Αλμπουκέρκη μουσική διακοπών

Παραστάσεις διακοπών στο Albuquerque και τη Σάντα Φε

Η μουσική διακοπών χτυπάει στο Albuquerque. Γιορτάστε τις διακοπές των Χριστουγέννων και των διακοπών με μουσικά αγαπημένα όπως τα κάλαντα, ο Μεσσίας ή μεσαιωνική μουσική.

Βρείτε τις παραστάσεις μπαλέτου καρυδιού για την περίοδο των διακοπών.
Υπάρχει πάντα μουσική που παίζεται στις περιόδους διακοπών που βρίσκονται γύρω από την πόλη.

Ενημερώθηκε για το 2015. Οι πληροφορίες υπόκεινται σε αλλαγές.

22 Νοεμβρίου
Μουσική γιορτή: Ο Μεσσίας του Χάντελ
Η Συμφωνική Ορχήστρα της Σάντα Φε και η Χορωδία παρουσιάζουν το Μεσσία του Χάντελ με τη Συμφωνική Χορωδία.

28 Νοεμβρίου - 6 Δεκεμβρίου
Μπαλέτο Καρυοθραύστης
Ακούστε την κλασική μουσική του Τσαϊκόφσκι του Καρφιτσαδόρου. Η Εταιρεία Μπαλέτου του Νέου Μεξικού θα συνοδεύεται από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Νέου Μεξικού για δύο σαββατοκύριακα του Καρφιτσαδόρου. Ειδικοί χορευτές από την Νέα Υόρκη και τους Αμερικανούς μπαλέτου θα εμφανιστούν.

28 Νοεμβρίου - 31 Δεκεμβρίου
Bugg Φώτα
Τα περίφημα Bugg Lights θα εμφανιστούν στο Harvey House στο Belen, μαζί με φαγητό, βιοτεχνία, μουσική, σκηνές για τη γέννηση και πολλά άλλα.

29 Νοεμβρίου - 2 Ιανουαρίου
Ποταμός Φώτων
Ο ποταμός των φώτων λειτουργεί νυχτερινά μέχρι τις 5 Ιανουαρίου. Κάθε χρόνο, υπάρχουν νέα γλυπτά, ένα χωριό χιονιού από γυαλί, μουσική, carolers, σιδηροδρομικό τρένο διακοπών (με Snoopy) και πολλά άλλα. Η ζωντανή ψυχαγωγία περιλαμβάνει carolers, χειρολαβές και ήχους διακοπών.

3 Δεκεμβρίου
Nob Hill Shop και βόλτα
Το ετήσιο κατάστημα και το περίπατο διαθέτει carolers και εξαιρετικά ψώνια και φαγητό. Η ψυχαγωγία περιλαμβάνει μουσική διακοπών.

3 - 13 Δεκεμβρίου
Καρυοθραύστης στους βράχους
Ο Καρυοθραύστης της Keshet Dance Company αψηφεί τις προσδοκίες, εκτελεί κλασικούς ρυθμούς ροκ και ρολ, χρησιμοποιεί αναπηρικές καρέκλες για μπαλέτο για να δημιουργήσει μια συναρπαστική παράσταση που έχει γίνει ένα κλασικό Albuquerque.

4 Δεκεμβρίου
Κρέμονται από τους Πράσινους
Η παράδοση συνεχίζεται στην UNM, καθώς η πανεπιστημιακή κοινότητα συγκεντρώνεται στο University House για να γιορτάσει την εορταστική περίοδο.

Οι Carolers θα συγκεντρωθούν μπροστά από την αίθουσα Popejoy στις 5:45 μ.μ., όπου όλοι θα συγκεντρωθούν για να κάνουν τη βόλτα στο University House. Θα υπάρχει ζεστή σοκολάτα, biscochitos και posole. οι συμμετέχοντες καλούνται να παραδώσουν ένα βιβλίο για παιδιά χωρίς συσκευασία ως δωρεά για το Νοσοκομείο Παίδων της UNM. Περισσότεροι από 14.000 φωταύγεια αναμένεται να διακοσμήσουν την πανεπιστημιούπολη φέτος.

4 Δεκεμβρίου
Παλιά ορεινή πεζοπορία
Απολαύστε ζωντανή μουσική, χορό, περιπλάνηση και ακόμη και επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη. Οι φωταεριές θα είναι λαμπερές και τα καταστήματα θα ξεχειλίζουν με εισιτήριο για τις διακοπές. Το δέντρο θα είναι αναμμένο στις 6:10 μ.μ. Η παρέλαση του Santa αρχίζει στις 6:15 μ.μ. Η Explora, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Μουσείο του Albuquerque θα είναι ανοιχτά δωρεάν και θα έχουν διακοπές. Αποκτήστε εκπτώσεις στα μουσειακά καταστήματα.

4 Δεκεμβρίου
Ο Μεσσίας του Χάντελ
Ακούστε τη Χορωδία της Κεντρικής Ενωμένης Μεθοδιστικής Εκκλησίας, εκτελέστε το Μεσσία του Χάντελ, με τη διδασκαλία του Ντέιβιντ Φέλμπεργκ και τη Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού.

4 & 5 Δεκεμβρίου
Αρχική σελίδα για το Concert Holidays
Ο Bradley Ellingboe, ηγέτης και συνθέτης χορωδιακών έργων, θα πραγματοποιήσει τη χορωδία συναυλιών της UNM, την χορωδία της κριτικής και τη χορωδία των ανδρών Lobo σε αγαπημένες διακοπές. Πρόκειται για μια εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων.

4 - 6 Δεκεμβρίου
Το Φεστιβάλ των Δέντρων
Το Φεστιβάλ Δέντρων είναι ένα έρανο για το Ίδρυμα Carrie Tingley για να βοηθήσει τα παιδιά των ειδικών αναγκών των νοσοκομείων.

Τα νοσοκομεία του Carrie Tingley προσφέρουν στα παιδιά ένα μέρος για να φτάσουν καλά και να βελτιώσουν την ευκαιρία τους στη ζωή. Δώστε το χρόνο σας, αγοράστε ένα στολίδι ή δημιουργήστε ή φέρετε τη δική σας για να βοηθήσετε την αιτία. Το Mingle και το Jingle Gala είναι η Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 6:30 μ.μ. και είναι έρανο. Όλες τις άλλες ημέρες το γεγονός είναι δωρεάν.

6 Δεκεμβρίου
Συναυλία Συναυλία Συναυλιών Band Albuquerque
Η ελεύθερη συναυλία στο θέατρο KiMo διαθέτει αγαπημένα των διακοπών.

5 Δεκεμβρίου
Μαδρίτη Χριστουγεννιάτικο σπίτι
Ο Σάντα θα είναι στη διάθεσή σας για να ακούσει τις ψιθυρισμένες ευχές, μαζί με την κ. Claus, βόλτες με λεωφορείο σκηνής, βόλτες μουλάρι, πόλη των φώτων, μουσική, carolers και μια ποικιλία ψυχαγωγίας. Θα υπάρχουν επίσης οι ανοιχτές γκαλερί και οι εκθέσεις τέχνης που η Μαδρίτη είναι διάσημη. Οι επιχειρήσεις θα είναι ανοιχτές αργά στην πόλη των Χριστουγέννων του Νέου Μεξικού. Η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση είναι στις 5 Δεκεμβρίου στις 4 μ.μ.

6 Δεκεμβρίου
Διακοπές Πτήση
Απολαύστε τη διακόσμηση των μπισκότων διακοπών, την κατασκευή χειροτεχνιών και τη λήψη φωτογραφίας με πιλότο μπαλόνι Santa. Τα ζεστά ροφήματα και οι νοστιμιές θα πωληθούν καθώς και ένα «χωριό» αγορών στο Νέο Μεξικό με τοπικές επιχειρήσεις και τεχνίτες. Απολαύστε τη ζωντανή παγκόσμια μουσική, όλα στο Διεθνές Μουσείο Μπαλόνι.

6 Δεκεμβρίου
Ο Μεσσίας του Χάντελ
Η Κοινοτική Χορωδία και Ορχήστρα της Ανατολικής Βουνό εκτελούν το αγαπημένο των διακοπών. Καλέστε (505) 228-0607 για πληροφορίες.

17 - 23 Δεκεμβρίου
Noche Serena
Το χορό της Santa Fe Desert θα εκτελέσει κάλαντα και νοσταλγικά τόσο στη Σάντα Φε όσο και στο Albuquerque.

11 Δεκεμβρίου
Χριστούγεννα στο Παλάτι
Η ετήσια παράδοση φέρνει την κοινότητα μαζί στο Παλάτι των Διοικητών, όπου υπάρχει ζεστό μηλίτη, ζωντανή μουσική και διασκέδαση. Ο κ. Και η κ. Άγιος Βασίλης θα επισκεφθούν.

5 Δεκεμβρίου 11 - 13
Νέο Μεξικό Συναυλία Συναυλιών Χορωδίας: Ελπίδες και φόβος για όλα τα χρόνια
Η χορωδία θα τραγουδήσει τη διεθνή μουσική διακοπών και τις παραδοσιακές μουσικές παραθερισμού. Βλέπετε τα στο Santa Fe ή το Albuquerque.

12 Δεκεμβρίου
Οι Δέκα Τενόροι
Οι Δέκα Τενόροι θα εκτελούν αγαπημένα των διακοπών όπως το Sleigh Ride, τα Λευκά Χριστούγεννα και πολλά άλλα στην αίθουσα Popejoy.

13 Δεκεμβρίου
Τα Χριστούγεννα της Μαρίας
Τα στρογγυλά φορέματα, τα πόδια και η μουσική του mariachi συνδυάζονται σε ένα αξέχαστο show στο Popejoy Hall.

12 και 13 Δεκεμβρίου
Ο Μεσσίας του Χάντελ
Η Κοινοτική Χορωδία και Ορχήστρα της Ανατολικής Βουνό εκτελούν το αγαπημένο των διακοπών. Καλέστε (505) 228-0607 για πληροφορίες.

12 και 14 Δεκεμβρίου
Συναυλία διακοπών
Το Santa Fe Concert Band θα δώσει μια ελεύθερη δημόσια συναυλία. Το κάθισμα αρχίζει στις 6:30 μ.μ.

12 - 24 Δεκεμβρίου
Μπαλέτο Θέατρο Μπαλέτου
Το θέατρο ρεπερτορίου μπαλέτου φέρνει την κλασική ιστορία των στρατιωτών παιχνιδιών, χορεύοντας νιφάδες χιονιού στον καρυοθραύστη και τη μικρή Κλάρα στη ζωή. Το θέατρο του Ballet Repertory έχει εκτελέσει το Καρυοθραύστη από το 1996. Οι πρόσθετες χρεώσεις εισιτηρίων για την παραμονή των Χριστουγέννων περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σε τσάι καρυοθραύστης μετά την παράσταση. Γνωρίστε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες Καρφιτσαριστών και γευστικές απολαύσεις από το Land of Sweets.

13 Δεκεμβρίου
Χριστουγεννιάτικα θησαυρούς
Η Συναυτική Χορωδία της Σάντα Φε παρουσιάζει τα αγαπημένα των διακοπών, με επικεφαλής τον φιλοξενούμενο αγωγό Jason Altieri.

13 Δεκεμβρίου
Ο μεγάλος Ρωστικός Καρυοθραύστης της Μόσχας στη Μόσχα
Το Μπαλέτο της Μόσχας έχει ταξιδέψει στην Αμερική για 20 χρόνια. Δείτε την εταιρεία 40 εκπαιδευμένων χορευτών της Vaganova αυτή την εορταστική περίοδο, καθώς εκτελούν τον κλασικό χορό διακοπών για μία μόνο επίδειξη. Αυτό είναι ένα γεγονός όλων των ηλικιών.

18 Δεκεμβρίου
Mannheim Stemroller
Το Mannheim Steamroller φέρνει τη μουσική πολυμέσων στη σκηνή του Popejoy Hall.

18 - 20 Δεκεμβρίου
Μπαλέτο Καρυοθραύστης στη γη της γοητείας
Οι παραδόσεις και η κληρονομιά του Νέου Μεξικού πραγματοποιούνται από το Φεστιβάλ Μπαλέτο του Albuquerque και συνδυάζονται με την κλασική ιστορία των διακοπών. Χορογραφείται από την Patricia Dickinson Wells. Η ζωντανή μουσική θα παιχτεί υπό τη διεύθυνση του Maestro Guillermo Figueroa. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο Dance Theatre Southwest (296-9465) ή στο NHCC (724-4771). καλέστε για ώρες γραφείου.

19 - 24 Δεκεμβρίου
Ένα Μπαρόκ Χριστούγεννα
Η Santa Fe Pro Musica παρουσιάζει μουσική από τους Bach, Corelli, Handel και Vivaldi, καθώς και τα παραδοσιακά κάλαντα. Δείτε το στο Lensic στη Σάντα Φε.

19 Δεκεμβρίου
Holiday Pops
Η Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού χαρακτηρίζει τον ηγέτη Jason Altieri που ηγείται της ορχήστρας σε ρυθμίσεις της κλασικής μουσικής διακοπών. Το σχολείο ημέρας Manzano και οι χορωδίες του σχολείου Bosque θα παίζουν αγαπημένα.

19 - 20 Δεκεμβρίου
Μπαλέτο Καρυοθραύστης
Η παραγωγή προβάλλει χορευτές, ηθοποιούς, καλλιτέχνες τσίρκου και μαθητές σε μια παράσταση που είναι μια παράδοση της Santa Fe. Το Aspen Santa Fe Ballet εκτελείται στο Lensic.