Στα μισά της διαδρομής: Πώς να βρείτε Spots Stopover Road Trip

Συχνά λέω στους ανθρώπους ότι η οδήγηση είναι στο αίμα μου επειδή είμαι γηγενής Καλιφορνέζος. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να οδηγώ για 10 ώρες, μετά να σηκωθώ την επόμενη μέρα και να το κάνω ξανά. Ακόμη και οι πεζοπόροι των δρόμων όπως εγώ πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή, φυσικά. Το ερώτημα είναι, πού πρέπει να σταματήσετε στο οδικό σας ταξίδι και τι θα κάνετε όταν φτάσετε εκεί;

Αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό, καθώς και αρκετές ιστοσελίδες.

Η βασική προϋπόθεση είναι απλή: Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα εύρεσης κατεύθυνσης GPS για να επιλέξετε την καλύτερη διαδρομή μεταξύ δύο σημείων, για να βρείτε το σημείο που βρίσκεται κοντά σε μια πόλη ή μια μεγάλη πόλη και να ενημερώσετε για τις επιλογές διαμονής, φαγητού και περιηγήσεων.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιστοσελίδες και εφαρμογές για να βρείτε τα καλύτερα μέρη για να συναντήσετε φίλους και οικογένεια ή για να βρείτε την καλύτερη δυνατή θέση οικογενειακής επανένωσης.

Ακολουθεί μια δειγματοληψία ιστοτόπων και εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε σημεία στα μέσα της διαδρομής.

Whatshalfway.com

Το Whatshalfway (ή το What's Halfway, για όσους από εμάς τους αρέσει η απόσταση λέξεων) είναι ένας ιστότοπος που θα σας δώσει όχι μόνο τη διαδρομή σας στο μέσο της διαδρομής, αλλά και μέρη για διαμονή, εστιατόρια και πράγματα που πρέπει να κάνετε κοντά σε αυτό το σημείο. Το What's Halfway περιλαμβάνει χάρτες και δεδομένα για περισσότερες από 45 χώρες, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική πηγή για τους διεθνείς ταξιδιώτες. Μόλις βρείτε ένα σημείο στο μέσο, ​​μπορείτε να αναζητήσετε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος ή φίλτρο για το κατάλυμα, το φαγητό, τα πολιτιστικά αξιοθέατα, τα ψώνια και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερους ανθρώπους (θέσεις εκκίνησης) στην αναζήτηση στο μέσο της διαδρομής, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα σημείο συνάντησης που λειτουργεί καλύτερα για όλους σας ή να δημιουργήσετε ένα σχέδιο ταξιδιού με τον σχεδιασμό ταξιδιού της What's Halfway.

Geomidpoint.com

Το Geomidpoint θα υπολογίσει το μέσο σημείο μεταξύ δύο θέσεων για εσάς. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε "βάρος" στον υπολογισμό. αν έχετε περάσει περισσότερο χρόνο σε ένα μέρος από τον άλλο, μπορείτε να υποδείξετε ότι το γεγονός και το Geomidpoint θα σας δώσουν το "προσωπικό γεωγραφικό κέντρο βαρύτητάς σας". Αν ψάχνετε για μια τοποθεσία συναντήσεων, το εργαλείο "Να συναντηθούμε στη μέση" του Geomidpoint θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα γεωγραφικό μεσαίο σημείο (στο μέσο της διαδρομής του αεροδρομίου) ή τη διαδρομή προς τα μέσα, χρησιμοποιώντας δύο ή περισσότερες διευθύνσεις.

Οι σύνδεσμοι Geomidpoint στους Χάρτες Google και οι σχετικές κριτικές εστιατορίων, σε περίπτωση που θέλετε να οργανώσετε μια συνάντηση σε ένα εστιατόριο.

Mezzoman

Το Mezzoman είναι μια εφαρμογή iPhone και Android που σας βοηθά να υπολογίσετε τα σημεία στα μέσα της διαδρομής για δύο ή τρεις οδηγούς. Μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτηση στο μέσο της διαδρομής για να συμπεριλάβετε τις προτιμήσεις του εστιατορίου, ώστε να μπορείτε να συναντήσετε φίλους ή συναδέλφους και να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα μαζί.

MeetWays.com

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο MeetWays για να βρείτε ένα σημείο μεταξύ δύο διευθύνσεων. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί σε 150 χώρες. Επιπλέον, το MeetWays σάς βοηθά να βρείτε σημεία ενδιαφέροντος κοντά στην τοποθεσία συναντήσεων σας σε 36 χώρες. Το MeetWays προσφέρει επίσης μια κινητή έκδοση της ιστοσελίδας του για χρήστες smartphone και tablet. Ο ιστότοπος MeetWays περιλαμβάνει επίσης έναν εύχρηστο κατάλογο μεταξύ των μεγάλων πόλεων των ΗΠΑ.

Travelmath.com

Το Travelmath απευθύνεται σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να σχεδιάσουν όλες τις πτυχές των ταξιδιών τους. Συνδέστε τις δύο πόλεις αναχώρησης και το Travelmath θα σας δώσει τη διαδρομή στο μέσο της διαδρομής. Μπορείτε επίσης να πάρετε ώρες και αποστάσεις πτήσης, πληροφορίες σχετικά με το κόστος οδήγησης, σύγκριση κόστους μίτας με αυτοκίνητο και άλλα δεδομένα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε όχι μόνο το καλύτερο σημείο στάσης αλλά και τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β .

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το Travelmath διαθέτει ένα χαρακτηριστικό "Νησιά" που περιλαμβάνει χάρτη νησιού, πληροφορίες πτήσης και γεωγραφικό πλάτος και μήκος.