Διασκέδαση πράγματα να κάνουμε στο Woodinville

Ανατολικά από το Σιάτλ βρίσκεται Woodinville, μια αγροτική κοινότητα που βρίσκεται στη γόνιμη κοιλάδα Sammamish. Το σπίτι σε αγροκτήματα και μονοπάτια αλόγων, που περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους και τις πόλεις υψηλής τεχνολογίας Redmond και Bothell, Woodinville έχει γίνει τόσο μια ελκυστική κοινότητα υπνοδωματίων και ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός. Chateau Ste. Το Michelle, η οινοποιία Columbia, η ζυθοποιία Redhook Ale, και το κέντρο κήπων του Molbak προσελκύουν ντόπιους και επισκέπτες για να περάσουν μια μέρα απολαμβάνοντας τα φρούτα και την ομορφιά του βορειοδυτικού του Ειρηνικού.

Πού είναι το Woodinville;

Το Woodinville βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Σηάτλ . Πάρτε το Interstate 405 στην κρατική διαδρομή 522 (έξοδος νούμερο 23, προς Monroe και Wenatchee) και κατευθυνθείτε ανατολικά προς την έξοδο Woodinville. Πολλά λεωφορεία και λεωφορεία, όπως οι Beeline Tours και οι εκδρομές Wine Tour, προσφέρουν προγραμματισμένες ημερήσιες εκδρομές στην πόλη. Για μια δημοφιλής εναλλακτική λύση, επωφεληθείτε από το τεράστιο δίκτυο αστικών διαδρομών του Σιάτλ για να οδηγήσετε ένα ποδήλατο στο Woodinville. Το πάρκο Jerry Wilmot του Woodinville βρίσκεται κατά μήκος του Sammamish River Trail 10 μιλίων που συνδέει το πάρκο Blyth στο Bothell με το πάρκο Marymoor στο Redmond. Λίγο περισσότερο από ένα μίλι νότια από το κέντρο του Woodinville, το μονοπάτι Sammamish συνδέεται με το μισό μίλι Woodinville Valley Trail που θα σας μεταφέρει στον ποταμό Sammamish στα οινοποιεία και το ζυθοποιείο.

Δοκιμή κρασιού και εκδρομές

Chateau Ste. Η Michelle, η οινοποιία Columbia και η ζυθοποιία Redhook Ale είναι τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης.

Βρίσκονται δίπλα στον άλλο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν εκδρομές και γευσιγνωσίες σε κάθε εγκατάσταση.

Ένα εκλεκτό οινοποιείο Ουάσινγκτον, Chateau Ste. Η Michelle είναι ίσως η πιο γνωστή από τις περισσότερες από 150 οινοποιίες του κράτους. Το κάστρο ήταν κάποτε το καλοκαίρι του πρωτοποριακού βαρόνου ξυλείας Fred Stimson.

Καταχωρημένο στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων, το γραφικό κτήμα φιλοξενεί σήμερα το χώρο γευσιγνωσίας, τα μαγαζιά, τις κουζίνες και τις εγκαταστάσεις εσωτερικών εκδηλώσεων του οινοποιείου. Με τους αμπελώνες που βρίσκονται σε όλη την περιοχή της κοιλάδας της Κολούμπια της κοιλάδας της Ανατολικής Ουάσινγκτον, Η Michelle κατασκευάζει τα λευκά κρασιά της στο Woodinville. Σύντομες, δωρεάν περιηγήσεις ξεκινούν μέσα στο κάστρο και προχωρούν μέσω του οινοποιείου στις γραμμές εμφιάλωσης και σήμανσης, προσφέροντας στους επισκέπτες μια προσεγμένη εικόνα της διαδικασίας παραγωγής κρασιού. Κάθε περιοδεία ολοκληρώνεται με την ευκαιρία να δοκιμάσετε το τελικό προϊόν. Οι ανήλικοι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χυμό σταφυλιού. Στο κατάστημα διατίθενται πικνίκ, καθώς και κρασιά και αξεσουάρ κρασιού. Οι πλούσιοι κήποι του οινοποιείου περιλαμβάνουν χώρους πικνίκ και αμφιθέατρο που φιλοξενεί μια ετήσια σειρά θερινών συναυλιών .

Βρίσκεται απέναντι από το Chateau Ste. Η κύρια πύλη της Michelle είναι το Οινοποιείο της Κολούμπια. Μέσα στο όμορφο κτήριο βικτοριανού στιλ βρίσκεται το εκτεταμένο κατάστημα του ελαιοτριβείου, το μπαρ με ζωντανή δοκιμή και οι δημοφιλείς εγκαταστάσεις εκδηλώσεων. Οι δωρεάν περιηγήσεις, οι οποίες ξεκινούν κοντά στο wine bar, προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα βραβευμένα κρασιά της Κολούμπια. Το κατάστημα με είδη δώρων περιλαμβάνει κρασιά και τρόφιμα από το βορειοδυτικό του Ειρηνικού.

Νέες οινοποιίες και αίθουσες γευσιγνωσίας εξακολουθούν να εντοπίζονται στο Woodinville. επί του παρόντος, θα βρείτε δεκάδες που βρίσκονται σε όλα, από τα οικογενειακά κτήματα μέχρι τους βιομηχανικούς χώρους. Μάθετε περισσότερα για το κρασί WOODINVILLE.

Μπύρα

Το Redhook Ale Brewery και το The Forecasters Pub βρίσκονται σε κοντινή απόσταση ανατολικά από το οινοποιείο Columbia. Ένα απλό δολάριο θα σας προσφέρει μια περιήγηση στις τεράστιες δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα και την κομψή γραμμή εμφιάλωσης, καθώς και μια επισκόπηση της ιστορίας και της διαδικασίας ζυθοποιίας του Redhook. Οι ενήλικες μπορούν να γευτούν δείγματα μικροβρεφών Redhook και να διατηρήσουν το γευστικό τους γυαλί ως αναμνηστικό. Forecasters 'προσφέρει στους επισκέπτες ένα κατάστημα με είδη δώρων, γεύματα στυλ pub και ζωντανή μουσική τις Παρασκευές και το Σάββατο βράδυ.

Ψώνια

Εάν απολαμβάνετε αντικείμενα ομορφιάς, φυσικά και ανθρωπογενή, το κέντρο κήπου του Molbak στο Woodinville είναι το μέρος για εσάς. Η Molbak προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από φυτώρια και ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων που θα διακοσμήσουν το σπίτι και τον κήπο σας.

Μπορείτε να χάσετε όλο το κομμάτι του χρόνου περιήγησης στους διαδρόμους, τόσο μέσα όσο και έξω, απολαμβάνοντας τις μοναδικές εποχιακές προσφορές του Molbak.

Μια μέρα στο Woodinville είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις. Μπορείτε να βρείτε καλό κρασί, ζωντανή μουσική και φυσική ομορφιά, καθώς και ενδιαφέρουσες και ενημερωτικές περιηγήσεις. Για ένα τέλειο τέλος σε μια τέλεια μέρα, φροντίστε να διορίσετε έναν καθορισμένο οδηγό.