών Σπιτιών θα έχει πάνω από 125 μικρά σπίτια για προσφορά γι 'αυτό θα γίνει από γνωστούς και αναδυόμενους καλλιτέχνες. Διεξάγεται την Παρασκευή 6 Μαΐου από τις 5 μ.μ. - 8 μ.μ. στη συλλογή Sumner & Dene, 516 Central.
Για το 2016: 6 Μαΐου

Ορχιδέα Show and Sale
Αν αγαπάτε λουλούδια όσο και εγώ, δεν θα θέλετε να χάσετε την εμφάνιση ορχιδέα στους Βοτανικούς Κήπους. Εμπειρογνώμονες θα είναι σε ετοιμότητα από το Νέο Μεξικό Orchid Guild για να σας καθοδηγήσουν και να απαντήσουν τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με αυτές τις ειδικές ανθίζει. Η έκθεση περιλαμβάνει εκατοντάδες ορχιδέες στο Μεσογειακό Ωδείο, το λόμπι του Ενυδρείου και το Showroom Garden, όπου θα είναι διαθέσιμα για αγορά. Σκεφτείτε να αγοράσετε μια ορχιδέα για την Ημέρα της Μητέρας. Η παράσταση περιλαμβάνεται στην τιμή της τακτικής εισαγωγής.
Για το 2016: 7 Μαΐου

Φεστιβάλ Λαϊκής Τέχνης Cinco de Mayo
Το φεστιβάλ λαϊκής τέχνης πραγματοποιείται στη La Parada στο Los Ranchos . Βρείτε τη λαϊκή τέχνη, τις τέχνες και τις τέχνες, τη ζωντανή μουσική και πολλά πράγματα διασκέδασης και διασκέδασης που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.
Για το 2016: 7 Μαΐου

Φύτευση για ανθρώπους και επικονιαστές
Μάθετε σχετικά με τους επικονιαστές και πώς αυτά βοηθούν στην ανάπτυξη του φαγητού μας.

Γιορτάστε τις μέλισσες, τις νυχτερίδες και τις πεταλούδες στο Κέντρο Επισκεπτών Ανοιχτού Χώρου το Σάββατο 7 Μαΐου από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και φύτευση σπόρων.
Για το 2016: 7 Μαΐου

Herbfest
Το Herbfest λαμβάνει χώρα στο Κέντρο Φύσης του Rio Grande από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Θα πραγματοποιηθούν περιπάτους για πτηνά, βιοτεχνίες για παιδιά, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα.
Για το 2016: 7 και 8 Μαΐου

Φεστιβάλ ανέμου
Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο Wildlife West στο Edgewood. Απολαύστε διαδηλώσεις που φέρουν χαρταετούς, χαρταετούς διαγωνισμούς, διαδηλώσεις γεράκια και πολλά άλλα.
Για το 2016: 30 Απριλίου - 1 Μαΐου

Ημέρα Ανακάλυψης Moms Zoo
Μάθετε για τα οραγγουτάκια σε μια ειδική μέρα της Μητέρας στο ζωολογικό κήπο. Από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στις 8 Μαΐου, μάθετε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μαμάδες.

Συναυλία της Ημέρας της Μητέρας
Την Κυριακή 8 Μαΐου από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ., γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας με μουσική από τη Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού στο ζωολογικό κήπο. Η συναυλία αρχίζει στις 2 μ.μ. Φέρτε ένα πικνίκ και περάστε τη μέρα.

Ημέρα της Μητέρας
Απολαύστε μια δωρεάν συναυλία στην Παλιά Πόλη την Ημέρα της Μητέρας, από τις 1 έως τις 3 μ.μ. Η Entourage Jazz θα παρουσιάσει τα αγαπημένα της τζαζ. Απολαύστε μουσική και χορό στο κιόσκι.

Περιήγηση στο κέντρο της ημέρας της Μητέρας
Ο Σύνδεσμος Γειτονιάς Downtown θα πραγματοποιήσει μια ιστορική περιήγηση στο σπίτι στις 8 Μαΐου, αρχής γενομένης από τις 10:30 π.μ. Περιηγηθείτε στα παλιά σπίτια και απολαύστε τα φορτηγά τροφίμων που θα σταθμεύουν στο Lew Wallace Elementary.

Τα εισιτήρια είναι απαραίτητα για την περιοδεία.

Ημέρα της Μητέρας Λιπαρίσματα στον Κήπο Rose Garden
Κάντε ένα γεύμα με τη μαμά στο Rose Garden. Θα υπάρχει φαγητό, σαμπάνια και τσάι, την Κυριακή 8 Μαΐου από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. στο Βοτανικό Κήπο.

Corrales Studio Tour
Η ετήσια περιοδεία μέσω του Corrales σας φέρνει πάνω από 65 καλλιτέχνες που ανοίγουν τα στούντιο και τα σπίτια τους για την περιοδεία. Δείτε πώς η τέχνη γίνεται σε διάφορα μέσα, από τη γλυπτική έως τις ακουαρέλες και τα έλαια. Ορισμένες στάσεις θα περιλαμβάνουν πολλούς καλλιτέχνες. Ελεύθερος.
Για το 2016: 30 Απριλίου - 1 Μαΐου

Αγορά δρόμου Idalia
Η υπαίθρια αγορά διαθέτει φρέσκα τρόφιμα, δώρα, φυτά, μουσική και πολλά άλλα κάθε Σαββατοκύριακο, στο Rio Rancho . Ελεύθερος.
Για το 2016: 30 Απριλίου έως Οκτώβριο τα Σαββατοκύριακα.

Battlefield New Mexico: Ο εμφύλιος πόλεμος και πολλά άλλα
Το El Rancho de las Golondrinas θα επαναπροσδιορίσει την εποχή με στρατιωτικά γυμνάσια, ζωή κατασκηνώσεων, διαλέξεις, διαδηλώσεις και αναδημιουργίες μάχης.


Για το 2015: 30 Απριλίου-1 Μαΐου

Όνειρο Θερινής Νύχτας
Το Φεστιβάλ Μπαλέτο Albuquerque παρουσιάζει το έργο του Σαίξπηρ στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Για το 2016: 6 - 7 Μαΐου

Εκτέλεση για το ζωολογικό κήπο
Τρέξε για το ζωολογικό κήπο και να συγκεντρώσει κεφάλαια, ενώ θα ταιριάζει. Συμμετέχετε σε μια διαδρομή 10K ή 5K, μια διαδρομή 5K γυμναστικής / βάδισης και μια διαδρομή ενός μιλίου / με τα πόδια. Απαιτείται προκαταχώριση. Τα τέλη επιτρέπουν τη συμμετοχή στο τρέξιμο, ένα μπλουζάκι και την είσοδο στο ζωολογικό κήπο εκείνη την ημέρα. Από τις 7 π.μ. έως 10 π.μ.
Για το 2016: 1 Μαΐου

Burque Derby
Στο Basket του Kentucky Derby πραγματοποιείται στο Πάρκο Fiesta Balloon. Θα υπάρχουν ζωντανή μουσική, παιχνίδια γκαζόν, κήπος μπύρας και πολλά άλλα. Τα έσοδα ωφελούνται από τη Συναυλία Νέων του Albuquerque.
Για το 2016: 7 Μαΐου

Cinco de Mayo
Ελέγξτε τις καταχωρίσεις στο συνδεδεμένο άρθρο για τοποθεσίες, ημερομηνίες και ώρες των διαφόρων εκδηλώσεων.
Για το 2016: 5 Μαΐου

Εθνική Ημέρα Δημόσιων Κηπουρών
Συμμετάσχετε σε μια ειδική γιορτή στους Βοτανικούς Κήπους που περιλαμβάνει συνομιλίες, διαλέξεις, διαδηλώσεις και πολλά άλλα. Μάθετε σχετικά με την κηπουρική, το περιβάλλον και τον τρόπο διατήρησης του νερού. Λάβετε συμβουλές για το σχεδιασμό τοπίου. Από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., με κανονική είσοδο.
Για το 2016: 6 Μαΐου

Ξενοδοχείο Καλιφόρνια
Το ξενοδοχείο Καλιφόρνια θα χαιρετήσει τους Eagles στο Popejoy Hall το Σάββατο 7 Μαΐου στις 8 μ.μ.
Για το 2016: 7 Μαΐου

Φεστιβάλ Ασιατικών Πολιτισμών
Η ελεύθερη εκδήλωση πραγματοποιείται στο Memorial Veterans Memorial του Λονδίνου, με πωλητές τροφίμων, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, μουσική και χορό. Οι πολιτισμοί περιλαμβάνουν την Καμπότζη, την Ιαπωνία, το Λάος, την Ταϊλάνδη και άλλα.
Για το 2016: 1 Μαΐου

Placitas Studio Tour
Τα στούντιο καλλιτεχνών στο Placitas είναι ανοιχτά στο κοινό για δύο ημέρες στο Σαββατοκύριακο της Μητέρας. Η ετήσια εκδήλωση έχει πίσω από τις σκηνές peeks για το πώς να κάνει ξύλο, κοσμήματα, ψηφιδωτά, μεταλλοτεχνία, πίνακες ζωγραφικής και πολλά άλλα. Ένας χάρτης στα στούντιο θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας. Από τις 10 π.μ. έως τις 5 το Σάββατο και την Κυριακή.
Για το 2016: 7 - 8 Μαΐου

Herbfest
Αυτή η εορταστική άνοιξη συγκεντρώνει τα εγγενή φυτά, τα βότανα και τα αγριολούλουδα, τις περιηγήσεις με ποδήλατα, τις περιηγήσεις με τα πουλιά και τη φύση, καθώς και τις δραστηριότητες για τα παιδιά στο Κέντρο Φύσης του Rio Grande. Θα υπάρχουν ζωντανά πουλιά με τη διάσωση της άγριας φύσης, μια σιωπηρή δημοπρασία και ζωντανή μουσική. Τα γεγονότα τρέχουν από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Οι περιπατημένοι περιπατητές ξεκινούν στις 8:30 π.μ.
Για το 2015: 9 - 10 Μαΐου

Ημέρα της μητέρας
Μάθετε για τα γεγονότα και τα μέρη για να πάρετε τη μαμά σας αυτήν την Ημέρα της Μητέρας. Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις βραδιές της Ημέρας της Μητέρας , ειδικές εκδηλώσεις, όπου μπορείτε να βρείτε σοκολάτα και πολλά άλλα.
Για το 2015: 10 Μαΐου

Ημέρα της Μητέρας συναυλία στο ζωολογικό κήπο
Γιορτάστε την Ημέρα της Μητέρας στο ζωολογικό κήπο με μουσική από τη Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού . Θα υπάρχουν επίσης σταθμοί ανακαλύψεων, εκδηλώσεις συνάντησης με παγκόσμια ζώα στις 11 π.μ., καθώς και ειδικές εκδηλώσεις. Η Φιλαρμονική συναυλία ξεκινά στις 2 μ.μ. Φέρτε μια καρέκλα γκαζόν και ένα μεσημεριανό πικνίκ.
Για το 2015: 10 Μαΐου

Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Casa San Ysidro
Εξερευνήστε τις γεωργικές και ιστορικές ρίζες του Νέου Μεξικού στο Casa San Ysidro στο Corrales . Θα υπάρξουν παραστάσεις, ύφανση, σιδερά και ομαδικές διαδηλώσεις. Η ελεύθερη εκδήλωση διαρκεί από τις 9:30 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και είναι φιλική για τα παιδιά.
Για το 2016: 14 Μαΐου

CrawDaddy Blues Festival
Ακούστε εθνικές και τοπικές πράξεις μπλουζ και δείτε τη Μαδρίτη για την ημέρα. Οι πράξεις περιλαμβάνουν τον Jr. Brown και τον Wayne Hancock μαζί με το ταλέντο του Νέου Μεξικού. Το φαγητό Cajun θα κρατήσει την πείνα στον κόλπο. Δίπλα στην ταβέρνα Mine Shaft στο παλιό πάρκο της πόλης της Μαδρίτης.
Για το 2016: 21-22 Μαΐου

Το Κελτικό Φεστιβάλ και τα παιχνίδια των ορεινών περιοχών του Rio Grande Valley
Το ετήσιο Celtic Festival του Rio Grande Valley περιλαμβάνει φαγητό, χορό, μουσική, παιχνίδια και πολλά άλλα. Ζωντανή μουσική, χορευτές, μια κλασική βρετανική επίδειξη αυτοκινήτων και πολλά άλλα θα είναι διαθέσιμα σε αυτό το ετήσιο φαβορί, που θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Balloon Fiesta. Απολαύστε περίπτερα πωλητών, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις, όπως εκσφενδονισμό, γαελικό ποδόσφαιρο, πέλματα κέλτικων, συναυλίες clan κ.α.
Για το 2016: 21 - 22 Μαΐου

Φιλιππίνων Εορτασμός
Ο ετήσιος εορτασμός της κουλτούρας των Φιλιππίνων ξεκινάει με την παραδοσιακή Παναγία των 5:30 μ.μ. στην εκκλησία San Felipe de Neri, ακολουθούμενη από μια πομπή γύρω από την πλατεία. Δωρεάν εκδήλωση στην Παλιά Πόλη. Την Κυριακή 9 Μαΐου, το Ασιατικό Φεστιβάλ Πολιτισμού λαμβάνει χώρα στο Memorial Veterans Memorial του Νέου Μεξικού (βλ. Παρακάτω).
Για το 2016: 21 Μαΐου

Φεστιβάλ Κρασιού Αλμπουκέρκη
Ξεκινήστε για τρεις μέρες διασκέδασης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Memorial Day στο Φεστιβάλ Κρασιού του Albuquerque, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε κρασί από περισσότερα από 20 οινοποιεία, όλα αυτά ενώ ακούτε υπέροχη μουσική. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο Park Balloon Fiesta. Οι πωλητές τέχνης και χειροτεχνίας θα είναι σε ετοιμότητα. Δευτέρα είναι η Στρατιωτική Ημέρα. είσοδος $ 3 για στρατιωτικούς με ταυτότητα με φωτογραφία. Δείγμα κρασιά από τα πολλά οινοποιεία σε όλη την πολιτεία.
Για το 2016: 28 - 30 Μαΐου