Αποκλεισμός φράχτες στο Φοίνιξ

Σοβαρά, τι συμβαίνει, Φοίνιξ;

Λαμβάνω πολλές ερωτήσεις για τη ζωή στην κοιλάδα του Ήλιου . Όταν παρατηρώ επαναλαμβανόμενα θέματα, προσπαθώ να αντιμετωπίσω αυτά τα θέματα. Εδώ έρχομαι κάθε λίγους μήνες: Τι συμβαίνει με όλους τους φράχτες;

Τι είναι ένας Φράκτης Block;

Ναι, πολλά σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνικα έχουν συμπαγή περίφραξη γύρω από την αυλή που είναι φτιαγμένα από τούβλα ή τεκτονική. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι κατασκευάζουν περίφραξη:

  1. Μυστικότητα
    Πολλά από τα τμήματα στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνιξ είναι πολύ μικρά και ένας φράχτης μπλοκ προσθέτει την ιδιωτικότητα στην αυλή. Δεν πολλοί άνθρωποι θέλουν τους γείτονές τους να τους παρακολουθούν από τα πόδια 20 πόδια, ενώ χαλαρώνουν στην πισίνα, μπάρμπεκιου μπιφτέκια, ή κάθεται στο αίθριο το βράδυ. Όχι μόνο δεν θα θέλατε να σας δουν, αλλά ίσως να μην θέλετε να δείτε τον γείτονά σας και να κάνετε ηλιοθεραπεία γυμνό.
  2. Ασφάλεια
    Αποκλεισμός των περιφράξεων εύλογου ύψους είναι πιο δύσκολο να αναρριχηθεί από τους φράχτες της αλυσίδας. Από γενική άποψη της ασφάλειας, εάν οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν τι υπάρχει στην αυλή σας ή να σας παρακολουθήσουν μέσω των παραθύρων στο σπίτι σας, είναι λιγότερο πιθανό να γνωρίζουν τι υπάρχει στην αυλή σας ή στο σπίτι σας. Επιπλέον, οι άνθρωποι με πισίνες θέλουν να βεβαιωθούν ότι τα γειτονικά παιδιά δεν θα απειληθούν με την είσοδο στην αυλή και την πτώση στην πισίνα.
  3. Χαμηλή Συντήρηση
    Οι φράχτες φραγμών διαρκούν πολύ καιρό και είναι εύκολο να διατηρηθούν. Οι άνθρωποι θα ζωγραφίσουν συχνά τους τοίχους των τμημάτων για να ταιριάζουν με το σπίτι, ή να προσθέσουν στόκο και χρώμα για να ταιριάζει με το σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάποια συντήρηση, καθώς το φράχτη πιθανότατα θα χρειαστεί να ξαναγεμίσει όσο συχνά το εξωτερικό του σπιτιού έχει βαφεί.
  1. Μείωση θορύβου
    Τα σπίτια και οι γειτονιές που βρίσκονται κοντά σε καλά δρομολόγητους δρόμους χρησιμοποιούν τοίχους από μπλοκ για την ελαχιστοποίηση του θορύβου. Ακόμα κι αν ένα σπίτι δεν δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας σε έναν δρόμο, ένας φράκτης μπλοκ μπορεί να συμβάλει στη μείωση του θορύβου από τα γειτονικά σκυλιά, τα παιδιά, τις βρύσες και τους γενικά δυνατούς γείτονες.
  2. Αντοχή
    Οι φράχτες δεν φουσκώνουν κατά τη διάρκεια των καταιγίδων των μουσώνων και δεν επηρεάζονται από τη θερινή θερμότητα του Φοίνιξ. Οι τοίχοι δεν είναι σκουριές και δεν στρεβλώνουν και δεν σβήνουν.
  1. Δεν υπάρχουν σφάλματα
    Οι τοίχοι δεν συνδέονται με προβλήματα σφάλματος ή τερμίτες, όπως είναι οι ξύλινοι φράχτες. Οι φράχτες φραγμών δεν προσελκύουν μούχλα.
  2. Critter Control
    Ένας φράχτης μπλοκ μπορεί να κρατήσει κάποια πλάσματα έρημο από την αυλή σας και θα κρατήσει τα περισσότερα σκυλιά στην αυλή σας.
  3. Αφλεκτος
    Δεν έχουν πολλά να πουν για αυτή την κατηγορία. Τα μπλοκ δεν καίγονται. Ξύλινες περιφράξεις ή φυσικοί φράχτες (φράκτες) κάνουν.
  4. Ζιζάνιο / φυτικό φράγμα
    Αποκλεισμός φράχτες κάνει μια σχετικά καλή δουλειά να κρατήσει τα πράγματα που αναπτύσσονται στην άλλη πλευρά του τείχους από την είσοδο στην αυλή σας. Ο αποκλεισμός φράχτων θα κρατήσει επίσης τους ψεκαστήρες του γείτονα από το πότισμα αυλή σας.

Έτσι, εάν οι φράχτες είναι τόσο υπέροχοι, γιατί δεν τους αγαπά κανείς; Λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι λόγοι.

  1. Οι φράχτες είναι ακριβά (αλλά όχι τόσο ακριβές όσο το τούβλο).
  2. Οι φράχτες δεν είναι απαραιτήτως ελκυστικοί. Μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικό σίδερο σε αυτά, αλλά αυτό θα αλλάξει τη φύση των ζητημάτων ασφάλειας, ιδιωτικότητας και συντήρησης. Μερικοί άνθρωποι έχουν σχέδια ή τοιχογραφίες ζωγραφισμένες στην πλευρά τους από τους τοίχους για να τους κάνουν πιο ενδιαφέρουσες ή καλλιτεχνικές.
  3. Αποκλεισμός φράχτες είναι δύσκολο και δαπανηρό να κινηθεί μετά την κατασκευή τους.

Εάν σκέφτεστε ένα μπλοκ φράχτη για το σπίτι σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε να χύσετε το ίδρυμα: