Ελεύθερος χώρος της Έλενας Γαλέγκος

Ένα κόσμημα στους πρόποδες της Σάντιας

Η υπαίθρια αναψυχή στο Albuquerque διευκολύνεται με εύκολη πρόσβαση στις πολλές φυσικές περιοχές και το Open Space του Elena Gallegos, που βρίσκεται στους πρόποδες της Sandia, προσφέρει μερικά από τα καλύτερα μονοπάτια πεζοπορίας και χώρους αναψυχής στην πόλη. Αφήνοντας πίσω την πόλη του Albuquerque's Open Space, οι ανοιχτοί χώροι προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να βγουν έξω χωρίς να πάνε μακριά από το σπίτι τους. Βρίσκεται ανατολικά από το Tramway off Simms Park Road, έχει μονοπάτια, χώρο για πικ-νικ, ομαδικές εγκαταστάσεις και εκπληκτική θέα στην πόλη και τα βουνά Sandia .

Ένα κέντρο πληροφοριών στην είσοδο του πάρκου έχει χάρτες και άλλες πληροφορίες για τους επισκέπτες. Παρόλο που δεν εισπράττεται τέλος, τα οχήματα πρέπει να πληρώσουν ένα τέλος $ 2 τα Σαββατοκύριακα και $ 1 τις καθημερινές. Οι χειμερινές ώρες, από την 1η Νοεμβρίου, είναι από τις 7 π.μ. - 7 μ.μ. Οι καλοκαιρινές ώρες, από τις 1 Απριλίου, είναι 7 π.μ. - 9 μ.μ.

Το πάρκο είναι 640 στρέμματα πεπονόσπορου και έχει χαρακτηριστική εμφάνιση υψηλής ερήμου. Η βλάστηση περιλαμβάνει βελανιδιά θάμνων, chamisa, κάκτος cholla ζαχαροκάλαμου, yucca και γηγενείς χλόες όπως μπλε γραμμα. Στα 6.500 πόδια, είναι εύκολο να δείτε αξιοθέατα όπως τα βουνά Jemez, το όρος Taylor και η πόλη του Albuquerque . Η άγρια ​​ζωή περιλαμβάνει κογιότ, κουγκάρες, αρουραίους και αρκούδες. ψάξτε για το scat.

Περιοχή πικνίκ

Η Elena Gallegos διαθέτει επτά χώρους για πικνίκ με ψησταριές ψησταριές που είναι ανοιχτές σε βάση πρώτης προβολής. Τα Σαββατοκύριακα είναι απασχολημένα, οπότε όσο φθάνετε νωρίτερα, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να πάρετε μια σχάρα. Τα Σαββατοκύριακα μπορεί να είναι πολυάσχολα όλο το χρόνο, αλλά κυρίως το καλοκαίρι.

Ομαδικές Περιοχές Κράτησης

Δύο περιοχές κράτησης διατίθενται για ομάδες, και οι δύο είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο. Το Kiwanis Reservation Area είναι μια υπαίθρια εγκατάσταση με τρία σχάρες, ένα δίχτυ βόλεϊ και ένα pitky pit. Υπάρχει επίσης τρεχούμενο νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και τουαλέτες. Η περιοχή Kiwanis μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 250 άτομα για εκδηλώσεις όπως εκδηλώσεις, γαμήλιες δεξιώσεις και μεγάλα πάρτυ.

Για να φτάσετε στην περιοχή κρατήσεων Kiwanis, ακολουθήστε τον δρόμο εισόδου αριστερόστροφα γύρω από τον θάλαμο εισόδου. Ακολουθήστε τις πινακίδες και στρίψτε δεξιά στην περιοχή.

Η περιοχή Double Shelter φιλοξενεί μικρότερες ομάδες έως 50 ατόμων. Υπάρχουν δύο τραπέζια πικ-νικ, δύο ψησταριές, ηλεκτρικό ρεύμα και πολύ κοντά σε τουαλέτες. Αυτό το καταφύγιο έχει ένα μεγάλο αμφιθέατρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνομιλίες και παρουσιάσεις. Μπορεί επίσης να φιλοξενήσει μικρούς γάμους. Το αμφιθέατρο έχει θέα στην πόλη κάτω. Για να φτάσετε στην περιοχή Double Shelter, ακολουθήστε τον μονόδρομο προς τα δεξιά του θαλάμου εισόδου. Συνεχίστε μέχρι να γυρίσετε πίσω στην καμπίνα εισόδου και να αναζητήσετε δύο τραπέζια πικ-νικ κάτω από μια ενιαία οροφή στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Τρέχοντα γεγονότα

Η περιοχή Double Shelter είναι η θέση για το Open Space Summer Series. Η Σάββατο Ηλιοβασίλεμα λαμβάνει χώρα κάθε Σάββατο στις 7 μ.μ. Διαθέτει μουσικούς, ομιλητές, ποίηση, συνομιλίες όπως τα Παραμύθια του Νέου Μεξικού, χορό Klezmer, μουσική marimba και πολλά άλλα. Όλα τα γεγονότα είναι δωρεάν.

Ο Open Space έχει επίσης μια σειρά από πεζοπορίες της Κυριακής που πραγματοποιούνται σε διαφορετικές θέσεις ανοιχτού χώρου και μερικές φορές πραγματοποιούνται στην Έλενα Γαλέγκο. Τα γεγονότα πραγματοποιούνται κανονικά στις 9 π.μ. Οι πεζοπορίες της Κυριακής στην Ελενα Γαλέγκος έχουν συμπεριλάβει μια εισαγωγή στη χρήση του GPS και μια εκδρομή με αγριολούλουδα.

Διαδρομές αναψυχής

Ένα δίκτυο διαδρομών πολλαπλών χρήσεων διασχίζει τον ανοιχτό χώρο για χρήση σε πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία και ιππασία. Για όσους προτιμούν τη σχετική ηρεμία της πεζοπορίας, υπάρχουν μονοπάτια μόνο για πεζοπορία. Ένα αγαπημένο μονοπάτι πεζοπορίας είναι το μονοπάτι Pino, το οποίο ξεκινάει από το δάπεδο της ερήμου και φτάνει σε ένα λογικό βαθμό στους λόφους με πεύκα-κωνοφόρα. Τα μονοπάτια είναι σαφώς σημειωμένα. Τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, με ένα λουρί, φυσικά.

Τα μονοπάτια είναι όμορφα ανά πάσα στιγμή, αλλά ιδιαίτερα κατά το ηλιοβασίλεμα. Το Νέο Μεξικό είναι γνωστό για τα ηλιοβασιλέματά του και βλέποντας τον ήλιο που κατεβαίνει στα δυτικά από τους πρόποδες είναι εντυπωσιακό και από μόνο του, αλλά και βλέποντας τα βουνά Sandia να γίνονται από καφέ έως ροζ μπροστά σας με τον ηλιόλουστο ήλιο να είναι ακόμα πιο θεαματικός .